۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم
سرخط خبرها

مواریس و ساغلام گزینه‌های جدید خارجی استقلال

  • کد خبر: ۱۱۲۰۶۸
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۳
مواریس و ساغلام گزینه‌های جدید خارجی استقلال
مدیران باشگاه استقلال بعد از انتقاد هوادارن این باشگاه به دنبال جذب مربی خارجی هستند که در میان گزینه‌ها نام مورایس و ساغلام نیز دیده می‌شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال در تلاش است نام سرمربی خود را به سرعت به هوادارن خود معرفی کند تا از سردرگمی که در روز‌های بعد از جدایی فرهاد مجیدی گرفتارش شده، خلاص شود. بعد از اینکه نکونام به آجورلو پاسخ منفی داد و هوادارن استقلال نیز با حضور رضا عنایتی روی نیمکت تیم‌شان صراحتا مخالفت کردند ودرفضای مجازی موج منفی بزرگی علیه این گزینه به پا شد، مدیران آبی به دنبال انتخاب سرمربی خارجی رفته‌اند که گفته می‌شود مذاکرات اولیه با دستیار سابق مورینیو موفقیت آمیز بوده است. از مورایس که سابقه مربیگری در تیم الهلال عربستان را دارد و درتیم‌های چلسی و رئال مادرید به عنوان دستیار فعالیت کرده به عنوان گزینه‌ای جدی یاد می‌شود. حتی مذاکرات به سمتی پیش رفته که مورایس اعلام کرده تنها حاضر است برای یک فصل با استقلال قرارداد منعقد کند و گفته می‌شود منشاء اختلاف دو طرف تنها در همین نقطه است.

درباره حضورساغلام دراستقلال نیزخبر‌هایی به طور جسته و گریخه به گوش می‌رسد که احتمالا مطرح شدن نام این مربی ترک تبار می‌تواند مربوط به ارتباط آجورلو با مدیربرنامه‌های دنیزلی باشد. هفته پیش شنیده شد که آجورلو برای انتخاب سرمربی استقلال تماس‌هایی با دنیزلی داشته و از این مربی ترک کمک فکری گرفته که دنیزلی نیز چند گزینه را به آجورلو معرفی کرده است. بعید نیست نام ساغلام از همین کانال مطرح شده باشد و این مربی ترک که سابقه هدایت باشگاه تراکتور را هم دارد در سبد گزینه‌های استقلال قرار گرفته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->