چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی فاش کرد: ارتش تصمیم دارد رفح را به بخشی از منطقه حائل تبدیل کند حضور ۴۰۰۰ سرباز انگلیسی در عملیات منطقه هند-اقیانوسیه کشته شدن ۹۸ نفر در حادثه ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن رژیم صهیونیستی از سلاحی جدید در غزه استفاده کرد| ۷۰ شهید و مجروح در بمباران شجاعیه شمار شهدای غزه از ۵۰ هزار و ۸۴۰ نفر عبور کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قالیباف خبر داد: افزایش ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار تأیید کلیات لایحه محیط زیستی دریا خزر در جلسه علنی مجلس اسلامی: امروز وارد فاز طلایی، قدرت‌ساز و اقتدارآفرین صنعت هسته‌ای می‌شویم سرنگونی هجدهمین پهپاد «ام کیو-۹» آمریکایی در آسمان یمن (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) وقتی گلوله‌ها لالایی را بریدند؛ صدای زنان غزه در گوش اسرائیل پزشکیان: به دنبال بمب اتم نیستیم | از صلح حمایت می‌کنیم، اما تسلیم نمی‌شویم + فیلم ذبح قربانی در مسجد الاقصی تعرض به هویت تاریخی و قانونی لست حمایت کوساچوف از حق ایران برای انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی حواشی تجمع مطالبه‌گران عفاف و حجاب رویترز ادعا کرد: شرط جدید حزب الله لبنان برای خلع سلاح ! توافق سئول و واشنگتن بر خلع سلاح کامل اتمی کره شمالی سخنگوی اتحادیه اروپا: ما کانال‌های ارتباطی مستقیم با ایران را حفظ می‌کنیم درخواست قالیباف از دولت برای ارائه لایحه مربوط به توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه تهدید شدیداللحن وزارت خارجه آمریکا نسبت به ایران
سرخط خبرها

الهاشمی القرشی با لقب عجیب، رهبر داعش شد + عکس

  • کد خبر: ۱۰۳۶۸۶
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۶
الهاشمی القرشی با لقب عجیب، رهبر داعش شد + عکس
رهبر جدید داعشی ها در بین نیروهای گروهک تروریستی داعش به پروفسور زید معروف است و از سال ۲۰۱۳ به این گروهک پیوسته و پیش از آن یکی از رهبران گروهک انصارالاسلام بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، "ابوحسن الهاشمی القرشی" آغاز ماه مارس طبق بیانیه منتشر شده در سایت گروه تروریستی داعش،به عنوان رهبر جدید این گروه انتخاب شد. منابع خبری اعلام کردند که وی با داشتن سمت‌های اجرایی در داعش، شخصیت موثرتر و فعال‌تری نسبت به سلف خود است.

ابو الحسن الهاشمی القرشی نام مستعار "بشار الصمیدعی" است که در سال‌های گذشته به "حاجی زید" شهرت یافته است.

"رائد الحامد"، روزنامه‌نگار عراقی متخصص در امور گروه‌های تندرو، اظهار داشت که الصمیدعی به دلیل سمت قبلی‌اش به‌عنوان سرپرست دستگاه قضائی و نهادهای گروه تروریستی داعش، از نظر قانونی واجد شرایط رهبری است.

همچنین این روزنامه‌نگار معتقد است که دلیل دیگر انتخاب این فرد به سرکردگی داعش،‌ اصل و نصب او است؛ به عبارتی او از قبیله الصمیدع می‌باشد که گفته می‌شود منتسب به پیامبر اسلام است و با توجه به اینکه یکی از شروط رهبری داعش انتصاب آبا و اجداد رهبر این گروه به پیامبر است، وی از این نظر حائز امتیاز است.

همچنین داعش در بیانیه‌ای مبنی بر تحلیف "ابو الحسن القرشی" به عنوان رهبر جدید خود، توضیح داد که این امر به توصیه قبلی ابو ابراهیم القرشی انجام شده است که نشان دهنده روابط خوب آنها با یکدیگر است.

به گزارش مجله آمریکایی "نیو لاین"، حاجی زید تنها در سال ۲۰۱۳ به داعش پیوست و پیش از آن یکی از رهبران گروه "انصارالاسلام" بود.

این مجله خاطرنشان کرد: حاجی زید بلافاصله پس از عضویت در داعش، به دلیل شهرت بالایی که در جامعه جهادی داشت، نقش‌های مهمی را به عهده گرفت و علاوه بر آن وی در مرکز "امام المتقین"  نیز نقش مبلغ و مدرس را به عهده داشت.

این مجله معتقد است که الصمیدعی همان ابو الحسن الهاشمی القرشی می‌باشد چرا که به دلیل شخصیت تأثیرگذارش در داعش، از رهبر سلف خود مؤثرتر و فعال‌تر است.

قابل ذکر است که نهادهای اطلاعاتی عراقی معتقداند که الصمیدعی ۴۷ ساله است و او در محله "الوحده" در شهر موصل بزرگ شده است.

الهاشمی القرشی با لقب عجیب، رهبر داعش شد + عکس

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->