آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از عصر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شکایت رسمی حماس از دولت انگلیس تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان هشدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نظام دوگانه در مجوز برگزاری تجمعات نگرانی صهیونیست‌ها از هرگونه توافق بین ایران و آمریکا منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ واکنش حماس به حملات بمب‌گذاری در رفح؛ این اقدامات نسل‌کشی وحشیانه است به سطحی از اقتدار رسیده‌ایم که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده‌ایم مذاکرات آمریکا و روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود سرلشکر باقری: وحدت نیروهای مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند از صفات شهید صیادشیرازی بود صدور رأی نهایی دادگاه عالی کانادا درباره سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: افزایش تعداد نمایندگان مجلس در انتظار لایحه دولت است ارائه پیشنهاد جدید آتش بس در غزه از سوی دولت مصر همه چیز درباره کمونیسم و کمونیست‌ها استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو
سرخط خبرها

گفت‌وگوی تلفنی ولایتی با رئیس دفتر سیاسی حماس

  • کد خبر: ۱۰۵۳۴۵
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
گفت‌وگوی تلفنی ولایتی با رئیس دفتر سیاسی حماس
ولایتی در تماس با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، پیروزی‌های بزرگ مردم فلسطین به رهبری افراد مبارز، شناخته شده، شجاع و با سابقه درخشان همچون اسماعیل هنیه را تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اکبر ولایتی در این گفتگوی تلفنی، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان گفت: امیدواریم و اطمینان داریم که این مبارزات ارزشمند در جهت نجات ملت مظلوم فلسطین از سیطره یکی از سفاک ترین رژیم های تاریخ بشر هر چه زودتر به نتیجه خواهد رسید و بر اساس وعده خداوند تبارک و تعالی که می فرماید"ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم" قطعا پیروزی نهایی برای مردم فلسطین به دست خواهد آمد.

دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی با تاکید بر این که بدون تردید تمسک به اسلام، مهم ترین علت پیروزی های مستمر و فزاینده مردم فلسطین و شکست صهیونیست‌ها بوده است افزود: این از افتخارات شما و دیگر رهبران حماس و جبهه جهاد اسلامی است که با تمسک به اسلام گام بر می دارید و پس از چند دهه تحمل فشار صهیونیست ها و حامیان آنها، اکنون که شما پرچم اسلام را برافراشتید، مردم شریف فلسطین با اطمینان بیشتری زیر پرچم افتخار آمیز اسلام عزیز جمع شده اند و این پیروزی‌های چشمگیر را به دست آورده اند.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران از همان آغاز توسط امام خمینی(ره) موضوع رهایی فلسطین و کمک به مردم تحت ستم این بخش مهم از جهان اسلام را به موازات مبارزه با رژیم پهلوی و آمریکا وجهه همت خویش قرار داد و اکنون نیز مقام معظم رهبری با اهتمام بسیار به مسئله فلسطین و آزادی قبله اول مسلمین توجه دارند و نظام جمهوری اسلامی ایران کماکان حمایت از مبارزات مردم فلسطین را وظیفه خود می داند و دور نخواهد بود روزی که ان شاءالله به امامت ایشان در مسجد الاقصی نماز بخوانیم.

ولایتی با اشاره به صدور بیانیه خود به عنوان دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه ای در خصوص جریانات اخیر در سرزمین های اشغالی، بر حمایت از آرمان های مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد.

در ادامه این گفتگوی تلفنی، رئیس دفتر سیاسی حماس نیز ضمن تشکر و قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران و دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی در دفاع از آرمان‌های مردم مظلوم فلسطین گفت: آموزه های اسلامی همیشه راه را برای ما روشن نموده و ما این آموزه ها را در گفته های شما دیدیم و احساس کردیم و شما چه در زمانی که در وزارت خارجه بودید و چه اکنون که در سمت مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل قرار دارید همواره در مورد فلسطین پایمردی داشتید و از جمهوری اسلامی ایران که یک سیاست ثابت در دفاع از فلسطین و آرمان‌های مردم مظلوم داشته قدردانی می کنیم و به این که جمهوری اسلامی ایران یک حامی قدرتمند است مفتخریم.

وی تاکید کرد: بنده به شما اطمینان می دهم که ملت ما گام‌های استواری را به سمت سرکوب رژیم صهیونیستی برداشته و این راه ادامه خواهد داشت و یقین داریم که پیروزی از آن ماست.

هنیه در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای رهبر معظم انقلاب و مردم ایران، خواستار آن شد که مراتب قدردانی از حمایت های بی دریغ ایشان از مردم مظلوم فلسطین به معظم له تقدیم گردد.

ولایتی همچنین به صورت جداگانه در تماس تلفنی با دکتر زیاد نخاله دبیر کل جنبش‌ جهاد اسلامی گفتگو کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->