پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

راهکارهایی برای نگهداری از سبزه عید

  • کد خبر: ۱۰۲۸۶۲
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۳
راهکارهایی برای نگهداری از سبزه عید
سبزه عید یکی از مهمترین اجزاء سفره هفت سین است. برای داشتن سبزه‌ای که رشد خوبی داشته باشد و تا پایان نوروز با طراوت باقی بماند باید نکاتی را رعایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، از آنجایی که سبزه ها قبل ازعید کاشته می شوند تا در روز نوروز کاملا رشد کرده و سر سبز و پرپشت باشند نباید این نکته را از یاد برد که شادابی و سبز ماندن سبزه ها تا سیزده بدر به همان اندازه مهم و حائز اهمیت است. از این رو زمانی که رشد سبزه ها به حد دلخواه شما رسید، این نکات را رعایت کنید تا شادابی‌شان را حفظ کنند:

سبزه ها را در شب در یک فضای خنکی از منزل خود قرار دهید تا بیش از اندازه رشد نکنند

از قرار دادن سبزه در محیطی هایی که سرما و گرمای شدیدی دارد به شدت بپرهیزید و توجه داشته باشید که بهترین دما برای رشد و نگهداری سبزه ها دمای متعادل است، نه زیاد سرد و نه زیاد گرمچقدر به سبزه عید آب بدهیم.

چگونه و چقدر به سبزه عید آب بدهیم؟

سبزه عید را به صورت روزانه آبیاری کنید ، در زمان آب دادن به سبزه ها بهتر است از آب لوله استفاده کنید و از آب داغ و آب خیلی سرد دوری کنید، آب را از گوشه ظرف به خورد سبزه دهید و از بالا به سبزه ها آب ندهید این کار باعث کج شدن ساقه ها و در نهایت خراب شدن سبزه شما می شود. همچنین ساقه سبزه ها را با آبپاش اسپری کنید.

چه کنیم سبزه عید کپک نزند؟

آبیاری روزانه سبزه عید خوب است اما همواره باید وضعیت سبزه را زیرنظر داشته باشید و به این نکته هم توجه کنید که آبیاری بیش از حد باعث کپ زدن سبزه شما می شود.

چه کنیم سبزه عید زرد نشود؟

در طول روز سبزه ها را در فضای باز قرار دهید تا در معرض نور خورشید باشند و زرد نشوند، اما دقت کنید که آفتاب بیش از حد هم منجر به پلاسیدگی و زرد شدن سبزه ها می شود.

چگونه سبزه عید پرپشت داشته باشیم؟

برای پرپشت شدن سبزه عید بهتر است نکات زیر رعایت شود:

درهنگام کاشت سبزه ظرف انتخاب شده و میزان بذر استفاده شده باید به درستی رعایت شود، این یک اصل اساسی در پر پشت شدن سبزه است. برای آب دادن به بذرها زمانی که هنوز رشد نکرده اند بهتر است که از آبپاش استفاده شود.

زمانی که دانه ها در مرحله خیس خوردن و جوانه زدن هستند باید مرتبا آب آن را عوض کنید، توجه داشته باشید که نوع بذر مهم نیست بلکه اندازه آب در ظرف مهم است و باید به میزانی باشد که دانه ها در آب شناور باشند تا تمامی دانه ها جوانه دهند و سبزه ای پر پشت داشته باشید.

بهترین ظرف برای سبزه عید ظرفهای سفالی هستند و اگر دسترسی به ظرف سفالی نداشتید ظروف چینی هم جاگزین مناسبی خواهند بود. همچنین از یاد نبرید که ظرف های فلزی به هیچ عنوان انتخاب درست و مناسبی برای سبزه عید نیستند.

منبع: چیدانه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->