شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

اعتراض معلمان به بخشنامه جدید نقل و انتقال وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۰۶۳۲۱
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
اعتراض معلمان به بخشنامه جدید نقل و انتقال وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۱
در متن نامه اعتراضی فرهنگیان آمده است: اگر شرایط به همین صورت باشد معلمان جوان مجبور به استعفا از آموزش‌وپرورش شده و با توجه به کمبود شدید نیروی انسانی در بدنه این وزارت خانه عملاً کشور دچار مشکلات عدیده‌ای خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی انتشار و ابلاغ شیوه نامه نقل و انتقال نیروهای رسمی، رسمی آزمایشی، پیمانی و قراردادی متقاضی انتقال دائم و موقت برون و درون استانی جمع کثیری از فرهنگیان نسبت به این بخشنامه واکنش نشان داده و اعتراض خود را اعلام کردند.

در بخشنامه ابلاغی از سوی سعید عسکری به این موضوع اشاره شده است که کلیات فرایند نقل و انتقال فرایند نقل و انتقال برون و درون استانی سال تحصیلی آتی به صورت هماهنگ یک مرحله‌ای و پردازش نرم افزاری با توجه به لیست فضلی امتیاز تایید شده متقاضیان و براساس جداول تراز نیروی انسانی ادارات (به تفکیک اداره گروه رشته / جنسیت) انجام خواهد شد.

متن نامه اعتراضی فرهنگیان به شرح زیر است:

بسمه تعالی

با سلام و احترام

خدمت به خلق از والاترین مظاهر عبادت است:

« مَنْ سَعَى فِی حَاجَةِ أَخِیهِ اَلْمُؤْمِنِ فَکَأَنَّمَا عَبَدَ اَللَّهَ تِسْعَةَ آلاَفِ سَنَةٍ صَائِماً نَهَارَهُ قَائِماً لَیْلَهُ» (بحار الأنوار، ج۷۱، ص۳۱۵)
هر فرد مؤمنی که در برآوردن نیاز برادر مؤمنش تلاش کند، گویا نُه هزار سال خداوند را عبادت کرده است، درحالی‌که روز‌ها را روزه‌دار و شب‌ها را در حال نماز بوده است.

با توجه به مفاد بخشنامه نقل و انتقالات و ابلاغ آن توسط وزارت آموزش‌وپرورش در سال ۱۴۰۱ جمع کثیری از فرهنگیان دچار مشکل خواهند شد، با توجه به مفاد اصلی مشروحه عملاً هیچ‌گونه نقل و انتقالی صورت نخواهد گرفت و نقل و انتقالات اضطراری نیز حذف گردیده است. از شروط اصلی مطروح در بخشنامه هیچ معلم جوانی نمی‌تواند درخواست انتقالی دهد، زیرا شرط ثبت‌نام در سامانه نقل و انتقالات تنها منوط به داشتن ۱۰ و ۱۵ سال سنوات خدمتی (تجربی) برای درخواست دهندگان می‌باشد.

معلمان جوان با بالاترین مدارک تحصیلی، حداقل‌ترین دستمزد عموماً حکم‌هایی بین ۴ تا ۵ میلیون تومان، هزینه‌های بالای زندگی با توجه به تورم افسارگسیخته، بیشترین ساعات تدریس در دورافتاده‌ترین و محروم‌ترین مناطق کشور بدون دریافت حق مرزی و حق مناطق محروم همسان با سایر کارکنان دولت در سختی و رنجی طاقت‌فرسا گذران عمر می‌کنند.

معلمان جوان متأهل دارای مشکلات بسیاری ازجمله داشتن فرزند کوچک و عمدتاً زیر ۶ سال، داشتن بیماری و مشکلات جسمی، دور بودن از محل زندگی همسر (مشاغل مختلف آزاد و دولتی) و با فاصله‌های مسافتی زیاد مجبور به تردد روزانه یا هفتگی و ماهانه هستند که متحمل هزینه‌های زیادی برای ایشان می‌شود و اجاره منزل مسکونی در منطقه خدمتی هم مشکلات معلمان را با این حقوق کم دوچندان و عملاً غیرممکن می‌سازد.

مشکل دیگر برای همسران نظامیانی است که زوجه فرهنگی دارند با توجه به اینکه نیرو‌های مسلح دارای امریه اجباری به خدمت در هر منطقه، شهر و استانی هستند که مناطق و ستاد کل نیرو‌های مسلح برای آن‌ها بالاجبار در نظر می‌گیرد به خاطر شرایط آموزش‌وپرورش عملاً خانم‌های فرهنگی که همسر نظامی دارند باید در دو شهر و استان دور از هم زندگی کنند و فرزندانشان قربانیان اصلی این مشکل خواهند شد، نظامیانی که مدافعان امنیت ایران و ایرانی هستند درصورتی‌که همسر فرهنگی داشته باشند خود و فرزندانشان قربانیان اصلی تأمین امنیت ملی می‌شوند با توجه به اینکه نمی‌توانند زیر یک سقف و در کنار هم زندگی کنند.

آقایان متأهل نیز دچار مشکلات عدیده‌ای گردیده‌اند که همسرانشان حاضر به سکونت در محل خدمتشان که عموماً شهر‌هایی کم برخوردار و دورافتاده هستند، نمی‌شوند و بخشنامه اخیر مسبب طلاق‌های بسیاری و تحویل دادن فرزندان طلاق به جامعه خواهد شد.

با توجه به منویات مقام معظم رهبری در جهت تحکیم بنیان خانواده این بخشنامه که توسط آقای عباس نجار تدوین گردیده است دهن‌کجی آشکار و سد راه قرار دادن مشکلاتی جهت ابلاغ نشدن منویات رهبری می‌باشد.

مورد دیگر معلمان مجرد هستند که هر یک دچار مشکلاتی نظیر کفالت والدین، سرپرستی خانوار، بیماری والدین یا بیماری شخصی هستند ایجاد نموده است و نمی‌توانند برای آینده و تشکیل خانواده اقدام نمایند.

با توجه به اصل ۳۳ قانون اساسی: هیچ‌کس را نمی‌توان از محل اقامت خود تبعید کرد یا از اقامت در محل سکونت موردعلاقه‌اش ممنوع یا به اقامت در محلی مجبور ساخت، مگر در مواردی که قانون مقرر می‌دارد؛ و بنا به اصل ۱۰ قانون اساسی: ازآنجاکه خانواده واحد بنیادی جامعه اسلامی است، همه قوانین و مقررات و برنامه‌ریزی‌های مربوط باید در جهت آسان کردن تشکیل خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه‌ی حقوق و اخلاق اسلامی باشد.

انتظار می‌رود که وزارت آموزش‌وپرورش و شخص آقای نجار به قانون اساسی تمکین نموده و شرایط سنوات خدمتی را حذف نمایند تا مشکلات عدیده‌ای که ممکن است به سبب این نارضایتی شدید برای وزارت تعلیم و تربیت دهنده‌ی نسل آینده پیش نیاید، زیرا اگر شرایط به همین صورت باشد معلمان جوان مجبور به استعفا از آموزش‌وپرورش گردیده و با توجه به کمبود شدید نیروی انسانی در بدنه این وزارت خانه عملاً کشور دچار مشکلات عدیده‌ای خواهد شد.

با تشکر
جمع کثیری از معلمان جوان

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->