قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) جمع‌آوری ماهیانه یک میلیون کیلوگرم ضایعات خشک در مشهد | بیش از ۴۶۶ هزار شهروند مشهدی، مشترک دائمی طرح‌های بازیافت پسماند هستند درباره آخرین فرعی خیابان «دانش ‌غربی» مشهد | کوچه «طاهایی»، از تیمارگر جان تا سازنده انسان رفع گره‌های ترافیکی میدان شهید فهمیده و میدان خیام مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ نمایشگاه ویژه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، نماد هم‌افزایی و انتقال فرهنگ ایثار است مشهد در آستانه برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی گلایه شهروندان از وضعیت کارگاهی عمرانی در ورودی مشهد | مشکلات عریض و طویل یک تعریض! شهردار مشهدمقدس: مجموعه معراج شهدا به فرهنگسرای ماندگار شهدا تبدیل می‌شود بازگشت ۴۳ دانش‌آموز مشهدی بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در پویش «بازگشت به تحصیل» ۱۴ بوستان بانوانی که در حال حاضر پذیرای شهروندان مشهدی است + آدرس و ساعت فعالیت پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور درباره حریم اختلافی مشهد با طرقبه شاندیز و استیصال مالکان زمین‌ها | مرز اختلافی روی میز دولت
سرخط خبرها

پایان فعالیت بخش کووید_۱۹ در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد

  • کد خبر: ۱۰۷۸۷۸
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
پایان فعالیت بخش کووید_۱۹ در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد
رئیس بخش عفونی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پس از گذشت بیش از دو سال از شروع پاندمی کرونا و ابتلای بسیاری از جمعیت کشور به این بیماری، خوشبختانه در حال حاضر بخش کووید این مرکز درمانی به دلیل عدم مراجعه بیمار مبتلا به کرونا فعالیت خود را پایان داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رزیتا خداشاهی، با اشاره به اینکه بیمارانی که در این مرکز درمانی تحت مراقبت قرار دارند، در کنار بیماری‌های داخلی و یا موارد جراحی، مبتلا و یا مشکوک به کووید_۱۹ هستند که این بیماران در بخش‌های مربوطه تحت مراقبت قرار دارند، گفت: در یک ماه اخیر ورودی بیماران صرفا مبتلا به کرونا به بخش‌های بیمارستان کمتر شده بود و بعد از چند روز نیز ورودی اورژانس کووید این مرکز درمانی نیز به صفر رسید که پس از ترخیص بیماران بستری در بخش، عملا بخش کووید بیمارستان امام رضا (ع) تعطیل شد.

وی با بیان اینکه همچنان بیماران دیگر با پی سی آر مثبت و یا مشکوک به کووید در این مرکز درمانی تحت مراقبت هستند، گفت: در صورت مراجعه بیمار مبتلا به کرونا به این مرکز درمانی، در اتاق ایزوله تحت مراقبت قرار می‌گیرد و اگر روند مراجعه بیماران به طور مجدد سیر افزایشی پیدا کنند، بخشی در بیمارستان امام رضا (ع) برای این کار در نظر گرفته می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه طی چند روز گذشته آخرین بیمار کووید_۱۹ از این مرکز ترخیص شد، گفت: در تمام دنیا برخی از کشور‌ها در شرایط عود بیماری کرونا هستند، بنابراین نمی‌توان تصور کرد که بیماری کووید پایان یافته است و باید واکسیناسیون و استفاده مستمر از ماسک همچنان ادامه داشته باشد.

فوق تخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای جلوگیری از مواجه شدن به سوش جدید بیماری کرونا نیاز است که پروتکل‌های بهداشتی به خوبی رعایت شود، بیان کرد: در خصوص بیماری سرخک به دلیل عود این بیماری در کشور همجوار، واقع در مرز‌های شرقی کشور باید مراقب علایم ابتلا به این بیماری بود.

وی ادامه داد: تاکنون موردی بستری از بیمار بزرگسال مبتلا به سرخک نداشته ایم، اما کودکانی که به دلیل ترس از ابتلا به کرونا، واکسیناسیون آن‌ها به تعویق افتاده است در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند بنابراین برای انجام واکسیناسیون این دسته از کودکان هر چه سریعتر باید اقدام شود.

دکتر خداشاهی گفت: ابتلا به سرخک در کودکانی که واکسینه نشده اند شدیدتر است بنابراین باید به سرعت واکسیناسیون کودکان تکمیل شود.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->