تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید
سرخط خبرها

ضرورت استفاده از ظرفیت عظیم زیارت برای تحقق اهداف معرفتی و ملی

  • کد خبر: ۱۱۰۸۰
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۰
ضرورت استفاده از ظرفیت عظیم زیارت برای تحقق اهداف معرفتی و ملی
تولیت آستان قدس رضوی در دیدار اعضا کارگروه زیارت بر ضرورت استفاده از ظرفیت عظیم زیارت برای تحقق اهداف معرفتی و ملی تاکید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار اعضاء کارگروه ملی زیارت که با حضور رئیس دفتر رئیس جمهوری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استانداران خراسان رضوی، قم و فارس، رئیس بنیاد شهید و همچنین تولیت آستان حضرت شاهچراغ (ع) در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: همکاری آستان قدس با نهاد‌های دولتی توصیه و یکی از بند‌های حکم مقام معظم رهبری به اینجانب است، بنابراین در حد توان و امکان خود را موظف به همکاری می‌دانیم.

تولیت استان قدس رضوی با اشاره به کرامات حضرت رضا (ع)، گفت: اگر بخواهید جمعیتی را در جایی جمع کنیم چه‎قدر باید از ابزار‌های مختلف رسانه، فضای مجازی و تبلیغ استفاده کنیم. اما اینجا مردم از جیب خودشان خرج می‌کنند و به زحمت می‌افتند تا زیارت کنند؛ پس حقیقتی اینجا هست که دل‌ها را متوجه خودش کرده است.

وی ادامه داد: سالانه ۳۰ میلیون زائر در مشهد داریم که با اشتیاق و میل خود به زیارت حضرت رضا (ع) می‌آیند، چه کرامت و معجزه‎ای از این بالاتر است؟

حجت الاسلام والمسلمین مروی اضافه کرد: از آنجایی که این حقیقت برای ما عادی شده، کرامت بودن آن را فراموش می‌کنیم. اما کسانی که از فرهنگ ما نیستند و از بیرون به آن نگاه می‎کنند، برایشان معجزه و کرامت است؛ بنابراین حضرت رضا (ع) حضور دارند و حاضر هستند، مهم این است که ما بتوانیم با ایشان ارتباط برقرار کنیم.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به افزایش نذورات آستان قدس در تابستان سال جاری در قیاس با زمان مشابه سال گذشته، ابراز کرد: در شرایط اقتصادی موجود میزان نذورات ما در تابستان سال جاری ۳۰ درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته افزایش داشته و زائران حرم مطهر نیز با توجه به تمام مشکلات اقتصادی کم‌تر نشده‌اند. علاقه مردم نشان می‌دهد که امام حاضر و شاهد هستند و آن حضور موجب مجذوب شدن دل‌های مردم شده است.

وی با تأکید بر لزوم استفاده مناسب از ظرفیت حضور میلیونی زائران در حرم مطهر رضوی، عنوان کرد: همانگونه که هجرت امام رضا (ع) از مدینه به ایران یک هجرت تمدن آفرین بود و برکات وجود این امام همام در ایران و جهان تحولات بسیاری ایجاد کرد که تا امروز استمرار دارد؛ ما نیز باید از ظرفیت زیارت حضرت ثامن الحجج (ع) بهترین استفاده را در جهت بالا بردن معرفت دینی جامعه و تحقق تمدن نوین اسلامی و الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت داشته باشیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین مروی ادامه داد: ما می‌توانیم به برکت وجود این مرقد شریف و با بهره از ظرفیت معنوی، پرخیر و برکت و بی‌نظیر وجود مبارک حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) در زمینه‌های مختلفی همچون افزایش گسترش معرفتی دینی، سبک زندگی اسلامی، امنیت، اقتصاد، پیشرفت اتفاقات فرخنده و نیکی را در کشور رقم بزنیم.

تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین شرایط اقتصادی آستان قدس رضوی پرداخت و ابراز کرد: اینگونه شایع شده است که آستان قدس سرمایه و ثروت بسیاری دارد، گاهی گفته می‌شود «آستان قدس‎ با پولش می‌تواند نصف دولت یا کشور را اداره کند» و از این قبیل سخن‌ها که عده‌ای خواسته یا ناخواسته به آن می‌پردازند، اما حقیقت آن است که این سخنان به هیچ عنوان صحیح نیست.

وی تصریح کرد: آستان قدس رضوی بواسطه املاک و اراضی که مردم وقف آن کرده‌اند، دارایی زیادی دارد، اما این دارایی‌ها به معنای پول و نقدینگی بالا نیست. بودجه امسال آستان قدس رضوی تقریبا یک پنجم بودجه برخی نهاد‌ها است.

حجت الاسلام و المسلمین مروی گفت: بسیاری از املاک آستان قدس هیچ درآمدی برای این مجموعه ندارد، از ۳۰ میلیون زائری که سالانه به مشهد می‌آیند و چرخش مالی عظیمی را در حوزه اقتصاد زیارت رقم می‌زنند هیچ درآمدی نصیب آستان قدس نمی‌شود و ما تنها خدمات دهی به این زائران را برعهده داریم که این موضوع به ویژه نگهداری حرم مطهر با هزینه‌های بالایی روبه رو است.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->