جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد
سرخط خبرها

لایحه رتبه‌بندی معلمان شامل تمام فرهنگیان با رسته آموزشی می‌شود

  • کد خبر: ۱۰۷۱۷۴
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۶
لایحه رتبه‌بندی معلمان شامل تمام فرهنگیان با رسته آموزشی می‌شود
آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شده و بعد از تصویب در کمیسیون اداری،‌ استخدامی و هیئت دولت قرار است برای همه معلمان و کادر آموزشی رتبه‌بندی معلمان اعمال شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: تمام معلمان با رسته آموزشی مشمول رتبه‌بندی معلمان می‌شوند.

کلام‌الله صفری در دیدار جمعی از معلمان و مدیران آموزش و پرورش با نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل اظهار کرد: در دولت گذشته برای اجرای رتبه‌بندی معلمان ۲۰ هزار میلیارد تومان منابع پیش‌بینی شده بود که در مدت چهار سال این امر تحقق نیافت.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم با همت مجلس و دولت مردمی برای اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان که در سند تحول پیش‌بینی شده بود، ۳۸ هزار میلیارد تومان منابع پیش‌بینی شده که تا یک ماه آینده احکام معلمان بر اساس قانون رتبه‌بندی صادر خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شده و بعد از تصویب در کمیسیون اداری، استخدامی و هیئت دولت قرار است برای همه معلمان و کادر آموزشی رتبه‌بندی معلمان اعمال شود.

صفری افزود: برای بازنشستگان نیز که تاکنون در پنج مرحله همسان‌سازی انجام شده، مقرر شده تا وضعیت معیشتی و پرداختی آن‌ها بهبود یابد که امیدواریم با راهکار‌های مناسب دولت زمینه جلب رضایت آن‌ها را فراهم آورد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام معلمان مشمول رتبه‌بندی خواهند شد و در پنج رتبه حق و حقوق مزایا و ارتقا جایگاه معلمان را شاهد خواهیم بود.

صفری با بیان اینکه معلمان مطالبات واقعی دارند که دولت سیزدهم و مجلس نسبت به آن‌ها احساس مسئولیت می‌کنند، اضافه کرد: با پیگیری دولت و تلاش وزیر آموزش و پرورش در این زمینه اخبار امیدبخشی را در آینده‌ای نزدیک خواهیم شنید.

وی با تبریک هفته معلم و پیگیری مطالبات به حق معلمان بیان کرد: هفته معلم امسال بر مبنای دانش‌بنیان و برجسته کردن فعالیت هنرستان‌های کار و دانش و فنی و حرفه‌ای گرامی داشته می‌شود که در همین راستا نمایشگاه‌هایی نیز برپا می‌شود.

صفری محور حرکت امسال آموزش و پرورش را تربیت نظام تحول‌آفرین دانش‌بنیان و تحقق بند به بند اسناد تحول بنیادین اعلام کرد و ادامه داد: بعد از گذشت ۲۵ ماه از شروع کرونا که معلمان مجاهدانه در فضای مجازی به تدریس مشغول بودند، امیدواریم خلأ‌ها با تلاش معلمان و اولیا در حوزه تعلیم و تربیت رفع شود.

وی اهمیت موضوع آموزش و پرورش را با فعال کردن سه کارگروه تخصصی در این حوزه یادآور شد و اظهار کرد: در این کارگروه‌ها صاحب نظران، اساتید دانشگاه و افراد با تجربه سعی می‌کنند تا دغدغه‌های ارتقا کیفی آموزش و پرورش را مورد توجه قرار دهند.

صفری تصریح کرد: قطعا با روحیه جهادی و توجه به منویات مقام معظم رهبری و نماینده معظم‌اله در استان سعی خواهیم کرد تا بهترین شرایط را برای تحصیل نسل آینده فراهم کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان اینکه ۲۵ درصد مدارس استان در مرحله تخریب و فرسودگی قرار گرفتند، گفت: در مرکز استان ۱۶۰ مدرسه فرسوده است که از محل تخریب و بازسازی مرمت آن‌ها انجام می‌شود و سعی بر این است تا بساط ۶۰ مدرس کانکسی نیز در استان برچیده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->