معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیین معارفه مدیر سازمان دانش‌آموزی خراسان‌ رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۰۹۶۷۷
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۴
آیین معارفه مدیر سازمان دانش‌آموزی خراسان‌ رضوی برگزار شد
مراسم معارفه مدیر سازمان دانش‌آموزی خراسان‌ رضوی با حضور مدیر کل آموزش و پرورش در سالن اجتماعات سازمان استان برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید‌امیر شوشتری در مراسم معارفه حجت رضازاده، مدیر سازمان دانش آموزی خراسان رضوی گفت: در فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی بچه‌ها به گروه و دسته و استاد وابستگی دارند و در این سنین بخشی از شخصیت آن‌ها شکل می‌گیرد، دشمن هم سعی می‌کند برنامه‌ریزی کند و جوانان ما را به گروه‌های خودش جذب کند.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم دانش‌آموزان را با عمل درست و فعالیت‌های پرثمر جذب کنیم موفق خواهیم بود. تقسیم مسئولیت در زیر‌مجموعه‌های پرورشی باید ایجاد شود و موازی کاری نشود، باید فعالیت‌ها را تقسیم‌بندی کرد که در درازمدت اتفاقات خوبی بیفتد.

شوشتری ادامه داد: اوقات فراغت حتی زنگ‌های تفریح مدرسه مهم است، غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان از مهمترین کارهای نظام است، برنامه‌ریزی شود تا دانش آموزان بخش‌های غیر درسی شان هم به فعالیت‌های انقلابی بگذرد، رشد کنند و بهره‌مندی داشته باشند تا این زمان از دست نرود.

محمد‌حسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان نیز در این مراسم گفت: باید در کودکی برای بچه‌ها نقش تعریف کنیم. سازمان دانش آموزی برای ما اهمیت دارد و ما اتحاد بسیج و هلال احمر را هم داریم.

وی ادامه داد: مجموعه فعالیت‌های دانش‌آموزی ما را مصمم کرده است تا قرارگاه دانش‌آموزی تشکیل دهیم سازمان، نقش مهمی در این قرارگاه خواهد داشت. آقای رضازاده در کارنامه خود سابقه تدریس در مدارس مختلف و بنیاد فرهنگی رضوی و معاونت پرورشی برخی مدارس را دارند و با نظر مثبت مدیرکل معارفه خواهند شد. انتظار داریم در فرصتی که در اختیار دارند در حال تحول در عرصه دانش‌آموزی ببینیم.

پورثانی ادامه داد: بخشی از کارهای حوزه پرورشی کمی است، اما چیزی که اصل است فعالیت‌های کیفی است. اگر توانستیم دانش‌آموزان را رشد بدهیم موفق شدیم. میزان فعالیت کیفی باید بعد از یک دوره دو الی سه ساله ثمراتش را در صحنه مدرسه نشان دهد.

حجت رضازاده، مدیر سازمان دانش‌آموزی استان نیز در این برنامه گفت: رویکرد ما قطعاً تمام‌ساحتی، بصیرت‌محور، دانش‌آموز محور و عدالت‌محوری است، رویکرد پایین به بالا و بالا به پایین خواهیم داشت.

وی ادامه داد: زیست‌بوم هر مدرسه، هر ناحیه و شهرستان متفاوت است و برنامه هر مدرسه با مدرسه دیگر متفاوت خواهد بود، از بالا به پایین برای تقویت برنامه‌ها در مدرسه برنامه‌ریزی شود و باید از ظرفیت‌های داخل مجموعه به خاطر جلوگیری از موازی کاری استفاده شود.

وی گفت: ما سرفصل‌های مشترکی داریم و با وجود قرارگاه دانش‌آموزی می‌توانیم استفاده از تمام ظرفیت‌های شهری مثل شهرداری و استفاده از پتانسیل حرم مطهر رضوی را داشته باشیم. اینها در اولویت کاری ما خواهد بود.

رضازاده گفت: در جهت هم‌افزایی بهتر از سایر ارگان‌ها و از مجموعه آموزش و پرورش هم استفاده می‌کنیم، مجلس و شورای دانش‌آموزی، به دلیل کرونا غیرفعال شدند و باید دوباره راه‌اندازی شوند و از ظرفیت خوب خبرگزاری پانا استفاده می‌شود و این شعار با ظرفیت درونی مجموعه‌ها جهت تقویت خبرگزاری محقق می‌شود، همچنین از ظرفیت روزنامه‌های دیگر مثل شهرآرا هم استفاده خواهیم کرد.

منبع: پانا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->