افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴) خبر مهم برای سهامداران | افزایش دامنه نوسان در دستور کار مدیران بورسی قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ فروردین ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان شاهد سرمایه‌گذاری برخی بانک‌ها در کشور‌های دیگر هستیم | عدم تمکین بانک‌ها به خروج از بنگاه‌داری هشدار درباره خبر‌های جعلی ثبت‌نام جدید سهام عدالت قیمت طلای ۱۸عیار در مشهد چند؟ (۹ فروردین ۱۴۰۴) نرخ سوخت نیروگاه‌ها ۵۰ درصد افزایش یافت (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام ساعت مجاز فعالیت صنوف در نیمه اول سال ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۰۳۶۱۵
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۹
اعلام ساعت مجاز فعالیت صنوف در نیمه اول سال ۱۴۰۱
ساعت کاری صنوف در نیمه اول سال تغییر کرده و برابر تدابیر اتخاذ شده با یک ساعت افزایش در نیمه اول تا ساعت یک بامداد خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، درباره ساعت فعالیت صنوف در نیمه اول سال اظهارکرد: ساعت کاری صنوف در نیمه اول سال تغییر کرده و برابر تدابیر اتخاذ شده با یک ساعت افزایش در نیمه اول تا ساعت یک بامداد خواهد بود.

وی با بیان اینکه این ساعت برای تمامی صنوف نیست، گفت: به عنوان مثال صنوفی مانند طلافروشی و ... ساعت فعالیت مشخصی دارند. اما به طور کلی بعد از ساعت یک بامداد دیگر هیچ یک از صنوف از جمله رستوران ها و آبمیوه فروشی ها و ... نیز اجازه فعالیت نداشته و باید تعطیل کنند. به عبارتی دیگر می‌توان گفت که تمامی واحدهای صنفی باید موضوع رعایت ساعت خاموشی را داشته باشند.

مرادی با بیان اینکه فعالیت بیش از این ساعات در شهر تهران مواردی نظیر ایجاد مزاحمت برای شهروندان و ساکنان را خواهد داشت، اظهارکرد:‌ از این رو پلیس نیز در مواجهه با این واحدها برابر مقررات موجود عمل خواهد کرد.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ ادامه داد: صنوفی مانند داروخانه شبانه روزی، تعویض روغنی و ... که قصد فعالیت شبانه روزی را دارند باید حتما درخواست خود را از طریق صنف مربوطه ثبت کرده و در ادامه نیز پلیس اماکن با انجام بررسی های لازم، مجوزهای مربوطه را برای فعالیت شبانه روزی آنان صادر خواهد کرد.

مرادی همچنین از همکاری صنوف با پلیس در سال ۱۴۰۰ قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه اکثریت صنوف همکاری خوبی با پلیس اماکن داشته و به توصیه ها و دستورات پلیس توجه کافی را داشتند که لازم می دانم از آنان تشکر کنم. پلیس نیز در کنار مردم و صنوف بوده و نسبت به تامین امنیت آنان اقدام خواهد کرد. امیدوارم در سال ۱۴۰۱ نیز همکاری خوب میان پلیس و صنوف مختلف همچنان ادامه داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->