آیت‌الله علم‌الهدی: عامل اصلی جان باختن و شهادت مردم غزه از گرسنگی، آمریکا است معاون وزیر خارجه: توافق شد که رایزنی‌ها ادامه یابد پایان گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول پیکر احمد توکلی به خاک سپرده شد + عکس ورود کاروان بزرگ نظامی آمریکایی به پایگاه حریر در نزدیکی اربیل هم‌صدا با قدس| راهپیمایی باشکوه مردم مشهد در حمایت از ملت مظلوم غزه برگزار شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم تلفات درگیری مرزی تایلند و کامبوج افزایش یافت (۳ مرداد ۱۴۰۴) موضع جدید گروسی درباره ایران بازدید سرزده پزشکیان از پروژه ملی آزادراه شمالی کرج مادورو از تصمیم ماکرون درباره فلسطین استقبال کرد آمریکا با فروش سامانه موشکی به مصر موافقت کرد گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول آغاز شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو| ورود هیئت‌های اروپایی به سرکنسولگری ایران در استانبول راهپیمایی حمایت از مردم غزه در مشهد برگزار می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ تلاش برای نابودی شرکت‌های ایلان ماسک را انکار کرد سویداء از کنترل دولت جولانی خارج شد ۱۰۵ پهپاد اوکراینی از سوی روسیه سرنگون شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: توسعه بدون توجه به منابع طبیعی فاجعه‌آفرین است وزیر بازرگانی انگلیس: متعهد هستیم فلسطین را به رسمیت بشناسیم وب‌سایت اطلاعاتی سازمان سیا هک شد جواد لاریجانی: هیچ مذاکره بُرد ـ بُردی با آمریکا نداشته‌ایم روایت سردار شکارچی از توان نظامی ایران در جنگ ۱۲ روزه: رژیم صهیونیستی در روز نهم جنگ دست تسلیم را بالا گرفت سرکوب تظاهرات علیه نسل‌کشی غزه در حیفا | ۱۵ فلسطینی بازداشت شدند (۲ مرداد ۱۴۰۴) عراقچی: تصمیمات بزرگ نظام در مجموعه مدیریت عالی اتخاذ می‌شود + ویدئو اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۵۹ هزار و ۵۸۷ شهید (۲ مرداد ۱۴۰۴) احتمال تمدید ۶ ماهه مهلت فعال‌سازی مکانیسم ماشه برای ایران
سرخط خبرها

استخدام ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان در آزمون اختصاصی

  • کد خبر: ۱۰۲۶۸۸
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۷
استخدام ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان در آزمون اختصاصی
سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی اعلام کرد: هم اکنون ۳۵ هزار فرزند شهید جویای کار هستند که فرصت جذب ۱۷ هزار نفر پس از برگزاری آزمون اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فراهم شده است. برخی دستگاه‌های دولتی برای تبدیل وضعیت خانواده شهدا و ایثارگران مقاومت می‌کنند که گزارش آن را به مجلس و نهادهای نظارتی ارائه کرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: هم‌اکنون ۳۵ هزار فرزند شهید جویای کار هستند که فرصت جذب ۱۷ هزار نفر پس از برگزاری آزمون اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فراهم شده است.

سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی روز پنجشنبه ۲۶ اسفند ماه در نشست با تعدادی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران شهرستان نیشابور که در محل سالن شهید عابدی فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن ادای احترام به مقام شهدا گفت: امیدوارم در سیستم اداری کشور از ظرفیت خانواده‌های شهدا و ایثارگران استفاده شود چراکه این قشر از جامعه امین کشور هستند و کشور را باید به افراد امین سپرد.

معاون رئیس جمهور افزود: دولت تلاش‌های گسترده‌ای آغاز کرده است تا خدمات مناسبی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران ارائه شود. اقداماتی در دوران مدیران قبلی انجام شده و اقدامات و فعالیت‌های زیادی نیز باید صورت گیرد و امیدواریم در دولت سیزدهم گام‌های موفقی در جهت رفع کاستی‌ها برداریم.

وی با اشاره به مشکلات درمانی ایثارگران گفت: گلایه‌ها از شرکت بیمه‌گر درست است که دلیل این معضلات مربوط به توزیع منابع و بحث بودجه‌ای است، بودجه مورد نیاز بیمه تکمیلی ایثارگران ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است که فقط ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته و کسری بودجه وجود دارد که به همین دلیل بخشی از خدمات رسانی دچار مشکل است.

قاضی‌زاده هاشمی در مورد وضعیت اشتغال ایثارگران خاطرنشان کرد: هم اکنون ۳۵ هزار فرزند شهید جویای کار هستند که فرصت جذب ۱۷ هزار نفر پس از برگزاری آزمون اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فراهم شده است. برخی دستگاه‌های دولتی برای تبدیل وضعیت خانواده شهدا و ایثارگران مقاومت می‌کنند که گزارش آن را به مجلس و نهادهای نظارتی ارائه کرده‌ایم اما این موضوع می‌تواند به صورت بومی نیز بررسی و پیگیری شود به عنوان مثال وضعیت کارگزینی تمامی ادارات شهرستانی باید بررسی شود.

معاون رئیس جمهور در خصوص مشکلات مطرح شده از سوی ایثارگران گفت: نیازمندی آمبولانس با همکاری سازمان‌های زیرمجموعه بنیاد تأمین می‌شود. تأسیس شعب بانک دی در این شهرستان نیازمند مجوز بانک مرکزی است که بانک دی مجبور است یکی از شعب خود را تعطیل و به جای آن شعبه جدیدی راه‌اندازی کند لذا تلاش می‌کنیم یک باجه بانک دی و  بیمه دی در بنیاد نیشابور راه‌اندازی شود.

وی در پاسخ به درخواست تأسیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهرستان زبرخوان گفت: بنیاد می‌تواند نیروی انسانی برای تأسیس اداره اختصاص دهد اما این اقدام نیازمند مجوز سازمان برنامه و بودجه است و با توجه به ظرفیت ایثارگری این شهرستان به دنبال بازگشایی یک دفتر در فرمانداری هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->