شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد خواستار برخورد قاطع با مجرمان اقتصادی شد

  • کد خبر: ۱۱۰۲۴۷
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
فرماندار مشهد خواستار برخورد قاطع با مجرمان اقتصادی شد
فرماندار مشهد در دیدار با مدیران تعزیرات حکومتی مشهد از لزوم برخورد قاطع با مجرمان اقتصادی گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار مشهد گفت: درخواست من از قضات این است که شبکه نظارتی خود را به صورت مویرگی فعال کنند و با مجرم برخورد قاطع نمایند.

محسن داوری امروز در دیدار با مدیران، کارکنان و قضات اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی اظهار کرد: تعزیرات حکومتی نقش مهمی در کنترل بازار خصوصا در این مقطع زمانی دارد و تعزیرات حکومتی به عنوان یک مرجع رسیدگی کننده و ناظر در حوزه بازار موجب ایجاد آرامش سطح بازار خواهد شد.

وی افزود: اداره کل تعزیرات حکومتی نیروهای انقلابی و ارزشمند فراوانی داشته و دارد و از زمانی که سکان هدایت آن به دست آقای مدنی سپرده شده، این نهاد مجددا از حاشیه به متن آمده است.

فرماندار مشهد تصریح کرد: یک روزی اداره کل تعزیرات جزو منزوی‌ترین ادارات استان بود ولی انتظار چیز دیگری بود اما امروز جزو حوزه‌های موثر و اثرگذار است.

داوری ادامه داد: دولت سیزدهم بر خلاف عرف و منطقی که در دولت‌ها است بنا را بر این گذاشت که از آبرو و جایگاهش مایه بگذارد و یک جراحی را انجام دهد و آن هم مردم‌سازی یارانه‌ها بود.

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ما همزمان در ۲ جبهه درگیر بودیم تصریح کرد: یک جبهه ارز ترجیحی و در طرف دیگر رخ‌دادهایی که در دنیا اتفاق افتاده بود.

داوری خاطرنشان کرد: این را بدانید هر جا دشمن انتقاد کرد، مسیر را درست رفته‌ایم و اگر تشویق کرد، بدانید مسیرمان اشتباه است.

وی با بیان اینکه شما شاهد آن بودید که دشمن تا دیروز فشار می‌آورد، اظهار کرد: دشمن می‌گفت اگر نیایید پای میز مذاکره فلان می‌کنیم و تهدید می‌کرد ولی امروزه نوع رفتارش با ما تغییر کرده است و می‌داند از زبان زور نمی‌تواند با ما سخن بگوید.

وی خطاب به قضات حاضر در جمع گفت: شما دارای ضابطینی هستید که بایستی نظارت ویژه بر روی آن‌ها داشته باشید و به صورت مستمر آموزش‌های لازم را به آن‌ها ارائه دهید.

فرماندار مشهد با تاکید بر اینکه وظیفه قضات فقط تشکیل پرونده نیست، تصریح کرد: قضات باید ضابطین را به گونه‌ای آموزش دهند که صنوف جرأت تخلف نداشته باشند و نوع برخورد بازدارنده باشد.

داوری متذکر شد: قانون می‌گوید، قانون را به نفع متهم تفسیر کنید نه به نفع مجرم و وقتی کسی مجرم شناخته شده با مجرم برخورد قاطع نمایید. برای مثال وقتی ضابطی پرونده‌ای را آورد از ضابط بخواهید که آیا با جرم مشاهده شده برخورد کرده یا فقط به نوشتن گزارش اکتفا نموده است.

وی خاطرنشان کرد: درخواست من از دوستان قضات این است که شبکه نظارتی خود را به صورت مویرگی فعال کنند و از عوامل بسیجی و محلی کمک بگیرند. قطعا اگر یک ماه نظارت دقیق داشته باشیم، مشکل حل خواهد شد زیرا بخشی از تخلفات امروز ناشی از عدم نظارت کافی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->