معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

ترفند‌های کسب توانایی تصمیم گیری سریع

  • کد خبر: ۱۰۵۹۶۶
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
ترفند‌های کسب توانایی تصمیم گیری سریع
همه آدم‌ها در بعضی از شرایط‌های زندگی مجبور به تصمیم گیری میشوند، اما ممکن است راه‌های تصمیم گیری درست را ندانند و با تصمیمات اشتبات شرایط را سخت‌تر کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، گاهی اوقات شرایطی به‌وجود می‌آید که عجله دارید و در عین حال باید تصمیم درستی هم بگیرید. اطرافیان هم شما را مجبور می‌کنند که سریع‌تر تصمیم بگیرید که احتمالا در چنین شرایطی وحشت زده می‌شوید. در این مطلب راهکار‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم که بفهمید چگونه باید سریع‌تر تصمیم بگیرید.

عوامل مهم در تصمیم گیری را بشناسید

قدم اول این است که اهمیت تصمیم را در زندگی خود بشناسید. باید بدانید که چه شرایطی در زندگی دارید و چگونه باید تصمیم بگیرید. باید عوامل مهم تصمیم‌گیری را در زندگی بفهمید تا ببینید که باید پایبند بر چه ارزش‌هایی باشید.

هدف خود را بشناسید

در نهایت بسیار مهم است که هدف تان را بشناسید و تصمیم گیری کنید. هرگز هدف خود را پشت تصمیم گیری‌های تان پنهان نکنید. زمانی که هدف واضح و مشخصی داشته باشید، راحت‌تر می‌توانید تصمیم بگیرید.

اطلاعات مربوطه جمع‌آوری کنید

قبل از این که بخواهید تصمیمی بگیرید، باید بدانید که چه انتخاب‌هایی در پیش دارید؛ سپس اطلاعات مربوط به آن را جمع‌آوری کنید و سعی کنید که خودتان را با شرایط وفق دهید.

منطقی فکر کنید؛ نه احساسی

سعی کنید احساسات شخصی خود را از تصمیم گیری دور نگه دارید. گاهی وقتی احساسی فکر کرده و تصمیم می‌گیریم، بعداً از تصمیم خود پشیمان می‌شویم. باید شرایط را خیلی منطقی برای خودتان شناسایی کنید و ببینید که چه چیزی برای شما بهتر است. در صورت نیاز با افراد قابل اعتماد مشورت کنید. اگر می‌خواهید، گزینه‌های خود را بنویسید و ببینید چه می‌خواهید.

مسئولیت پذیری را فراموش نکنید

اگر فکر می‌کنید مسئولیتی که به شما داده شده؛ از توانتان خارج است آن را به کس دیگری محول کنید و اگر هم می‌دانید که چه کسی در چه کاری مهارت دارد، مشورت بخواهید. در نهایت بدانید که چه انتخاب‌هایی در زندگی دارید و قرار است چه کار‌هایی را به انجام برسانید؛ سپس مسئولیت آن‌ها را بر عهده بگیرید.

به شهود خود اعتماد کنید

شما برای تصمیم گیری به منطق و داده نیاز دارید، اما چیزی که باید کمی به آن تکیه کنید، شهود و حس ششم خود است. حتی اگر همه چیز خوب پیش می‌رود و شما در دل خود احساس می‌کنید که چیزی خوب نیست، حتما در این شرایط به خودتان اعتماد کنید که شهود شما هرگز اشتباه نمی‌کند و کاری نکنید که بعداً دچار مشکل شوید.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->