نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها

مجیدی به دفاع سه نفره برمی‌گردد؟|نارضایتی از بازی استقلال با پیکان

  • کد خبر: ۱۰۴۲۹۹
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
مجیدی به دفاع سه نفره برمی‌گردد؟|نارضایتی از بازی استقلال با پیکان
فرهاد مجیدی از عملکرد مدافعانش در بازی با پیکان راضی نیست واحتمال دارد در بازی با نساجی درجام حذفی آرایش خط دفاع را تغییر دهد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، هراندازه که خط دفاع استقلال در بازی با پیکان متزلزل نشان داد، اما تغییرات احتمالی ممکن است آسیب‌های بیشتری را به وجود آورد و نتایج استقلال در بازی‌های آتی را تحت تاثیر قرار دهد. بعد از تساوی با پیکان و اخراج داسیلوا که منجر به از دست دادن یک بازی درلیگ برتر شد، زمزمه‌هایی درباره تغییر روش بازی استقلال در خط دفاع به گوش می‌رسد و احتمالاتی درباره بازگشت به دفاع سه نفره شکل گرفته است.

 اگر مجیدی بخواهد دوباره از دفاع سه نفره بهره بگیرد باید در این بازی از ترکیب سه نفره غلامی، دانشگر و داسیلوا استفاده کند. او روزبه چشمی را هم برای این پست در اختیار دارد، اما مجیدی از عملکرد چشمی درخط میانی راضی‌تر است و بنا ندارد پست بازی این بازیکن را تغییر دهد.

 از سویی بازگشت به دفاع سه نفره سرمربی استقلال را مجبور می‌کند از سلمانی و حردانی درپست‌های میانی بهره بگیرد که نتیجه این تصمیمات ممکن است منجر به برخی ناهماهنگی‌ها در خطوط سه گانه شود؛ ضمن اینکه ترکیب خط میانی را نیز دستخوش تحولاتی خواهد کرد.

 با استفاده از حردانی و سلمانی درخط میانی، مجیدی با محدودیت دربازی گرفتن از برخی مهره‌هایی مواجه خواهد شد که پیش‌تر درترکیب خط میانی به میدان رفته‌اند. دربازی با پیکان نیک نفس، آمانوف، حسین زاده ومهدی پور هافبک‌های استقلال را تشکیل دادند. یک نیمه هم فرصت به روزبه چشمی رسید تا دراین پست ایفای نقش کنند، اما اگر حردانی و سلمانی یک خط جلو‌تر بازی کنند یکی از این چهار هافبک نیمکت نشین خواهد شد. در واقع بازگشت به دفاع سه نفره نه تنها شیوه‌های بازی استقلال در خط دفاع را تغییر می‌دهد، بلکه ترکش‌هایش گریبان هافبک‌ها را هم خواهد گرفت و روشن نیست با حضور حردانی و سلمانی شیوه کار استقلال در خط میانی چگونه خواهد شد.

البته وریا غفوری هم می‌تواند برای استقلال درپست هافبک راست بازی کند، اما مجیدی مقابل پیکان یک دقیقه هم به این بازیکن میدان نداد وبعید است به سادگی راضی به نیمکت نشین کردن حردانی شود. به هرحال ممکن است مجموعه این احتمالات و باید‌ها و نباید‌ها مجیدی را به سمت ببرد که در بازی با نساجی نیز از همان روشن چهار دفاع بهره بگیرد وتیمش را با همان آرایشی چیدمان کند، که مقابل پیکان کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->