قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

سرویس مدرسه بر مدار نابسامانی | وعده ۱۰ روزه آموزش و پرورش محقق نشد

  • کد خبر: ۱۰۶۰۲۹
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۹
سرویس مدرسه بر مدار نابسامانی | وعده ۱۰ روزه آموزش و پرورش محقق نشد
بعد از بازگشایی حضوری مدارس از چهاردهم فروردین، اصلی‌ترین موضوعی که به عنوان یک چالش جلوه نمایی کرد موضوع کمبود سرویس مدارس و نحوه جابه جایی دانش آموزان بود.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ این مشکل در روز‌های نخست بازگشایی حضوری مدارس کم و بیش وجود داشت و پاسخ متولیان امر به وجود این بی نظمی، بازگشایی یک باره و بدون برنامه ریزی مدارس به صورت حضوری آن هم بعد از دو سال تعطیلی کامل آموزش دانش آموزان بود.

اگر چه در همان زمان متولیان آموزش و پرورش و تاکسی رانی وعده دادند در کمتر از ۱۰ روز این مشکل برطرف شود، دانش آموزان هنوز در بسیاری از مدارس با مشکل کمبود سرویس مواجه هستند؛ به این معنا که یا سهمیه سرویس تحت نظارت و تأیید سازمان تاکسی رانی به مدرسه آن‌ها نرسیده، یا اگر هم رسیده، سرویس به دانش آموزانی که مسیر دورتری دارند اختصاص پیدا کرده است.

در این باره رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان رضوی به خبرنگار ما گفت: بعد تعطیلات نوروز، چون یک باره بازگشایی حضوری مدراس انجام شد، به طور طبیعی برخی مشکلات در حوزه سرویس مدارس به وجود آمد.
عباسعلی نعمتی افزود: در شرایط عادی و پیش از کرونا، متولیان حوزه سرویس مدارس در آموزش و پرورش عموما از پنج تا شش ماه قبل از شروع سال تحصیلی کمیسیون ماده ۱۸ را برگزار و تمهیدات لازم را برنامه ریزی می‌کنند.
وی ادامه داد: در کارگروه ماده ۱۸ که مربوط به سرویس مدارس است، مدیرعامل سازمان تاکسی رانی شهرداری مشهد دبیر کارگروه است و یک نفر از اولیا به نمایندگی از خانواده دانش آموزان و یک عضو از آموزش و پرورش استان حضور دارند.

کاهش رانندگان سرویس مدارس

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: قبل از چهاردهم فروردین تقاضا و نیاز خودرو و راننده خود را مکتوب به کارگروه اعلام کردیم، اما در همان جلسه درباره کاهش رانندگان سرویس مدارس تأکید شد.

نعمتی با بیان اینکه قسمتی از نیاز ما در حوزه سرویس مدارس تأمین شده است، بیان کرد: قبل از دوران کرونا حدود ۶۶ شرکت برای همکاری با آموزش و پرورش به ما معرفی شده بودند، اما اکنون رانندگان این شرکت‌ها حدود ۵۰ درصد ریزش داشته اند، زیرا این افراد در ایام کرونا نمی‌توانسته اند بیکار بمانند و شغل دیگری را برای امرار معاش انتخاب کرده اند.
وی با بیان اینکه کرونا باعث شد شرکت‌ها یا منحل شوند یا دامنه فعالیت خود را به سمت و سوی دیگری سوق دهند، گفت: تأکید ما همچنان بر این است که تعداد شرکت‌های باقی مانده ظرفیت خود را بالا ببرند تا ناوگان سرویس دهی تقویت شود.

نعمتی اظهار کرد: با این حال بلافاصله بعد از بازگشایی مدارس اقدامات اجرایی صورت گرفت. به مدیران مدارس اعلام شد بر اساس نیاز، فرم درخواست سرویس را در اختیار خانواده‌ها قرار دهند.
وی با بیان اینکه در راستای رفع شدن مشکل، بسیاری از خانواده‌ها نیز پای کار آمدند ادامه داد: قرارداد سرویس عملا دو ماهه بسته می‌شود بَر همین اساس تعداد زیادی از خانواده‌ها خود پای کار آمدند و مسئولیت تردد فرزندان را خود بر عهده گرفتند.

نعمتی افزود: روز گذشته نیز دوباره کمیسیون ماده ۱۸ برگزار شد. اگرچه تا پایان سال تحصیلی حدود یک ماه تا ۴۰ روز باقی مانده است، همه تلاش خود را به کار گرفته ایم تا مشکلات باقی مانده هم برطرف شود.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان تأکید کرد: خانواده‌ها و دانش آموزان نگران نباشند؛ بی تردید برای سال تحصیلی آینده مشکلی برای تردد و جابه جایی دانش آموزان در بحث سرویس مدارس وجود نخواهد داشت.

کرونا رانندگان سرویس مدارس را متضرر کرد

مدیر روابط عمومی سازمان تاکسی رانی شهرداری مشهد نیز با تأیید اینکه کرونا باعث ریزش رانندگان سرویس مدارس شد، افزود: تعداد رانندگان در این مدت کاهش یافته است. رانندگانی هم که باقی مانده اند بعضا با قیمت‌های تعیین شده مجاز برای سرویس دهی و ارائه خدمت متقاعد نمی‌شوند.
همایون محمدیان فر گفت: تعداد شرکت‌ها کاهش پیدا نکرده است، اما تعداد متقاضیان برای ارائه خدمت در حوزه سرویس مدارس کاهش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->