وزارت خارجه طالبان: وضعیت کودک افغانستانی در مسکو پایدار است حریفان تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد سید روح‌الله موسوی، ملی‌پوش موی‌تای افغانستان قهرمان آسیا شد سازمان ملل: حمله اسرائیل به ایران بحران افغانستان را عمیق‌تر کرده است سفیر ایران در روسیه: کودک آسیب‌دیده در فرودگاه روسیه ظاهراً افغانستانی بوده است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴) گزارش تصویری | تشییع پیکر شهید افغانستانی حملات اخیر اسرائیل به تهران طالبان: نباید اجازه تجدید جنگ‌افروزی به اسرائیل داده شود وزارت خارجه طالبان: نقض حاکمیت ملی ایران «غیرقابل پذیرش» است گفت‌وگوی سفیر ایران در کابل با وزیر خارجه طالبان برای انتقال حجاج ایرانی شاعران افغانستانی با کلمه در کنار ایران ایستاده‌اند حامد کرزی، طالبان و چهره‌های شناخته شده افغانستان حمله اسرائیل به ایران را محکوم کردند شعر شاعر افغانستانی در رثای شهدای حمله رژیم صهیونیستی | سلامی را گرفتی، آرزوی او شهادت بود شگفتی در هفته سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان | نتیجه دیدار نورزاد نمیروز و اتحاد هرات + فیلم ادامه بازی‌های چهارمین دوره لیگ برتر فوتسال افغانستان | خانه تکانی اتحاد هرات + نتایج تیم فوتسال اتحاد هرات سرمربی و بازیکنان ایرانی خود را اخراج کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) پیروزی پرگل تیم صداقت مقابل ظاهر اسد در دربی لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) انتقاد عضو مجلس نمایندگان آمریکا از ارسال هفته‌ای ۴۰ میلیون دلار برای طالبان معاون سازمان بهزیستی: برخلاف تصور رایج درباره کودکان کار، اکثر آن‌ها ایرانی‌ هستند وزارت خارجه ایالات متحده: دارندگان ویزای «اس‌آی‌وی» از ممنوعیت ورود به آمریکا معاف هستند
سرخط خبرها

طرز تهیه قابلی پلو غذای محبوب افغانستانی‌ها + جزئیات

  • کد خبر: ۱۰۹۰۵۹
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۲
  • ۱
طرز تهیه قابلی پلو غذای محبوب افغانستانی‌ها + جزئیات
قابلی پلو که به پلو افغانستانی‌ها نیز معروف است، یکی از غذا‌های محبوب در کشور افغانستان است. این غذا در مشهد هم طرفداران زیادی دارد و چند رستوران در محله گلشهر مشهد هر روز این غذا را تهیه و برای مشتریان خود سرو می‌کنند.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ در تهیه قابلی پلو از برنج باریک، گوشت گوسفند، هویج، کشمش و خلال پسته و بادام استفاده می‌شود.

اگر به غذا‌های شیرین علاقمند هستید، حتما از خوردن این غذا لذت خواهید برد.

مواد لازم برای پخت قابلی پلو

گوشت گوسفندی یا ران مرغ ۳۰۰ گرم

هویج ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

برنج ۲ پیمانه

شکر ۱/۲ پیمانه

خلال پسته و بادام ۲ قاشق غذاخوری

ادویه مخصوص ۳ قاشق غذا خوری

روغن به میزان لازم

زعفران دم شده به میزان لازم

نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

کشمش به میزان لازم

طرز تهیه قابلی پلو افغانستانی با گوشت یا مرغ

مرحله اول

پیاز‌ها را خلالی برش می‌دهیم. کشمش را پاک کرده و می‌شوییم. هویج‌ها را پوست کنده و خلالی برش می‌دهیم. گوشت را هم به قطعات خورشتی خرد می‌کنیم.

مرحله دوم: پخت گوشت

ابتدا نیمی از پیاز‌های خرد شده را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می‌دهیم، زمانی که پیاز خوب طلایی شد. کمی فلفل و زرد چوبه و در نهایت گوشت را هم به پیاز می‌افزاییم و خوب تفت می‌دهیم. حالا مقدار آب جوشیده به گوشت می‌افزاییم و اجازه می‌دهیم تا گوشت کاملا پخته شود.

مرحله سوم: کارامل کردن شکر

برای این کار شکر را داخل تابه مناسبی بریزید و اجازه دهید تا با حرارت کم کاملا ذوب شود این کار در زمان طولانی و حرارت کم میسر است.

مرحله چهارم: آماده سازی مواد آجیلی

ابتدا یک عدد پیاز باقی مانده را خوب تفت می‌دهیم تا طلایی شود، هویج خلالی را هم افزوده و خوب تفت می‌دهیم تا نرم شود. در انتها کشمش و خلال پسته، بادام را هم می‌افزاییم و با باقی مواد خوب مخلوط کرده و از روی حرارت بر می‌داریم.

مرحله پنجم: دم گذاشتن کابلی پلو

برنج را آبکش می‌کنیم، حالا شکر کاراملی شده را ته قابلمه مخصوص دم شدن برنج می‌ریزیم. بعد از آن یک لایه برنج روی کارامل ریخته و خوب صاف می‌کنیم و از ادویه پلویی یک لایه روی برنج می‌ریزیم.

مرحله ششم: افزودن گوشت

حالا تکه‌های گوشت پخته شده را روی برنج می‌چینیم و روی گوشت را با نیمی از مواد آجیلی پر می‌کنیم، بعد باقی مانده برنج را روی این مواد می‌ریزیم و یک لایه ادویه پلویی دیگر هم روی برنج می‌ریزیم.

مرحله هفتم: دم گذاشتن قابلی پلو

مقداری از آب گوشت و زعفران روی برنج می‌ریزیم و برنج را به مدت ۵۰ دقیقه دم می‌گذاریم.

مرحله هشتم: سرو قابلی پلو

قابلی پلو مجلسی را در ظرف زیبایی ریخته و با مواد آجیلی باقی مانده خوب تزئین و با سالاد شیرازی نوش جان کنید.

ادویه مخصوص کابلی پلو افغانستانی

ادویه این غذا را با فرمول زیر تهیه کنید: پودر زیره، پودر میخک، پودر جز هندی، پودر هل و دارچین به میزان مساوی مخلوط کنید و در این غذا از آن استفاده کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی طه
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
0
1
واقعا عالیه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->