خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی
سرخط خبرها

۲۲ ساعت سفر ملی پوشان والیبال

  • کد خبر: ۱۱۱۳۵۵
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
۲۲ ساعت سفر ملی پوشان والیبال
تیم ملی والیبال کشورمان در راه رسیدن به برازیلیا به دلیل تاخیر چند ساعته پرواز ترکیش از پرواز سوم خود جا ماند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی والیبال کشورمان که برای برگزاری دو دیدار دوستانه مقابل صربستان به بلگراد سفر کرده بود، جمعه شب ۱۳ خرداد ماه جهت شرکت در نخستین هفته لیگ ملت‌های والیبال از بلگراد عازم برازیلیا شد.
بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده ملی‌پوشان کشورمان ابتدا عازم استانبول شدند و سپس با پرواز ترکیش، استانبول را به مقصد سائوپائولو ترک کردند تا پس از پروازی ۱۴ ساعته با فاصله زمانی ۴ ساعته با پرواز سائوپائولو به برازیلیا خود را به محل برگزاری این رقابت‌ها برسانند که به دلیل تاخیر پرواز استانبول به سائوپائولو کاروان والیبال ایران به پرواز سوم خود یعنی سائوپائولو به برازیلیا نرسید.
پس از اعتراض‌ها و پیگیری امیر خوش خبر سرپرست تیم ملی والیبال کشورمان به هواپیمایی ترکیش مسئولین این شرکت هواپیمایی قول دادند که با پرواز بعدی تیم ایران را به برزیلیا برسانند.
بدین ترتیب ملی‌پوشان کشورمان پس از یک سفر هوایی ۱۴ ساعته و ۸ ساعت معطلی در فرودگاه سائوپائولو به سمت برزیلیا محل برگزاری هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال خواهند رفت و روز چهارشنبه ۱۸ خردادماه ساعت ۱:۳۰ بامداد به وقت تهران در نخستین دیدار خود در این رقابت‌ها مقابل تیم ملی چین حاضر خواهند شد.

همچنین برخی از چمدان‌های بازیکنان و کادر فنی در باربری فرودگاهی هواپیمایی ترکیش دچار شکستگی شده تا جایی که برخی از بازیکنان مجبور به خرید چمدان جدید شده‌اند.

تیم ملی والیبال کشورمان در سال جاری پس از پوست اندازی در حالی با نسل جوان والیبال ایران در این رقابت‌ها شرکت خواهد کرد که سه بازیکن اصلی خود یعنی جواد کریمی، میثم صالحی و علی اصغر مجرد را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->