زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد
سرخط خبرها

تورم دارو کاهش یافت| اجرای دارورسانی به درب منزل بیماران خاص تا پایان خردادماه

  • کد خبر: ۱۱۰۰۷۴
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
تورم دارو کاهش یافت| اجرای دارورسانی به درب منزل بیماران خاص تا پایان خردادماه
رییس سازمان غذا و دارو از اجرایی‌شدن طرح دارورسانی به منزل بیماران خاص تا پایان خردادماه خبر داد و گفت: ایران در حوزه غذا و دارو با وجود تحریم‌ها جزو کشورهای پیشرفته جهان در این عرصه است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام دارایی در حاشیه اجلاس معاونان غذا و دارو دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور با بیان این‌که دشمن مستقیم روی تحریم غذا و داروی ایران دست گذاشته، اظهار کرد: اهمیت سازوکار‌های سلامت در دنیا در ایام پاندمی کرونا بیش از پیش مشخص شد و کشوری می‌تواند بگوید پیشرفته است که در عرصه غذا و دارو که اهمیت بسیار زیادی در حوزه سلامت دارد، تمامی شاخص‌ها را داشته باشد.

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه دشمنان به دنبال ضربه زدن به نظام سلامت ایران هستند و در مقابل ما هم با اتکای به توان متخصصان داخلی بهترین عملکردمان را ارائه می‌دهیم، خاطرنشان کرد: ما دارو را خودمان تامین می‌کنیم، اما نیازمند مواد اولیه هستیم که باید به آن ارز اختصاص داده شود. وقتی تحریم می‌شویم واریز ارز به کشور مبدا با تاخیر همراه شده و در برخی محصولات طرف مقابل تاخیر را قبول نمی‌کند. مانند برخی از شرکت‌های تولیدکننده شیرخشک و دارو‌های بیماران خاصی همچون تالاسمی‌ها که موانع زیادی برای این گروه‌ها به واسطه مشکلات موجود تحریمی ایجاد کرده است.

دارایی افزود: با مصوبه مجلس ارز نیمایی جایگزین ارز ترجیحی شد تا تاخیر‌ها به حداقل ممکن برسد و دارو در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست عموم بیماران به‌خصوص بیماران خاص، صعب‌العلاج و مزمن که ۴۰۰ نوع داروی مصرفی دارند، برسد.

وی با تاکید بر اینکه تا پایان خرداد ماه امسال طرح دارورسانی به درب منازل بیماران خاص اجرایی می‌شود، گفت: در دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای در بخش‌های مختلف حوزه سلامت از جمله موضوعات غذا و دارو شده و معتقدیم که ضمن کنترل هیاهو‌ها و برخورد قاطع با افراد سودجو، می‌توانیم بهترین نوع قیمت را به مردم ارائه دهیم.

رییس سازمان غذا و دارو با ذکر این نکته که تورم دارویی در دولت سیزدهم با ۱۳ درصد کاهش از ۴۳ درصد در دولت قبل به ۳۰ درصد رسیده، تاکید کرد: اقدام دیگر در سال ۱۴۰۱ عدم افزایش نرخ دارو بوده و نسخه‌های بیماران با نرخ سال گذشته تحویل داده می‌شود. همچنین با حمایت از شرکت‌های تولیدکننده دارو، نظارت‌های بیش از پیش را هم جهت جلوگیری از احتکار و سودجویی ادامه می‌دهیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، دارایی با اشاره به اینکه با شرکت‌هایی که در نظام توزیع اخلال ایجاد کنند طبق قانون برخورد می‌شود، بیان کرد: مشکلی در خصوص تامین انسولین مورد نیاز بیماران دیابتی وجود ندارد و این رویه در دارو‌های دیگر بیماران خاص هم هست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->