جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نیویورک تایمز: رژیم صهیونیستی اذعان کرده در ترور شهید صیادخدایی دست داشته است

  • کد خبر: ۱۱۰۱۵۲
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶
نیویورک تایمز: رژیم صهیونیستی اذعان کرده در ترور شهید صیادخدایی دست داشته است
روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی با مطرح کردن ادعاهایی از جانب مقامات رژیم صهیونیستی درباره شهید صیاد خدایی، نوشت که رژیم صهیونیستی به مقامات آمریکایی گفته که مسئول انجام دادن ترور این شهید بوده‌ است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در پی ترور و به شهادت رسیدن سرتیپ دوم پاسدار شهید حسن صیاد خدایی به دست عوامل تروریستی در یک‌شنبه گذشته، روزنامه نیویورک تایمز در بخشی از یک گزارش با اشاره به حضور گسترده جمع کثیری از عزاداران در مراسم تشییع او، نوشت: یک سخنگوی دفتر نخست‌وزیری اسراییل از اظهار نظر در این باره خودداری کرد اما طبق یک مقام اطلاعاتی که در جریان گفت‌وگوها درباره این موضوع بوده است، اسراییل به مقامات آمریکایی اطلاع داده است که پشت پرده این ترور بوده است.

در این گزارش آمده است که طبق گفته این مقام اطلاعاتی که می‌خواست نامش فاش نشود، مقامات رژیم صهیونیستی در تماس‌ها وگفت‌وگوهای‌شان با مقامات آمریکایی مدعی شده‌اند این ترور «هشداری به ایران بوده است تا عملیات‌های گروهی سری در نیروهای قدس[سپاه پاسداران] موسوم به گردان ۸۴۰ را متوقف کند.»

در گزارش این روزنامه آمده است، مقامات دولتی، نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی مدعی هستند «گردان ۸۴۰ در ربایش و ترور افراد خارجی، از جمله شهروندان اسراییلی در سراسر جهان نقش دارد.»

نیویورک تایمز با پرداختن به ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره شهید صیاد خدایی، نوشت: مقامات اسراییلی گفته‌اند سرهنگ خدایی معاون فرمانده گردان ۸۴۰ بوده و در برنامه ریزی برای طرح‌ها علیه افراد خارجی از جمله اسراییلی‌ها در نقاط مرزی نقش داشته است. به گفته آن‌ها، او مسئول عملیات‌های این گردان در خاورمیانه و کشورهای همسایه ایران بوده و در دو سال اخیر در حملات تروریستی علیه شهروندان اسراییلی، اروپایی و آمریکایی و مقامات دولتی در کلمبیا، کنیا، اتیوپی، امارات متحده عربی و قبرس دست داشته است.

به گزارش ایسنا، گزارش نیویورک تایمز در پی این مطرح می‌شود که روز یکشنبه دو عنصر تروریستی موتور سوار با شلیک به سرهنگ پاسدار حسین صیاد خدایی در تهران هنگام ورود به منزلش وی را به شهادت رساندند.

سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به جنایت اخیر ترور شهید صیاد خدایی، تاکید کرد: خون شهید صیاد خدایی بی پاسخ نخواهد ماند.

سرلشکر سلامی در گفت‌وگویی با شبکه المسیره یمن گفت: هر اقدامی از سوی دشمن با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد. ما دشمن را به حال خود رها نمی کنیم و همواره به دنبال آنها هستیم. حساب ما ما با دشمنان پابرجاست و قوی‌تر و مستحکم‌تر می‌شود. خون شهید صیاد خدایی بی پاسخ نخواهد ماند.

فرمانده کل سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه انتقام خون شهید صیاد خدایی را به سختی خواهیم گرفت، گفت، همه می‌دانند که مردم ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انتقام خون همه عزیزانشان را خواهند گرفت و تاکید کرد که پاسخ‌های ما تند خواهد بود و قطعا دشمن را از کرده خود پشیمان خواهیم کرد.

علاوه بر این، سپاه نیوز نوشته بود، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رییس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی درباره شهادت شهید خدایی گفت: ترور این شهید والامقام نشانه زبونی و خواری مدعیان دروغین حقوق بشر و تلاش مذبوحانه شان در جهت سرپوش گذاشتن به شکست های مفتضحانه برابر جبهه مقاومت است و مطمئناً بی پاسخ نخواهد ماند.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران نیز در پیامی تسلیت شهادت شهید صیاد خدایی گفت: خباثت و رذالت تروریست های کوردل در به شهادت رساندن آن مدافع حرم بار دیگر ثابت نمود که ایران اسلامی که در صف مقدم مبارزه با تروریسم قرار دارد و نماد تروریسم داعش به دست قهرمان ملی و بین المللی مبارزه با تروریسم سردار سرافراز شهید سلیمانی منکوب گردید، خود همواره قربانی تروریسم دولتی و عوامل کوردل تروریست در سایه سنگین سکوت همراه با حمایت برخی مدعیان دروغین مبارزه با تروریسم و دفاع از حقوق بشر می باشد..

اوافزود: بی تردید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌ های سیاسی، حقوقی و بین المللی خود را برای پیگیری پرونده جنایت ترور آن شهید عزیز، به منظور تعقیب، مجازات و محکومیت تروریست های جنایتکار و پاسخگو نمودن عاملان، آمران و حامیان تروریست‌ها به کار خواهد بست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->