شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم!
سرخط خبرها

۳ مقصد نخست سفر‌های تعطیلات عید فطر مشخص شد

  • کد خبر: ۱۰۶۸۵۱
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
۳ مقصد نخست سفر‌های تعطیلات عید فطر مشخص شد
دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با اشاره به رزرو اماکن اقامتی رسمی در برخی از استان‌ها و شهرها، ۳ مقصد نخست سفر‌های تعطیلات عید فطر را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر ویژه عید سیعد فطر با حضور سید مصطفی فاطمی دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر و اعضای این ستاد در محل معاونت گردشگری برگزار شد.

در این جلسه با توجه به پیش‌بینی‌های افزایش سفر در استان‌های مختلف در تعطیلات عید فطر بر ارائه خدمات شایسته به گردشگران و مسافران تاکید شد.

سید مصطفی فاطمی دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در این نشست با اشاره به رزرو اماکن اقامتی رسمی در برخی از استان‌ها و شهرها، گفت: «بیشترین میزان رزرو مربوط به شیراز است و بعد از آن استان‌های شمالی مازندران و گیلان بیشترین حجم رزرو را به خود اختصاص داده‌اند.»

او افزود: «اصفهان، همدان، سنندج، کاشان و مشهد نیز تا این لحظه بعد از سه استان فوق بیشترین حجم رزرو را داشته‌اند و استان‌های کرمان و یزد و نیز استان‌های آذربایجان شرقی و لرستان با افزایش رزرو اماکن اقامتی رسمی مواجه شده‌اند و پیش‌بینی می‌شود حجم مسافران ورودی به این استان‌ها افزایش یابد.»

او به تمهیدات در نظر گرفته شده برای کاهش تصادفات جاده‌ای اشاره کرد،   افزود: «در ورودی شهر‌ها کمپ‌هایی با استفاد از ظرفیت چادر‌های عشایری با هدف کاهش تصادف‌ها راه‌اندازی خواهد شد و در فاصله ۳۰ کیلومتری شهرها، گردشگران با حضور در این چادر‌های عشایری ضمن آشنایی بیشتر با فرهنگ عشایر مدتی را استراحت خواهند کرد.»

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در ادامه گفت: «یکی دیگر از مسائلی که از طریق استانداران در این ستاد پیگیری می‌شود موضوع اسکان مسافران است و بخش‌های مختلف برای اسکان آماده هستند.»

فاطمی در ادامه یادآور شد: «به‌منظور جلوگیری از حوادث ناگوار برای گردشگران، ممنوعیت احداث چادر در کنار رودخانه‌ها را به استان‌های مختلف اعلام کردیم. ضمن اینکه نظارت دقیق بر ارائه خدمات شایسته به گردشگران، بازرسی مداوم از تاسیسات گردشگری و نحوه ارائه خدمات، فعالیت شبانه‌روزی سامانه ۰۹۶۲۹ و اطلاع‌رسانی دقیق و کامل به مسافران و گردشگران در تعطیلات عید سعید فطر از دیگر اقدامات و فعالیت‌های ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر است.»

او همچنین به اجرای طرحی با عنوان «آتش‌سرد» اشاره و خاطرنشان کرد: «این طرح  در دو استان به صورت پایلوت اجرا می‌شود که در آن  نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها خصوصا در ساعات شب با علائمی از سوی پلیس و سازمان راهداری آشکار‌سازی می‌شود تا هشدار‌های لازم به رانندگان اعلام شود.»

در این نشست همچنین تعدادی از نمایندگان دستگاه‌های عضو ستاد اجرایی خدمات سفر به ارائه گزارشی از اقدامات و برنامه‌های دستگاه متبوع خود برای تعطیلات عید سعید فطر پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->