مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی؛ محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هشدار صریح حماس به اسرائیل | به مسجدالاقصی حمله کنید، جهنم را خواهید دید

  • کد خبر: ۱۰۳۲۴۶
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
هشدار صریح حماس به اسرائیل | به مسجدالاقصی حمله کنید، جهنم را خواهید دید
نایب‌رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس طی اظهاراتی در آستانه ماه مبارک رمضان، به اسرائیل درباره حمله به مسجد الاقصی هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «صالح العاروری» نایب‌رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در گفتگو با المیادین گفت: شاهد تحرکات گسترده دشمن صهیونیستی و برخی کشور‌های منطقه برای جلوگیری از تنش و درگیری در ماه مبارک رمضان هستیم.

العاروری افزود: پیام قاطع ما به طرف‌های مختلف این است که هرگونه تعرض به مسجد الاقصی یا نزدیکی به این مکان مقدس، موجب باز شدن در‌های جهنم به‌روی اشغالگران خواهد شد.

وی تصریح کرد: این پیام ما شامل دو موضوع است که موضوع اول به قدس و مسجد الاقصی و ممانعت از ورود نمازگزاران یا هرگونه یورش به‌سمت آنان مربوط می‌شود. موضوع دوم مربوط به اسرای فلسطینی است. ما به همه اعلام کرده‌ایم که اگر وارد رمضان شویم و اعتصاب غذای اسرا ادامه داشته باشد، اوضاع به‌سمت انفجاری دیگر پیش خواهد رفت.

نایب‌رئیس دفتر سیاسی حماس با بیان اینکه "دشمن صهیونیست اکنون در برابر امتحان قدس و مسجد الاقصی قرار دارد"، اضافه کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده است که اشغالگران این درس را بگیرند که بیت المقدس، مقدسات و مسجدالاقصی برای ما خط قرمز هستند.

وی با اشاره به جنگ ۱۱ روزه غزه گفت: در نبرد شمشیر قدس برای جنگی چندماهه آماده بودیم و جنگ ۱۱ روزه غزه مقدمه‌ای بود برای جنگی طولانی که ما برای آن آماده بودیم.

صالح العاروری ادامه داد: نبرد شمشیر قدس جنبه‌های راهبردی خطرناکی را برای دشمن نمایان کرد و از همه مهمتر اینکه نشان داد این رژیم فاقد امنیت داخلی است، چرا که ساکنان سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ نیز برای حمایت از ساکنان قدس و غزه به‌پا خاستند.

وی ابراز کرد: مردم باید این اظهارنظر سید حسن نصرالله را مدنظر قرار بدهند که حمله به قدس به‌معنای جنگ منطقه‌ای است. ما نه‌تن‌ها با حزب‌الله، بلکه با بسیاری از جنبش‌ها، کشور‌ها و مردمان گفتگو‌های جدی داریم و مسئولانه همکاری می‌کنیم.

نایب‌رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرد که جنگ بعدی برای قدس، مردمی‌تر و رسمی‌تر خواهد بود و افزود: کرانه باختری در صورت وقوع جنگ، در برابر رژیم اشغالگر منفجر خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->