پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اولین روز بازگشایی مدارس در سال جدید در مشهد | دانش‌آموزان خوش‌حال، خانواده‌ها نگران

  • کد خبر: ۱۰۳۶۶۴
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴
اولین روز بازگشایی مدارس در سال جدید در مشهد | دانش‌آموزان خوش‌حال، خانواده‌ها نگران
بازگشایی مدارس در وضعیت کرونایی در چند ماه گذشته موافقان و مخالفانی داشته است. آموزش در فضای مجازی و در محیط خانه و نبود ارتباط بین دانش‌آموزان و هم‌سالان، کندی اینترنت و شکل‌نگرفتن یادگیری مؤثر از طریق آموزش مجازی ازجمله معایب آموزش غیرحضوری بوده است.

طنین همتی | شهرآرانیوز، بازگشایی مدارس در وضعیت کرونایی در چند ماه گذشته موافقان و مخالفانی داشته است. آموزش در فضای مجازی و در محیط خانه و نبود ارتباط بین دانش‌آموزان و هم‌سالان، کندی اینترنت و شکل‌نگرفتن یادگیری مؤثر از طریق آموزش مجازی ازجمله معایب آموزش غیرحضوری بوده است.
بازگشایی مدارس نیز مخالفانی دارد و به‌گفته بعضی از اولیای دانش‌آموزان، بازگشایی کامل مدارس در هر روز هفته و حضور همه بچه‌ها بدون فاصله‌گذاری اجتماعی در وضعیتی که کرونا هنوز کامل از بین نرفته است، منطقی نیست.

در روز اول بازگشایی مدارس در یکی از مدارس دوره ابتدایی در مشهد حاضر شدیم تا از حال‌وهوای دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها باخبر شویم.

در مدرسه ای که حضور یافتیم دانش‌آموزان مقطع ابتدایی موافق بازگشایی مدارس هستند و به‌گفته خود تدریس آنلاین در فضای خانه بسیار خسته‌کننده بوده است، به‌نحوی‌که سرعت ضعیف اینترنت تمرکز آن‌ها را برای آموزش کاسته است. حضور در مدرسه و ارتباط با هم‌سالان از دیگر عوامل رضایت آن‌ها برای بازگشایی مدارس است. به‌طوری‌که موافق‌اند ساعت‌ها با ماسک در مدرسه باشند و تدریس حضوری داشته باشند.  

یکی از دانش‌آموزان به خبرنگار ما می‌گوید: برنامه شاد در کنار سرعت کم اینترنت مشکلات زیادی داشته است. درس‌هایی هست که به آموزش بیشتر معلم نیاز دارد و در بستر برنامه شاد آموزش آن‌ها سخت‌تر است و ترجیح می‌دهند در مدرسه حضور داشته باشند.

اما بعضی اولیای دانش‌آموزان که در ساعت پایانی در مدرسه حضور دارند، نظر‌های ضدونقیضی دارند. یکی از اولیا می‌گوید: مسلما حضور دانش‌آموزان در مدرسه و ارتباط با هم‌سالانشان بعد از دو سال تعطیلی مدارس بسیار خوب است، اما وظیفه مدارس این است که همچنان شیوه‌نامه‌های بهداشتی بیش از پیش در کلاس‌های درس رعایت شود.

به‌گفته پدر یکی از دانش‌آموزان، تدریس در فضای مجازی کار بسیار سختی است و بچه‌ها تمرکز لازم را روی درس ندارند و همین استفاده از گوشی و تبلت باعث می‌شود گاهی بچه‌ها به‌جای درس‌خواندن، آنلاین بازی کنند و خانواده نمی‌تواند تمام‌وقت مواظب درس و کلاس فرزندش باشد. همچنین، هزینه استفاده از اینترنت برای خانواده‌ها زیاد است و معمولا هر هفته مبلغ چشمگیری را برای اینترنت پرداخت می‌کنند و آموزش‌وپرورش سهمیه اینترنت رایگان نداده است.

مادر یکی از دانش‌آموزان درباره نگرانی‌اش از بازگشایی کامل مدارس در وضعیتی می‌گوید که کرونا همچنان فوتی و مبتلا دارد: ما مجبوریم بچه‌ها را به مدرسه بیاوریم، اما همچنان نگرانیم. بیشتر این بچه‌ها واکسن نزده‌اند و هر لحظه ممکن است مبتلا شوند.

به‌گفته او، خوب بود که مانند نیمه اول سال تحصیلی کلاس‌ها با یک‌سوم پذیرش فعالیت می‌کردند. اکنون کلاس‌ها مانند قبل از کرونا تکمیل شده است و در فضای بسته کلاس‌ها نگران فرزندانمان هستیم.

به‌گزارش شهرآرانیوز، در اولین روز حضور الزامی دانش‌آموزان در وضعیت کرونایی، ۹۵۰۰ مدرسه در خراسان‌رضوی فعالیتشان را آغاز کردند و بیش از یک‌میلیون و ۳۸۸ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف در مدرسه‌ها حاضر شدند. مدارس موظف‌اند شرایط رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را فراهم کنند و ماسک‌زدن دانش‌آموزان را در همه ساعات حضورشان در مدرسه کنترل کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->