ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه واکنش برلین به دخالت مقامات آمریکایی در سیاست داخلی آلمان لغو سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان پاسخ رهبر معظم انقلاب به سؤالی درباره پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
علی مطهری اعتراف کرد:

نباید به آن دانشجو می گفتم «قرص ضد بارداری» دارم

  • کد خبر: ۱۰۵۳۷
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰
نباید به آن دانشجو می گفتم «قرص ضد بارداری» دارم
عضو فراکسیون امید مجلس توضیحاتی درباره سخنان خود در دانشگاه شهید بهشتی ارائه کرد و تاکید کرد: بهتر بود من به دانشجو نمی‌گفتم «قرص بارداری دارم».

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی مطهری درباره حواشی ایجاد شده در سخنرانی‌اش در دانشگاه شهید بهشتی هم گفت: بسیج دانشجویی برای برنامه‌ای به مناسبت ۱۳ آبان از بنده دعوت کرد و بنده حدود یک ساعت صحبت کردم. این دوستان از قبل برنامه‌ریزی کرده بودند و هنگامی که می‌خواستند سوال کنند به بنده و دیگران حمله می‌کردند و ما هم پاسخ می‌دادیم. ولی آن‌ها میان حرف بنده می‌پریدند و می‌خواستند صحبت‌های من را قطع کنند و ما هم تحمل می‌کردیم.

وی افزود: اینجا یکی از آقایان بود که خیلی سر و صدا می‌کرد و از انتهای سالن فریاد می‌زد و در یک جایی هم گفت: آقای مطهری شما باید قرص ضد فراموشی بخورید، بنده هم به عنوان مزاح گفتم من انواع و اقسام قرص‌ها را دارم قرص ضد بارداری هم برای شما دارم.

مطهری اضافه کرد: مخاطب بنده پسر بود، دانشجو‌ها هم خندیدند و کسی هم خیلی بد تلقی نکرد بعد از برنامه به ما گفتند ویدیویی پخش شده که شما دارید به یک دانشجوی دختر می‌گویید برای تو قرص ضد بارداری دارم. صدای دانشجویی که مخاطب من در آن برنامه بود مقداری زیر و دخترانه بود و خبرگزاری دانشجو و فارس هردو خیلی گسترده این کلیپ را منتشر کردند.

وی در پاسخ به یکی از دانشجویان که گفت: «آقای مطهری شما این مطلب را بیان کرده اید و اصل حرف بیان شده نامناسب است»، اظهار داشت: خیلی فرق می‌کند که این جمله به دانشجوی پسر گفته شده باشد یا دانشجوی دختر. البته خود این رسانه‌ها هم می‌دانستند، چون خبرنگار خودشان این را منتشر کرده، ولی چون صدا دخترانه بود به ذهنشان رسید که بگویند دختر بوده است.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->