معاون اول قوه قضاییه: کاهش یا حذف کامل فسادها با اصلاح ساختارها صورت می‌پذیرد بایدن تحت درمان سرطان است (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دولت ترامپ همچنان در تعطیلی | ۴ هزار کارمند آمریکایی در یک روز اخراج شدند مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه پرونده «فساد چای دبش» با پیگیری جدی سازمان بازرسی کشور به سرانجام رسید زلنسکی در تماس با ترامپ: امیدوارم جنگ با روسیه متوقف شود غزه و فلسطین؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور خواستار ایجاد زمینه سفر آسان و ارزان زائران به اماکن زیارتی شد

  • کد خبر: ۱۰۴۹۵۲
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۷
رئیس‌جمهور خواستار ایجاد زمینه سفر آسان و ارزان زائران به اماکن زیارتی شد
نخستین جلسه شورای عالی حج و زیارت پس از ۸ سال به ریاست رئیس جمهور برگزار و در آن بر ضرورت تسهیل و ارزان‌سازی سفر به اماکن زیارتی خارج و داخل کشور تاکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در این جلسه، تسهیل سفرهای زیارتی را از وظایف مهم دانست و با اشاره به آثار و برکات این سفرهای معنوی اظهار داشت: لازم است سازمان حج و زیارت با همکاری وزارتخانه‌های مربوطه شرایط مناسبی را برای سفر آسان و ارزان زائران به اماکن زیارتی به ویژه عتبات عالیات و سوریه از مسیرهای هوایی و زمینی فراهم کند.

رئیس جمهور با اشاره به گلایه‌های به حق مردم از گرانی نامتعارف هزینه‌های سفر از طریق هوایی خصوصا در برخی مقاطع زمانی ویژه، به دستگاه‌های دولتی مربوطه گوشزد کرد: اجازه ندهید عده‌ای به نام سفرهای معنوی و زیارتی که مورد اشتیاق عموم مردم است به سوداگری و منفعت‌طلبی پرداخته و مردم را تحت فشار قرار دهند.

رئیسی همچنین انجام پیگیری‌های لازم برای بازگشایی مرزهای زمینی با عراق را مورد تاکید قرار داد.

رئیس‌جمهور همچنین با هدف کاهش قیمت‌ها و تسهیل‌گری سفر زائران دستور داد فرایند چارترینگ هواپیماهای سفر به عتبات توسط وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری، به سازمان حج و زیارت نیز واگذار شود.

در این جلسه همچنین با دستور رئیس جمهور مقرر شد با توجه به فرصتِ باقیمانده تا زمان حج تمتع، تمهیدات لازم برای انجام این مناسک دینی از سوی دستگاه‌های دولتی فراهم و نیازمندی‌ها در این زمینه تامین شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->