ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عادی سازی روابط امارات و اسرائیل ادامه دارد | احداث یک محله کاملا یهودی در امارات

  • کد خبر: ۱۰۵۱۲۵
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۳
عادی سازی روابط امارات و اسرائیل ادامه دارد | احداث یک محله کاملا یهودی در امارات
رئیس انجمن جوامع یهودی خلیج فارس خبر داد که قرار است یک محله کاملا یهودی در امارات احداث شود تا یهودیان به راحتی بتوانند مناسک خود را انجام دهند و در آن زندگی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، خاخام ارشد شورای یهودیان در امارات خبر داد که مذاکرات برای احداث نخستین محله یهودی‌نشین در کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در حال انجام است.

«الی عبادی»، رئیس انجمن جوامع یهودی خلیج فارس (AGJC) گفت: حدود دو هزار یهودی در امارات اقامت دارند و ۵۰۰ یهودی نیز مناسک مذهبی خود را انجام می دهند».

پایگاه خبری الخلیج الجدید به نقل از عبادی گزارش داد، تعداد این یهودیان از زمان امضای توافق «آبراهام» با امارات و بحرین در سال ۲۰۲۰ دو برابر شده است.

این خاخام مدعی شد: «آنچه ما نیاز داریم یک محله یهودی‌نشین است. من با چند سازنده املاک درباره این موضوع صحبت کردم؛ یک محله یهودی‌نشین مخصوص و با تمامی امکانات».

وی همچنین گفت که خواستار یک محله است که در آن، کنیسه یهودیان، «منازل مخصوص، واحدهای مسکونی، هتل و مراکز خرید و فروش باشد. این چیزی است که من به دنبال آن هستم. مذاکرات در این باره در جریان است».

امارات پس از امضای قراردادهای سازش با رژیم صهیونیستی، میزبان ۲۰۰ هزار گردشگر یهودی بوده است. بیشتر این افراد، در این کشور اقامت دارند و شرکتهایی را نیز دایر کرده‌اند.

عبادی پیش‌بینی می‌کند که این تعداد در پنج سال آینده چهار برابر شود. وی ادعا کرد: «این بدان معناست که زمان آن رسیده است که امارات یک محله یهودی‌نشین احداث کند که در آن هتل، مرکز خرید، مدرسه و کنیسه داشته باشد».

این خاخام یهودی در پایان گفت که شاهد احداث کنیسه و مدارس یهودی و برگزاری مناسک آنان در امارات خواهند بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->