جشنواره فیلم‌های سینمایی در شبکه کودک و امید «بوم بوم تل‌آویو»، برنامه‌ای برای نمایش اسطوره‌های ایرانی با حضور کودکان و نوجوانان استنلی کوبریک و گربه‌ای که فیلم «درخشش» را شکل داد در لبه‌ خیال و زندگی | مجموعه شعر «اسب‌ِ سالگی»، تازه‌ترین اثر حیدر کاسبی، منتشر می‌شود نگاهی به تازه‌ترین اثر اسامه حجاج، کارتونیست مطرح عرب با موضوع غزه | حقیقت غزه در برابر نمایشی مضحک درباره سیدضیاءالدین سجادی و پژوهش های او درباره خاقانی | نوری که از شرق به غرب تابید اکران پویانمایی «فرمانروای آب» در مناطق بدون سینما سریال جدید وینس گیلیگان در اپل تی وی پلاس + زمان پخش شعار جدید جشنواره امام رضا (ع) مشخص شد: «ایران امام رضا (ع)» آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) دلتنگی «هوتن شکیبا» برای امیر سریال تاسیان + عکس آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنسرت «رضا فکری» در سالن بزرگ «لیسینسکی زاگرب» آغاز قدرتمند «چهار شگفت‌انگیز» در راه اکران بازگشت عمو‌های فیتیله‌ای بعد از ۱۰ سال به تلویزیون | سریال «دوقلو‌ها در شهر ۵ ستاره» در راه قاب شیشه‌ای آغاز مرحله انتخاب پویش فیلم‌سازی مردمی «وطن به روایت من» رقابت انیمیشن «گل‌های کاغذی» در جشنواره ای ایتالیایی وداع «نازنین بیاتی» با سریال «تاسیان» + عکس
سرخط خبرها

فرزاد جمشیدی با برنامه «باران» و از حرم مطهر رضوی به تلویزیون برگشت

  • کد خبر: ۱۱۱۵۳۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
فرزاد جمشیدی با برنامه «باران» و از حرم مطهر رضوی به تلویزیون برگشت
فرزاد جمشیدی قرار بود در ماه رمضان به تلویزیون برگردد، اما این اتفاق نیفتاد تا او شب گذشته و با برنامه «باران»، ویژه دهه کرامت، روی آنتن شبکه دو تلویزیون برود.

به گزارش شهرآرانیوز - جمشیدی در ایام محرم، برنامه «روز حسین» را به مناسبت ایام عزاداری امام حسین (ع) در شبکه جام‌جم اجرا کرد و چندین برنامه هم از طریق فضای‌ مجازی با اجرای او منتشر شد. حالا او به عنوان مجری به شبکه دو آمده و ویژه‌برنامه دهه کرامت (باران) را تا روز شنبه به صورت زنده خواهد داشت.

این برنامه تلویزیونی را ابوالفضل حاجتمند تهیه کرده و قرار است به سوژه‌های دیده‌نشده و مردمی ویژه حرم امام رضا (ع) بپردازد. یکی از بخش‌های مهمِ‌ این برنامه گفتگو با خادمان امام رضا (ع) خواهد بود. هر شب تا روز شنبه روز میلاد امام رضا (ع) از ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۴۵ دقیقه روی آنتن خواهد بود.

بازگشت چهره‌های محبوب به تلویزیون مدت‌هاست در دستور کار قرار گرفته و چندی پیش بهرام شاه‌محمدلو یا همان آقای حکایتی کودکان و نوجوانان در برنامه تلویزیونی «بسته پیشنهادی» حرف از بازگشت به تلویزیون زد و احتمالاً با سیاستِ این روز‌های رسانه ملّی، نام‌های دیگری از مجریان، بازیگران و حتی برنامه‌سازان و سریال‌سازان قدیمی به گوش برسد.

پیمان جبلی چندی پیش اعلام کرد «در دوره جدید، اجازه نمی‌دهیم هیچ ظرفیتی هدر برود و از همه ظرفیت‌ها تا حد امکان صیانت و استفاده می‌کنیم. تمامی سرمایه‌های انسانی ما برای‌مان مهم و عزیزند و جای‌شان برای همیشه در رسانه ملی باز خواهد بود، اما این‌که در دوره تحولی جدید، در ارتباط با چهره‌ها امیدوارم بتوانیم صیانت خوبی از چهره‌ها داشته باشیم.»

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->