مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»!
سرخط خبرها

نماینده آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان درگذشت

  • کد خبر: ۱۰۴۵۳۰
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷
نماینده آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان درگذشت
نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت الله محمد فیض سرابی نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری دعوت حق را لبیک گفت.

آیت الله محمد فیض سرابی در ۱۳۰۷ هجری شمسی در روستای زرنق در خانواده مذهبی دیده به جهان گشود و بعد از تحصیلات ابتدایی در محضر مرحوم ملا باقر و مرحوم حاج میرزا علی اصغر عالمی به تبریز عزیمت کرده و در مدرسه طالبیه تبریز مشغول ادامه تحصیل شد که بعد از اتمام سطح در جوار رحمت کریمه اهل بیت(ع) قم از اساتید معظم استفاده کرده و چندین سال نیز در نجف اشرف تلمذ کرد.

وی علاوه بر تحصیل در امر تدریس هم فعال بود که شاگردان زیادی را تربیت کرد.

همچنین بعد از دستگیری حضرت امام(ره) در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ وی در محل تولد خویش طوماری چند متری پارچه­ای که تمامی اهالی امضاء کرده بودند که بعضی از امضاها به نماد خون انگشت سبابه تهیه شده بود که به جرم دعوت به جهاد تحت تعقیب قرار گرفت حجت الاسلام فیض سرابی بعد از انقلاب نیز به دستور حضرت امام(ره) مسئول کنترل کمیته ­های شهرستان های مراغه، میاندوآب و سراب بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->