واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه! انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز اوضاع شیرتوشیرِ شیرِ مدارس ۱۷هزار و ۶۶۰ تماس با اورژانس اجتماعی مشهد از ابتدای ۱۴۰۴ | کودک‌آزاری در صدر تماس‌های سامانه ۱۲۳
سرخط خبرها

آخرین وضعیت رعایت پروتکل‌های کرونایی در هفته ۱۱۶ همه‌گیری در ایران| میانگین استفاده از ماسک به ۴۸ درصد رسید

  • کد خبر: ۱۰۸۷۳۲
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
آخرین وضعیت رعایت پروتکل‌های کرونایی در هفته ۱۱۶ همه‌گیری در ایران| میانگین استفاده از ماسک به ۴۸ درصد رسید
با وجود کنترل کرونا و صفر شدن شهرهای قرمز و نارنجی، اما هنوز این ویروس در کشور در گردش بوده و بر این اساس همچنان ادامه روند تکمیل واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس آخرین نقشه رنگ‌بندی کرونایی کشور که از سوی وزارت بهداشت منتشر شده است، هم اکنون هیچ شهری در وضعیت قرمز و نارنجی قرار نداشته و ۲۵۹ شهر در وضعیت زرد و ۱۸۹ شهر در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور در هفته منتهی به ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ (از ۱۷ تا ۲۴ اردیبهشت ماه)، همچنان پایین و بالغ بر ۵۱.۶۶ درصد بوده است.

در عین حال میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان‌های کشور در بازه زمانی ۱۴ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، بالغ بر ۵۵.۸۹ درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت در استان آذربایجان غربی با ۶۷.۱۲ درصد و کمترین میزان رعایت هم در استان هرمزگان با ۴۴.۵۴ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور از ۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، بالغ بر ۵۵.۸۹ درصد بوده است که استادیوم‌ها با ۹۷.۷۸ درصد بیشترین میزان رعایت و نانوایی‌ها با ۵۰.۲۵ درصد کمترین میزان رعایت را در این شاخص داشته‌اند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی استان‌های کشور از ۱۴ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۴۸.۲۹ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت در استان هرمزگان با ۷۳.۳۸ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به قم با ۳۷.۶۰ درصد بوده است.

همچنین میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی کشور نیز از ۷ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۴۸.۲۹ درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به سالن‌ها با ۸۸.۸۹ درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک مربوط به مراکز ورزشی با ۳۹.۹۱ درصد است.

میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی استان‌های کشور از ۱۴ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ۴۸.۲۱ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت مربوط به استان قم با ۶۳.۷۲ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به همدان با ۳۵.۴۶ درصد بوده است.

همچنین میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی کشور از ۷ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ۴۸.۲۱ درصد بوده که ادارات و سازمان‌ها با ۸۳.۵۲ درصد بیشترین درصد رعایت و مدارس با ۳۹.۳۴ درصد کمترین میزان رعایت پروتکل فاصله‌گذاری را داشته‌اند.

میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور از ۱۴ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ۵۴.۹۴ درصد بوده است. در عین حال بیشترین میزان رعایت مربوط به استان قم با ۷۲.۸۱ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به هرمزگان با ۳۸.۶۶ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی کشور از ۷ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ۵۴.۹۴ درصد بوده است. فرودگاه‌ها با ۹۴.۸۷ درصد رعایت تهویه مناسب در بالاترین سطح رعایت و مراکز ورزشی با ۴۸.۹۸ درصد در قعر رعایت این پروتکل قرار دارند.

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ ۱۴ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد‌های کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۱۵۸۹۷۷ مورد بازرسی انجام شده است.

همچنین طی این مدت تعداد ۲۵۴۱۷ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد‌های کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۵۷۱ مورد از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

منبع:‌ ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->