رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: آتش‌نشانی، پیشانی مدیریت شهری است شهردار مشهدمقدس: در دفاع از دین و میهن همه پای کار هستند | اعزام داوطلبانه آتش‌نشانان مشهدی به مناطق جنگی اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر امام رضا(ع) در سال ۱۴۰۴ بهره‌برداری از مهم‌ترین تصفیه‌خانه‌های شهر مشهد در سال ۱۴۰۵ کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۸ تیر ۱۴۰۴) خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس
سرخط خبرها

۴۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در مشهد

  • کد خبر: ۱۰۵۴۳۳
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲
۴۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در مشهد
علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ۴۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در مشهد داریم که برخی شان مشکلاتی دارند که با پیگیری برطرف خواهد شد.

آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه ۴۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در مشهد داریم که برخی شان مشکلاتی دارند که با پیگیری برطرف خواهد شد، اظهار کرد: برخی خانواده‌ها به درآمد فرزندشان برای ادامه زندگی نیاز دارند؛ بنابراین با مدیریت علمی ریاست جمهور توافق شد که کار و تحصیل در کنار هم باشد و استارت آپ‌های دانش آموزی شکل بگیرد که برایشان درآمدزا باشد.

علی آقامحمدی در جلسه شورای هماهنگی محلات کم برخوردار مشهد که به بررسی مشکلات و نیاز‌های محلات کم برخوردار پرداخته شد، افزود: امیدواریم همان طور که می‌گویند تبریز شهری بدون متکدی است، در آینده نزدیک نیز گفته شود که مشهد شهری است که در آن نیازمند وجود ندارد. امکانات کشور به ما این اجازه را می‌دهد که مشکلات را حل کنیم، اما نیازمند نظم هستیم.

لزوم هماهنگی نهاد‌ها برای رفع ۷ نیاز اساسی جامعه

وی با بیان اینکه هماهنگی نهاد‌ها برای برطرف کردن نیاز‌های اساسی جامعه لازم است، بیان کرد: تغذیه و پوشاک، آموزش و تحصیلات، مسکن، اشتغال، بهداشت و سلامت، ورزش و تفریحات و در آخر علوم فرهنگی و مذهبی هفت مسئله‌ای است که باید آن‌ها را در محلاتی که کم برخوردارتر هستند، تحقق ببخشیم.

آقامحمدی با اشاره به اینکه طبق تفاهم نامه با بیمه سلامت، باید همه افراد در ۲۲۰۰ محله کم برخوردار سراسر کشور تا پایان خرداد بیمه شوند، اضافه کرد: مسئله دیگر درباره کسانی است که بیمه سلامت دارند، اما بعضی خدمات زیر پوشش بیمه نیست. برای تأمین نسخه بیماری‌های پرهزینه، هلال احمر و بیمه سلامت وارد کار شده اند.

علیرضا رمزی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی، نیز در این نشست بیان کرد: در محله شهرک شهیدرجایی ۱۰ هزارو ۵۱۲ بیمه شده زیرپوشش هشت پزشک خانواده هستند و در منطقه سیدی ۶ هزارو ۳۷۱ بیمه شده زیرپوشش چهار پزشک خانواده قرار دارند.

مشکلی برای اجرا نداریم

یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، نیز در این نشست با اشاره به اینکه در استان مشکلی در حوزه اجرای طرح و برنامه‌ها نداریم، گفت: موضوع مهم، حمایت و هدایت‌های کلان است که از مسئولان کشوری توقع داریم. بقیه اقدامات را از لحاظ پیاده سازی و هماهنگ سازی دستگاه‌ها انجام می‌دهیم. امیدواریم کار سرعت، گستره و عمق بیشتری در همه بخش‌ها پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->