ماجرای نیترات زیاد در هندوانه‌های ایرانی چیست؟ + پاسخ کارشناسی قاتل فراری قبل از خروج از کشور دستگیر شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی رئیس پلیس راهور فراجا از واردات خودروهای بی کیفیت و تردد آنها در جاده‎‌ها طرح رتبه‌بندی برای کادر اداری مدارس هم اجرا می‌شود| به‌روز‌رسانی پاداش بازنشستگی معلمان از سال ۱۴۰۴ نجات خراسان رضوی از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر| مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات آب یا انتقال آب، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور طرح محیط‌یار در مدارس اجرا می‌شود | باید دانش‌آموزان را با مفاهیم محیط زیست آشنا کنیم انتظار بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای صدور احکام حقوقی بر مبنای متناسب‌سازی ۷۰ درصدی | بازنشستگان: واریز حقوق را به تعویق نیندازید قتل دایی بر سر ارث و میراث | فرزندان مقتول خواستار قصاص پسر عمه‌شان شدند شربت مرگبار و سرقت ۱۰ میلیاردی در مشهد؛ افشای شگرد شیطانی سارقان خارجی در پوشش نظافتچی منزل!
سرخط خبرها

شناسایی پیکر ۸ جان‌باخته سانحه قطار مشهد - یزد| انجام آزمایش DNA برای تعیین هویت ۵ پیکر

  • کد خبر: ۱۱۱۸۲۹
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۰
شناسایی پیکر ۸ جان‌باخته سانحه قطار مشهد - یزد| انجام آزمایش DNA برای تعیین هویت ۵ پیکر
مدیرکل پزشکی قانونی استان یزد از شناسایی هویت هشت جان‌باخته سانحه قطار مشهد - یزد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فریبرز آیتی با اعلام خبر شناسایی پیکر هشت جان‌باخته سانحه قطار مشهد - یزد، در این رابطه اظهار کرد: از ساعت ۹ شب گذشته که پیکر‌های قربانیان این حادثه به پزشکی قانونی یزد منتقل شد، ۲۰ نفر از همکاران بدون وقفه مشغول کار در تالار تشریح هستند و تا این لحظه پیکر هشت نفر از این عزیزان شناسایی و تعیین هویت شده است.  

مدیرکل پزشکی قانونی استان یزد تصریح کرد: با توجه به اینکه برخی از اجساد با روش‌های معمول قابل شناسایی نیستند انجام فرایند تعیین هویت به انجام آزمایش ژنتیک منوط شد که تا این لحظه ضمن اخذ نمونه از پیکر پنج متوفی تعیین هویت نشده، از بستگان سه تن از این عزیزان برای تطابق ژنتیکی نمونه DNA اخذ شده است و کار اخذ نمونه ژنتیک از بازماندگان دو پیکر دیگر به مجرد مراجعه این عزیزان انجام خواهد شد.  

وی خاطرنشان کرد: اجساد شناسایی شده با دستور مقام قضائی برای خاک‌سپاری به خانواده‌های گرامی‌شان تحویل داده می‌شود و سایر موارد نیز بعد از اعلام نتایج آزمایش ژنتیک و احراز هویت در روز‌های آتی تحویل بستگان خواهد شد.  

بر اساس این گزارش اسامی هشت پیکر شناسایی شده به شرح زیر است: 

ابوالفضل زارع ارنانی فرزند قاسم

کیان زارع ارنانی فرزند ابوالفضل

عزت آخوندی فرزند امیر

فاطمه بمانی هنزایی فرزند علی

منیژه میرجلیلی فرزند محمد حسین

مرضیه ساکت یزدی فرزند محمود

فاطمه رحیمی فرزند محسن

کبری میرزایی فرزند یدالله 

یادآور می‌شود یکی از پیکر‌های قربانیان به نام یکتا کلانتری‌زاده در شهرستان طبس (محل وقوع حادثه) شناسایی و در همان شهرستان به بستگان تحویل شده است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->