نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایت‌کار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: در حمایت از غزه، باقدرت بایستیم | نباید بگذاریم نسل‌کشی فراموش شود پیام رئیس‌جمهور فرانسه به همتای لبنانی‌اش در راستای حمایت از بیروت عراقچی: ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ آیا امیرحسین مقصودلو (امیر تتلو) با عفو معیاری اخیر آزاد می‌شود؟ سئول به نمایش قدرت همسایه شمالی واکنش نشان داد | ابراز نگرانی از نزدیکی کره شمالی و روسیه برنی سندرز: دونالد ترامپ به سرعت ما را به سمت استبداد می‌برد المیادین: درگیری‌ها بین نیرو‌های افغانستان و ارتش پاکستان از سرگرفته شده است
سرخط خبرها

استخدام ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان در آزمون اختصاصی

  • کد خبر: ۱۰۲۶۸۸
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۷
استخدام ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان در آزمون اختصاصی
سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی اعلام کرد: هم اکنون ۳۵ هزار فرزند شهید جویای کار هستند که فرصت جذب ۱۷ هزار نفر پس از برگزاری آزمون اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فراهم شده است. برخی دستگاه‌های دولتی برای تبدیل وضعیت خانواده شهدا و ایثارگران مقاومت می‌کنند که گزارش آن را به مجلس و نهادهای نظارتی ارائه کرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: هم‌اکنون ۳۵ هزار فرزند شهید جویای کار هستند که فرصت جذب ۱۷ هزار نفر پس از برگزاری آزمون اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فراهم شده است.

سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی روز پنجشنبه ۲۶ اسفند ماه در نشست با تعدادی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران شهرستان نیشابور که در محل سالن شهید عابدی فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن ادای احترام به مقام شهدا گفت: امیدوارم در سیستم اداری کشور از ظرفیت خانواده‌های شهدا و ایثارگران استفاده شود چراکه این قشر از جامعه امین کشور هستند و کشور را باید به افراد امین سپرد.

معاون رئیس جمهور افزود: دولت تلاش‌های گسترده‌ای آغاز کرده است تا خدمات مناسبی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران ارائه شود. اقداماتی در دوران مدیران قبلی انجام شده و اقدامات و فعالیت‌های زیادی نیز باید صورت گیرد و امیدواریم در دولت سیزدهم گام‌های موفقی در جهت رفع کاستی‌ها برداریم.

وی با اشاره به مشکلات درمانی ایثارگران گفت: گلایه‌ها از شرکت بیمه‌گر درست است که دلیل این معضلات مربوط به توزیع منابع و بحث بودجه‌ای است، بودجه مورد نیاز بیمه تکمیلی ایثارگران ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است که فقط ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته و کسری بودجه وجود دارد که به همین دلیل بخشی از خدمات رسانی دچار مشکل است.

قاضی‌زاده هاشمی در مورد وضعیت اشتغال ایثارگران خاطرنشان کرد: هم اکنون ۳۵ هزار فرزند شهید جویای کار هستند که فرصت جذب ۱۷ هزار نفر پس از برگزاری آزمون اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فراهم شده است. برخی دستگاه‌های دولتی برای تبدیل وضعیت خانواده شهدا و ایثارگران مقاومت می‌کنند که گزارش آن را به مجلس و نهادهای نظارتی ارائه کرده‌ایم اما این موضوع می‌تواند به صورت بومی نیز بررسی و پیگیری شود به عنوان مثال وضعیت کارگزینی تمامی ادارات شهرستانی باید بررسی شود.

معاون رئیس جمهور در خصوص مشکلات مطرح شده از سوی ایثارگران گفت: نیازمندی آمبولانس با همکاری سازمان‌های زیرمجموعه بنیاد تأمین می‌شود. تأسیس شعب بانک دی در این شهرستان نیازمند مجوز بانک مرکزی است که بانک دی مجبور است یکی از شعب خود را تعطیل و به جای آن شعبه جدیدی راه‌اندازی کند لذا تلاش می‌کنیم یک باجه بانک دی و  بیمه دی در بنیاد نیشابور راه‌اندازی شود.

وی در پاسخ به درخواست تأسیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهرستان زبرخوان گفت: بنیاد می‌تواند نیروی انسانی برای تأسیس اداره اختصاص دهد اما این اقدام نیازمند مجوز سازمان برنامه و بودجه است و با توجه به ظرفیت ایثارگری این شهرستان به دنبال بازگشایی یک دفتر در فرمانداری هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->