بازدید استاندار خراسان رضوی از جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد + فیلم پاکستان به توافق ۱۰ ساله هند و آمریکا واکنش نشان داد راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) در مشهد، به‌صورت متمرکز در میدان شهدا برگزار می‌شود «طرح طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در آرامستان‌های مشهد موحدیان: شورای ششم با نگاه آینده‌نگرانه به توسعه مشهد می‌نگرد+ فیلم قیمت امروز پول افغانی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: وجود آمار و اطلاعات دقیق، در تحقق تصمیم سازی های مشهد و استان مؤثر است استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند آمار و اطلاعات موردنیاز را در اختیار رصدخانه شهری مشهد قرار دهند + فیلم کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | کیفیت هوای شهر همچنان در مرز هشدار است تحلیلی تاریخی و متفاوت از شرایط مشهد در دوران شورش عصر «محمدشاه قاجار» | ۲ روی سکه حکومت «حسن‌خان سالار» جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵
سرخط خبرها

اعزام ۲۱ کاروان به حج ۱۴۰۱ از مشهد

  • کد خبر: ۱۰۷۷۸۳
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
اعزام ۲۱ کاروان به حج ۱۴۰۱ از مشهد
رئیس سازمان حج و زیارت خراسان رضوی ضمن اعلام آغاز نام‌نویسی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۱ گفت: امسال تعداد ۵۴۱۰ زائر از خراسان رضوی در قالب ۳۸ کاروان به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد شاد اظهار کرد: در حج امسال از این تعداد ۲۸ کاروان مدینه قبل و ۱۰ کاروان مدینه بعد هستند؛ همچنین از مجموع ۳۸ کاروان استان ۱۷ کاروان مربوط به شهرستان‌های استان و ۲۱ کاروان از مشهد خواهند بود.

وی ادامه داد: نام‌نویسی حج تمتع ۱۴۰۱ ویژه زائرین ثبت نامی در کاروان‌های حج ۹۹ که به دلیل کرونا طی ۲ سال گذشته اعزام نشده‌اند، از ساعت ۱۰ صبح یکشنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه، از طریق سامانه رزرو سازمان حج و زیارت آغاز شده است.

شاد تصریح کرد: متقاضیان تشرف به حج تمتع سال ۱۴۰۱ از بین ثبت نامی‌های کاروان‌های حج سال ۱۳۹۹ که وجوه مربوطه را پرداخت کرده و تاکنون انصراف نداده‌اند، خواهد بود. متقاضیان می‌توانند از امروز با مراجعه به سامانه tamatoreserve.haj.ir نسبت به انتخاب کاروان و ادامه مراحل ثبت نام بپردازند و با درج اطلاعات کد رهگیری و کد ملی نسبت به انتخاب و رزرو در کاروان مدنظر خود اقدام کنند. تمام اطلاعات و مبالغ پرداختی قبلی متقاضیان به سامانه جدید انتقال خواهد یافت.

رئیس سازمان حج و زیارت خراسان رضوی با اشاره به محدودیت‌های کشور عربستان در حج امسال که تنها شامل افراد زیر ۶۵ سال می‌شود، گفت: زائران ثبت نامی در حج ۱۳۹۹ که تاریخ تولد آن‌ها ۱۰ تیر ماه ۱۳۳۶ و پس از آن باشد و تاریخ ودیعه‌گذاری بانکی آن‌ها (ثبت نام اولیه در بانک ملی) مربوط به تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۸۶ و قبل از آن باشد، جزو واجدین شرایط اعزام حج خواهند بود که باید تاکنون نسبت به تزریق حداقل ۲ دوز واکسن کویید ۱۹ اقدام کرده باشند و تا قبل از اعزام نیز نسبت به تزریق دوز سوم واکسن خود اقدام کنند.

شاد بیان کرد: بر همین اساس واجدین شرایط که در حج ۹۹ ثبت نام نهایی و واریز وجه تکمیلی داشته‌اند، ضروری است تا نسبت به انتخاب کاروان خود از طریق سامانه رزرو اقدام کرده و در ادامه به مدیر کاروان مراجعه و ثبت نام خود را قطعی کنند. همچنین گذرنامه زائران خانه خدا باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد؛ به طوری که گذرنامه تمام مشمولان حج تمتع باید حداقل تا ۱۰ دی ۱۴۰۱ معتبر باشد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ثبت نام در کاروان‌های حج تمتع سال جاری از زائرین ثبت نام شده در سال ۹۹ هستند، لذا انتقال اطلاعات نیز از همان محل انجام خواهد شد.

رئیس سازمان حج و زیارت خراسان رضوی تاکید کرد: در صورتی که زائران کد رهگیری را به هر علت فراموش کرده باشند، در سامانه مذکور tamatoreserve.haj.ir با کلیک روی گزینه «چنانچه کد رهگیری خود را فراموش کرده‌اید، اینجا را کلیک نمایید» امکان بازیابی کد رهگیری را خواهند داشت و کد رهگیری به سرعت به تلفن همراه ایشان که قبلا در سامانه ثبت کرده‌اند، پیامک خواهد شد.

شاد گفت: در صورتی که شماره تلفن همراه اعلامی زائر در طول این مدت تغییر کرده باشد، متقاضی باید جهت اصلاح شماره همراه خود اقداماتی را انجام داده و به حج و زیارت استان اعلام کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->