اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام زمان برداشت یارانه‌های جدید تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۱+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۰۸۲۰۰
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۳
  • ۳
اعلام زمان برداشت یارانه‌های جدید تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۱+ جزئیات
رئیس سازمان برنامه و بودجه با تأکید بر اینکه واریز یارانه جاماندگان در صورت ‌پذیرش اعتراض‌ انجام خواهد شد، گفت: تا پایان اردیبهشت‌ماه درخصوص زمان برداشت مبالغ واریزی یارانه به حساب خانوارها تصمیم‌گیری خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه صبح امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه یارانه معیشتی و یارانه ماهانه در یک حساب تجمیع می‌شود، اظهار داشت: در مورد این‌ها وزارت کار طبق قانون بودجه امسال ۳ ماه فرصت داشته که دهک‌ها را پالایش کند و آن‌هایی که درآمد بالا داشتند را تعیین تکلیف کند و افرادی جدید را وارد کند که جزو دهک‌های پایین هستند که از دریافت یارانه جا مانده بودند که وزارت کار این کار را می‌کند و اگر از خودشان سوال کنید در این مورد اطلاعات دقیق‌تری می‌دهند.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که در سامانه بررسی شکایات آمده که ۶ ماه پس از بررسی جواب اعتراض افراد را می‌دهند، گفت: من این را نشنیدم و قاعدتا وزارت رفاه، چون طبق قانون مکلف به این قضیه است باید صحبت شود اگر هم چنین چیزی هست در این کار تسریع شود و به سرعت جواب دهند و هر زمان هم جواب دادند باید ما به تفاوت را به آن‌ها پرداخت کنند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: تا پایان اردیبهشت‌ماه درخصوص زمان برداشت مبالغ واریزی یارانه به حساب خانوار‌ها تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی افزود: وزارت رفاه طبق قانون بودجه موظف بود طی سه ماه یارانه بگیران را شناسایی، ساماندهی و پالایش کند و این وظیفه به عهده آن‌هاست.

میرکاظمی تصریح کرد: پس از شناسایی افراد اگر فردی مستحق یارانه بوده، ولی آن را دریافت نمی‌کرده، میزان یارانه معوق به حساب آن‌ها واریز می‌شود.

وی تصریح کرد: از شهریور ۱۴۰۰ به این طرف بین ۴۰ تا ۸۰ درصد کالا‌ها تغییر قیمت داشتند و مجبور شدیم که مبلغ یارانه‌ها را بیشتر کنیم که تا حدودی پوشش قانونی داده شود.

وی در مورد با اینکه چند میلیون خانوار یارانه دریافت کرده‌اند؟ گفت: با پرداختی که انجام می‌شود از لحاظ دهک درآمدی، ۹ دهک یارانه دریافت می‌کنند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به این سوال که آیا برای پرداخت یارانه به اتباع خارجی تدابیری اندیشیده شده است؟ تصریح کرد: در این مرحله که روی کالا‌های اساسی، یارانه داده می‌شود تصمیمی درباره این اتباع گرفته نشده است و تصمیمات تنها مربوط به مردم خودمان است.  

میرکاظمی ادامه داد: در مورد نان و دارو احتمالا باید برنامه‌ای دیده شود که تا اطلاع ثانوی یارانه آن‌ها قطع نخواهد شد و همان روند سابق برای نان‌های خبازی و دارو ادامه دارد. اگر روش جایگزین بیاید برای آن‌ها یک فکری می‌شود، اما در این مرحله برای اتباع بیگانه چیزی در نظر گرفته نشده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره مسدود شدن حساب یارانه‌های واریزی و صحت این مسئله بیان کرد: این حساب بانکی کسانی است که قبلا یارانه می‌گرفتند و این یارانه نیز در همان جا رفته است و این مبلغ نگاه داشته شده است و هروقت طرح اجرا شود ماه به ماه آزاد می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات یارانه معیشتی و احتمال حذف یارانه ۴۵ هزار تومانی نیز پاسخ داد: این یارانه‌ای که واریز شده است تجمیع یارانه معیشتی و ۴۵ هزار تومانی است که در یک حساب جمع شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
0
0
آخه چرا تا سر برج قابل برداشت نیست.. واقعا دیگه به کلی مردم رو احمق فرض کردید. به این کاراتون بدتر مردم رو عصبی میکنید. اونوقت برای یکی زیاد ریختید برای یکی کم من خودم چهار نفر هستیم یکمیلیون و خورده ای ریختید حسابم هم ریخته بهم هر کاری میکنیم پول خودمون رو هم نمیشه برداشت کرد. آقا نخواستیم حسابمون رو از بلوکه بیارید بیرون تا بتونیم پول خودمون رو برداشت کنیم. دیگه شورش رو درآوردید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
0
0
لطفا یارانه بعدی رو قابل بر داشت کنید. به شدت نیاز داریم
خونه مون عین ته قبره
م
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
0
0
من مستعجرم ماشین خونه هیچی به نامم نیس اینجوری درستش والا عادلانه نیس سه نفریم سیصدی ریختند اون که خونه وماشین و اجاره میگیره چهار صدی گرفته کجا بریم نمیدونم فقط خدا خدا خدا خدا بی عدالتی بردار
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->