سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

قطع ۷ هزار اصله درخت را به جد تکذیب می‌کنم

  • کد خبر: ۱۱۱۵۵۳
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۱
قطع ۷ هزار اصله درخت را به جد تکذیب می‌کنم
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: بار‌ها تاکید کرده‌ایم که طراحی صورت گرفته برای شبکه معابر پادگان به نحوی بوده که حداقل مداخله را در فضای سبز داشته باشیم؛ فضای سبز پادگان و درختان قدیمی این اراضی خط قرمز شورای شهر و مدیریت شهری بوده و قطع ۷ هزار اصله درخت را به شدت تکذیب می‌کنم.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشم دائمی در گفتگویی با بیان اینکه پادگان لشگر ۷۷ دارای ۳۵ هکتار فضای سبز جنگلی با گونه‌های مختلف است، اظهارکرد: در سال‌های گذشته بخش قابل توجهی از درختان خود رو این اراضی، نابجا و با توجه به تراکم جنگلی دارای رشد غیر طبیعی، تنه جوش و پاجوش‌های فراوان، شاخه‌های سرگیر و ... بوده و هستند.

وی افزود: در بدو ورود مدیریت شهری به پادگان با توجه به رشد فراوان علف‌های هرز در این اراضی که با گرمی هوا، خشک و خطر آتش سوزی را در پی داشتند، روزانه ۳۰۰ کارگر باغبان و ماشین آلات متعدد و ابراز باغبانی، نسبت به حذف سریع علف‌های هرز و همچنین تنه جوش و پاجوش و سرشاخه‌های خشک اقدام شد.

دائمی گفت: حجم زیاد شاخه‌های خشک، کنده‌های باقی مانده از قبل و بعضا درختان خشکی که در محل سایت وجود داشتند، ضمن ایجاد خطر، کانونی برای آفات و بیماری‌های گیاهی نیز ایجاد کرده بود.

وی با بیان اینکه با بازگشایی معابر و ایجاد دسترسی، فضای داخلی پادگان در اختیار عموم شهروندان قرار می‌گیرد، تصریح کرد: طبق استاندارد‌های تعریف شده برای فضای سبز عمومی، همکاران حوزه خدمات شهری شهرداری نسبت به هرس درختان به‌خصوص شاخه‌های سرگیر و در ارتفاع کم اقدام نمودند.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه برابر نقشه‌های مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی، برخی از معابر کلیدی باید در اراضی تحویلی بازگشایی می‌شد، گفت: پس از طراحی و برگزاری جلسات متعدد با حضور کارشناسان فضای سبز شهرداری مشهد و مشاوران، با در نظر گرفتن حداکثر عرض آیلند وسط و پیاده‌رو‌های اطراف و قوس‌های متعدد معابر به جهت حفظ حداکثری درختان در مسیر، طرح معابر درون پادگان مصوب و طراحی معابر و عرض آیلند، با حفظ حداکثر تعداد درختان صورت گرفت.

دائمی خاطرنشان کرد: بار‌ها تاکید کرده‌ایم که طراحی صورت گرفته برای شبکه معابر پادگان به نحوی بوده که حداقل مداخله را در فضای سبز داشته باشیم؛ فضای سبز پادگان و درختان قدیمی این اراضی خط قرمز شورای شهر و مدیریت شهری بوده و قطع ۷ هزار اصله درخت را به شدت تکذیب می‌کنم.

وی با بیان اینکه شهرداری برای انتقال درختان پادگان که به ناچار در مسیر واقع شده بودند، از روش روتبال استفاده کرده، افزود: به جهت حفظ و مانایی حداکثری درختان، درختان روتبال شده در اراضی خالی و فاقد درخت، کاشت شدند تا با کاهش زمان انتقال، شانس رشد مجدد درختان افزایش یابد.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از پیگیری رئیس شورای شهر درخصوص درختان قطع شده پادگان سخن گفت و تصریح کرد: ارتش در گذشته تعدادی از درختان خشک این مجموعه را قطع کرده بود که این درختان خشک نیز به بیرون از پادگان منتقل می‌شود و شاید مشاهده خروج تنه این درختان این شائبه را برای برخی ایجاد کرده که درختان پادگان قطع شده است.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->