انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

قتل دلخراش دختربچه خردسال توسط مادرش در خیابان کوهسنگی مشهد

  • کد خبر: ۱۱۱۹۵۰
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
قتل دلخراش دختربچه خردسال توسط مادرش در خیابان کوهسنگی مشهد
دختر بچه دوونیم ساله در منطقه کوهسنگی مشهد به شکل دل خراشی توسط مادرش به قتل رسید.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛

پرده اول

کسی نمی‌د انست به چه نیت دست دخترش را گرفته و به روی پشت بام می‌رود. سکوت ساختمان همچون آرامش قبل از توفان بود. توفانی که قرار بود به یک باره همه چیز را با خود ببرد و خانه‌ای را ویران کند. همه چیز در یک چشم برهم زدن اتفاق افتاد و تا همسایگان به خودشان بیایند، آنچه که نباید اتفاق افتاد.

پرده دوم

صدای آژیر محل را برداشت. خودرو‌های پلیس یکی پس از دیگری در قاب صحنه جنایت حاضر شدند. نوار زردرنگ تا شعاع چند متری یک ساختمان کشیده شد. تن معصوم دختربچه غرق در خون بود و روحش نیز معصومانه آرامش ابدی گرفته بود.
شاهدان می‌گفتند که از طبقه سوم ساختمان سقوط کرده است. همسایگان دیده بودند که مادر کودک ساعتی پیش به روی پشت بام رفته و بعد هم با سر و صدای چند نفر از همسایگان همگی به خیابان زده اند.
حقیقت ماجرا همچون روز روشن بود و عامل این جنایت هولناک تا مقام قضایی برسد از سوی مأموران پلیس دستگیر شد.

پرده سوم

زن جوان تعادل رفتاری نداشت. گویا هنوز برایش روشن نبود که دست به چه اقدام وحشتناکی زده است. تا شوهرش برسد، به دستور مقام قضایی او را به بیمارستان بیماران اعصاب و روان حجازی انتقال دادند و تحقیقات برای چگونگی وقوع این جنایت هولناک از سوی کارأگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مرکز استان خراسان رضوی، آغاز شد.
تن بی جان و معصومانه دخترک خردسال نیز به دستور بازپرس ویژه قتل دادسرای مشهد به پزشکی قانونی انتقال داده شد.

پرده آخر

قاضی ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد که خود در صحنه حادثه حضور داشت در توضیح جزئیات این پرونده دل خراش جنایی گفت: این حادثه صبح روز پنجشنبه نوزدهم خرداد در یکی از خیابان‌های منطقه کوهسنگی رخ داد.

بازپرس محمود عارفی راد افزود: با اعلام این حادثه دل خراش بلافاصله تیم‌های پلیس آگاهی به همراه کارشناس پزشکی قانونی به محل اعزام شدند. با حضور مأموران در محل و انجام بررسی اولیه مشخص شد که دختربچه‌ای دو ونیم ساله از سوی مادرش از پشت بام یک ساختمان سه طبقه به پایین پرتاب شده است.

این مقام قضایی ادامه داد: در همان ابتدای تحقیقات متهم دستگیر و طبق معاینات اولیه بالینی به علت نداشتن تعادل رفتاری به بیمارستان منتقل شد و تحقیقات از او ادامه دارد.

قاضی عارفی راد بیان کرد: بنا بر انجام بررسی‌های کارشناسانه از سوی تیم روان شناسی بیمارستان، متهم که ۲۹ سال دارد دچار بیماری افسردگی و اختلالات روانی بوده است. با این همه، هنوز علت دقیق این جنایت هولناک مشخص نیست و تحقیقات ما در این باره ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->