واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احکام رتبه‌بندی معلمان از شهریور ۱۴۰۰ صادر و اعمال خواهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۷۴۶۲
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲
  • ۱
احکام رتبه‌بندی معلمان از شهریور ۱۴۰۰ صادر و اعمال خواهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱)
مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان گفت: زمان اعمال این رتبه بندی از شهریور ۱۴۰۰ خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید رضا نظری با اشاره به اینکه طرح رتبه بندی معلمان بعد از کش و قوس‌های فراوان نهایتا در واپسین روز‌های اسفندماه سال گذشته مورد تائید شورای نگهبان قرار گرفت، اظهار کرد: بر اساس قانون دولت یک ماه فرصت دارد تا آئین نامه اجرایی این قانون را تدوین و سپس جهت اجرا به دستگاه‌های متولی و ذینفع ابلاغ کند.

وی با بیان اینکه این آئین نامه با حضور مدیران کل استانی، مدیران شهرستانی و بسیاری از معلمان کشور بار‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است، افزود: تقریبا ۲۷ بار این آئین نامه مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت که نهایتا در انتظار ابلاغ هیئت دولت است تا به محض ابلاغ احکام همکاران عزیزمان را صادر کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان با تاکید بر اینکه برخی گمان می‌کنند نکته اصلی رتبه بندی معلمان صرفا موضوع ارتقای معیشت معلمان است، خاطرنشان کرد: مهم‌تر از معیشت معلمان خود رتبه بندی و ایجاد شان و جایگاه درست و منطقی برای آنهاست.

نظری با رد برخی شایعات مبنی بر صدور احکام از زمان ابلاغ آئین نامه دولت، تصریح کرد: تمامی احکام از ۳۱ شهریورماه سال ۱۴۰۰ صادر و اعمال خواهد شد و از این بابت همکاران عزیزمان هیچ گونه نگرانی را نداشته باشند.

وی بر لزوم پرهیز از سیاسی کاری و سیاست زدگی در درون بدنه آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: هر گاه آموزش و پرورش را به منجلاب بازی‌های سیاسی برده ایم ضرر کرده و نتایج بد و تخریبی آن را با گوشت و پوستمان لمس کرده ایم.

مدیرکل آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در انتصاب مدیران ادارات آموزش و پرورش شهرستانها، مدیران مدارس و تمامی مسئولین زیر مجموعه خود به هیچ عنوان سیاسی کاری نخواهیم کرد، ادامه داد: همه ما باید سیاست فهم بوده و با بصیرت باشیم، اما ورود جریانات و احزاب و نگاه‌های مبتنی بر گروه و حزب همواره به آموزش و پرورش ضرر رسانده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۸
0
0
من میگم حکم بازنشستگی معلمهای بازنشسته کی صادر میشه اردیبهشت ۱۴۰۱ جواب میده اسفند واقعا خنده داره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->