سردار یوسفعلی زاده: اجازه ندهیم حماسه بزرگ دفاع مقدس دچار انحراف و تحریف شود برگزاری راهپیمایی جمعه ۲۲ فروردین ماه در مشهد| اعتراض به سکوت جهانیان در برابر قتل عام مردم غزه نگاهت راوی فتح طلوع صبح سنگرهاست | یادی از شهید سیدمرتضی آوینی، روزنامه‌نگار و مستندساز حفظ هویت شیعه به تدبیر باب‌الحوائجِ اهل‌بیت (ع) بچه‌ها را دوست بدارید و تکریمشان کنید | مروری بر اصول تربیت فرزند در سیره امام رضا(ع) فرمانده‌ای در خط مقدم | روایت زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تظاهرات اعتراضی مردم مشهد در محکومیت کشتار غزه برگزار می‌شود (۲۲ فروردین) رئیس بنیاد شهید: لایحه جامع ایثارگران به مجلس می‌رود برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی بیانیه سرپرست حجاج ایرانی در پی یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان اعزام بیش از ۱۲ هزار زائر خراسانی حج تمتع از فرودگاه بین‌المللی مشهد+ جزئیات ۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره میزان وجه قربانی و نحوه پرداخت آن برای حجاج چگونه است؟ نسخه قرآن برای خانواده متعالی چرا در سیره اهل بیت (ع) وفای به عهد در تربیت فرزندان مهم است؟ حکاکی دعای شرف‌الشمس؛ تلفیقی از هنر، عرفان و گردشگری اقدامات خودجوش مردم مشهد در خدمتگزاری به زائران رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ | به رسم میزبانی
سرخط خبرها

خادمان حرم رضوی تمام‌قد در خدمت زائران| از نظافت روزانه صحن‌ها و رواق‌ها تا توزیع اقلام مورد نیاز زائران

  • کد خبر: ۱۱۱۱۸۶
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷
خادمان حرم رضوی تمام‌قد در خدمت زائران|  از نظافت روزانه صحن‌ها و رواق‌ها تا توزیع اقلام مورد نیاز زائران
همزمان با دهه کرامت، خادمان حرم مطهر رضوی پرشورتر از همیشه مقدمات میزبانی از زائران این ایام را فراهم کرده‌اند تا صحن‌ها و رواق‌های حرم نورانی حضرت رضا(ع) مهیای پذیرایی از این میهمانان باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، همه ساله در آستانه فرا رسیدن دهه کرامت شور و حال خاصی در مشهدالرضا (ع) و به ویژه در قلب تپنده این شهر؛ بارگاه نورانی حضرت شمس‌الشموس علی ابن موسی الرضا (ع) برای استقبال از زائران دیده می‌شود.  

خادمان این بارگاه به رسم هر ساله برای میزبانی و پذیرایی از زائران در تکاپو هستند تا همه چیز به نحو شایسته مهیا باشد. بخشی از این خدمات به همت خادمان و خادمیاران حوزه خدمات عمومی حرم مطهر رضوی ارائه می‌شود که مربوط به نظافت و غبارروبی صحن و سرای رضوی است.

محمدرضا درخشان‌فر، رئیس اداره امور خدمات عمومی حرم مطهر رضوی با اشاره به جزئیات این خدمت در حرم رضوی، اظهار کرد: از چند روز گذشته کار نظافت و شست‌وشوی ویژه حوض‌ها، آبنماها، سقاخانه‌ها و طاق نما‌ها در صحن و سرای رضوی آغاز شده و خادمان بخش تنظیف این اداره به مناسبت فرا رسیدن ولادت باسعادت حضرت رضا (ع) در تلاشند تا همه چیز پاکیزه باشد.  

به گفته او، در ایام هر روز ۳۵۰ هزار مترمربع از صحن و سرای حرم رضوی به صورت مکانیزه تنظیف و غبارروبی می‌شود.

رئیس اداره امور خدمات عمومی حرم مطهر رضوی افزود: با توجه به پیش‌بینی حضور پرشور زائران و تشرف شبانه‌روزی آن‌ها در ایام دهه کرامت، در راستای افزایش خدمات‌رسانی و تنظیف مستمر اماکن متبرکه، پیش‌بینی‌های لازم برای افزایش نیرو‌های خدماتی انجام شده است.

وی تصریح کرد: همچنین تمهیدات لازم برای تأمین و توزیع اقلام مصرفی و رفاهی مورد نیاز زائران اتخاد شده و لیوان‌های یک‌بار مصرف، صابون مایع، مُهر نماز، پلاستیک زباله و... به مقدار مورد نیاز توزیع خواهد شد. علاوه بر آن، ۱۷۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در ۱۲ نقطه، فعال شده است و به طور مستمر تنظیف می‌شود.

رئیس اداره امور خدمات عمومی حرم مطهر رضوی گفت: با توجه به عبور و مرور گسترده زائران در مناطق حریم حرم، فعالیت مواکب مردمی و توزیع متبرکات، هماهنگی‌های لازم با شهرداری منطقه ثامن نیز صورت گرفته است تا با افزایش نیرو و خدمات، نیاز‌های این منطقه نیز تامین شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->