سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» مشهد با نمایش ۲۰۰ گونه گل داوودی برگزار می‌شود ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم
سرخط خبرها
معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد:

پیشگامی شهر مشهد در حوزه آتش‌نشانی از نظر نیروی انسانی و تنوع امکانات در کشور

  • کد خبر: ۱۰۹۰۹
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۷
پیشگامی شهر مشهد در حوزه آتش‌نشانی از نظر نیروی انسانی و تنوع امکانات در کشور
معاون وزیر راه و شهرسازی، شهر مشهد را در حوزه آتش‌نشانی از نظر نیروی انسانی و تنوع امکانات در کشور پیشگام اعلام کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، دومین همایش منطقه‌ای حفاظت ساختمان‌ها در برابر حریق با رویکرد ساختمان‌های بلند و نمایشگاه تخصصی تجهیزات اطفای حریق و ماشین آلات آتش نشانی با حضور رییس دفتر و جمعی از معاونان شهردار و رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد و جمعی از مسئولان آتش نشانی‌های کشور و بیش از ۵۰۰ نفر از کارشناسان حوزه نظام مهندسی و آتش نشانی، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی شهر مشهد آغاز به کار کرد.
 
محمد شکرچی‌زاده در این مراسم با بیان اینکه با توجه به تراکم جمعیتی که در کلان شهر‌ها داریم موضوع تاب آوری شهر‌ها بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ما برای تاب آور کردن شهر نیاز به اقلام و تجهیزات داریم که بتواند مقاومت ساختمان هایمان را در برابر حریق افزایش دهد برگزاری چنین همایش‌ها و نمایشگا‌های جانبی می‌تواند فرصت مغتنمی باشد تا شرکت‌هایی پیشرو در این عرصه اقدام به عرضه محصولات خودشان کنند.

وی افزود:خوشبختانه سال به سال این حرکت رو به جلو است و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به محصولاتی که مقاومت ساختمان‌ها در برابر حریق را افزایش دهد، گواهینامه فنی اعطا می‌کند.
شکرچی ضمن اشاره به اینکه شهر مشهد در حوزه آتش نشانی از نظر نیروی انسانی و تنوع امکانات در کشور پیشگام است، افزود: خوشبختانه در حوزه افزایش ایمنی در برابر آتش سوزی در مشهد اقدامات ستودنی انجام شده است و مجموعه مدیریت شهری شامل، شهرداری، نظام مهندسی، آتش نشانی و مجموعه راه و شهرسازی همگام با هم هستند که این تعامل بسیار سازنده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به رونمایی از خودرو اطفای حریق ویژه معابر کوچک و بافت‌های متراکم شهری در نمایشگاه جانبی این همایش ابراز امیدواری کرد: این خودرو پس از انجام تست‌های نهایی در سایر استان‌ها دیگر کشورمان هم مورد استفاده آتش نشانی‌ها قرار بگیرد.

گفتنی است؛ در ادامه این همایش با حضور تنی چند از مسئولان و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد از خانواده شهدای آتش نشان مشهدی تجلیل به عمل آمد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->