ساعت برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط مشخص شد مایکل آنتون، رئیس تیم فنی مذاکرات هسته‌ای آمریکا با ایران، کیست؟ + سوابق سازمان ملل به تنش‌ها میان هند و پاکستان واکنش نشان داد رئیس‌جمهور چین خواستار خودکفایی در توسعه هوش مصنوعی در کشورش شد کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | از ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: ۳۰ هزار نفر از نیروهای این ارگان، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چین: آمریکا راهزن اقتصادی جهان است

  • کد خبر: ۱۰۴۷۱۸
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۷
چین: آمریکا راهزن اقتصادی جهان است
سخنگوی وزارت خارجه چین در اشاره به اقدامات تحریمی و دست درازی آمریکا به دارایی‌های سایر کشورها از جمله ایران و روسیه، واشنگتن را راهزن اقتصادی شماره یک در جهان توصیف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «هوا چونینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در توییتی آمریکا را راهزن اقتصادی شماره یک جهان خواند. وی با اشاره به سیاست‌های پولی و دست‌درازی‌های آمریکا نوشت: برداشتن کلاه جهان با تسهیل کمی (QE) عظیم. مسدود کردن ذخایر تبادل ارزی (فارکس) ایران. تصرف دارایی‌های افغانستان. مسدود کردن ۳۰۰ میلیارد دلار از ذخایر طلا و تبادلات ارزی روسیه و دارایی‌های خارجی نهادها و افراد این کشور. مطمئناً این‌ها برای تبدیل شدن ایالات متحده به راهزن اقتصادی شماره یک در جهان کافی است؟

پیش‌تر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه هم غربی‌ها را «راهزن» خطاب کرد و گفت آن‌ها نمی‌توانند مسکو را منزوی کنند. وی در جمع خبرنگاران در اشاره به تحریم‌های آمریکا و غرب علیه روسیه در پی بحران اوکراین، غربی‌ها را به راهزنی اقتصادی متهم کرد و گفت روسیه قطعاً به این اقدامات پاسخ خواهد داد.

سخنگوی کاخ کرملین افزود: این بدان معنا نیست که روسیه منزوی شده است. جهان بزرگ‌تر از آن است که آمریکا و اروپا بتوانند کشوری را منزوی کنند، آن هم کشور بزرگی مانند روسیه. کشورهای زیادی در جهان وجود دارد.

در پی عملیات ویژه روسیه در اوکراین، کشورهای غربی تحریم‌های شدیدی را علیه روسیه اعمال کردند که باعث شد این کشور با پشت سر گذاشتن ایران و کره شمالی بزرگترین کشور تحت تحریم جهان شود. پایگاه خبری «بلومبرگ» اواسط اسفند خبر داد آمریکا و متحدانش با اعمال ۲۷۷۸ تحریم جدید علیه روسیه، باعث رسیدن آن به صدر کشورهای تحریم‌شده در جهان قرار گرفت.

این پایگاه خبری نوشت: روسیه طی ۱۰ روز، با پیشی گرفتن از ایران و کره شمالی به کشوری تبدیل شد که بیشترین هدف تحریم‌ها در جهان قرار گرفته است. پیش از این، ایران با ۳۶۱۶ تحریم در صدر کشورهای تحریم‌شده قرار داشت. 

روسیه اعلام تحریم‌ها را مثابه «اعلان جنگ» علیه خود خوانده و با انجام برخی اقدامات متقابل در صدد پاسخ دادن به این تحریم‌ها برآمده است. اخیراً ولادیمیر پوتین اعلام کرد مسکو بابت فروش گاز به برخی از «کشورهای غیردوست»، ارز ملی کشورش، روبل را مطالبه خواهد کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->