حمایت دانشجویان تهران از خیزش ضدصهیونیستی دانشگاهیان آمریکا قتل دختر اصفهانی مبتلا به اوتیسم به دست مادرش مشهد، سومین قطب پیوند کبد در کشور است آرامگاه فردوسی برای ۱۰ شب میزبان بزرگداشت حکیم‌توس است دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
سرخط خبرها

ترفند‌های کسب توانایی تصمیم گیری سریع

  • کد خبر: ۱۰۵۹۶۶
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
ترفند‌های کسب توانایی تصمیم گیری سریع
همه آدم‌ها در بعضی از شرایط‌های زندگی مجبور به تصمیم گیری میشوند، اما ممکن است راه‌های تصمیم گیری درست را ندانند و با تصمیمات اشتبات شرایط را سخت‌تر کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، گاهی اوقات شرایطی به‌وجود می‌آید که عجله دارید و در عین حال باید تصمیم درستی هم بگیرید. اطرافیان هم شما را مجبور می‌کنند که سریع‌تر تصمیم بگیرید که احتمالا در چنین شرایطی وحشت زده می‌شوید. در این مطلب راهکار‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم که بفهمید چگونه باید سریع‌تر تصمیم بگیرید.

عوامل مهم در تصمیم گیری را بشناسید

قدم اول این است که اهمیت تصمیم را در زندگی خود بشناسید. باید بدانید که چه شرایطی در زندگی دارید و چگونه باید تصمیم بگیرید. باید عوامل مهم تصمیم‌گیری را در زندگی بفهمید تا ببینید که باید پایبند بر چه ارزش‌هایی باشید.

هدف خود را بشناسید

در نهایت بسیار مهم است که هدف تان را بشناسید و تصمیم گیری کنید. هرگز هدف خود را پشت تصمیم گیری‌های تان پنهان نکنید. زمانی که هدف واضح و مشخصی داشته باشید، راحت‌تر می‌توانید تصمیم بگیرید.

اطلاعات مربوطه جمع‌آوری کنید

قبل از این که بخواهید تصمیمی بگیرید، باید بدانید که چه انتخاب‌هایی در پیش دارید؛ سپس اطلاعات مربوط به آن را جمع‌آوری کنید و سعی کنید که خودتان را با شرایط وفق دهید.

منطقی فکر کنید؛ نه احساسی

سعی کنید احساسات شخصی خود را از تصمیم گیری دور نگه دارید. گاهی وقتی احساسی فکر کرده و تصمیم می‌گیریم، بعداً از تصمیم خود پشیمان می‌شویم. باید شرایط را خیلی منطقی برای خودتان شناسایی کنید و ببینید که چه چیزی برای شما بهتر است. در صورت نیاز با افراد قابل اعتماد مشورت کنید. اگر می‌خواهید، گزینه‌های خود را بنویسید و ببینید چه می‌خواهید.

مسئولیت پذیری را فراموش نکنید

اگر فکر می‌کنید مسئولیتی که به شما داده شده؛ از توانتان خارج است آن را به کس دیگری محول کنید و اگر هم می‌دانید که چه کسی در چه کاری مهارت دارد، مشورت بخواهید. در نهایت بدانید که چه انتخاب‌هایی در زندگی دارید و قرار است چه کار‌هایی را به انجام برسانید؛ سپس مسئولیت آن‌ها را بر عهده بگیرید.

به شهود خود اعتماد کنید

شما برای تصمیم گیری به منطق و داده نیاز دارید، اما چیزی که باید کمی به آن تکیه کنید، شهود و حس ششم خود است. حتی اگر همه چیز خوب پیش می‌رود و شما در دل خود احساس می‌کنید که چیزی خوب نیست، حتما در این شرایط به خودتان اعتماد کنید که شهود شما هرگز اشتباه نمی‌کند و کاری نکنید که بعداً دچار مشکل شوید.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->