کمیسیون‌های تخصصی مجلس ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی را بررسی خواهند کرد دیپلمات ارشد روس: آمریکا و اسرائیل مقصر وضعیت پیرامون برنامه هسته‌ای ایران هستند معاون اول رئیس جمهور: نیازمند تعامل دوسویه بین دانشگاه و نظام حکمرانی کشور هستیم ترامپ از تمایل خود برای دیدار با کیم جونگ اون خبرداد عراقچی درخصوص گسترش روابط با قزاقستان ابراز امیدواری کرد قاچاقچی ارزی در مشهد به جزای نقدی میلیاردی محکوم شد وزیر میراث فرهنگی: دولت به‌تنهایی توان تأمین منابع حفظ بناهای تاریخی را ندارد چهارمین نشست اجلاس وزرای کشور عضو اکو به میزبانی تهران برگزار خواهد شد خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر نفت و رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار کردند

  • کد خبر: ۱۱۲۴۹۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۱
وزیر نفت و رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار کردند
وزیر نفت ایران با نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار و درباره مناسبات دوجانبه گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی، وزیر نفت ایران و نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا درباره مسائلی از جمله تأمین سوخت، صادرات فرآورده‌های نفتی، صادرات محصولات پتروشیمی و صادرات کاتالیست‌های پتروشیمی بحث و تصمیم‌گیری کردند.

از دیگر محور‌های مورد گفتگو در این دیدار، تصمیم‌گیری درباره صدور خدمات فنی و مهندسی، بازسازی و نوسازی پالایشگاه‌ها و توسعه میادین نفتی و گازی بود.

وزیر نفت اردیبهشت ماه گذشته در سفری به کشور‌های آمریکای لاتین از جمله ونزوئلا و نیکاراگوئه همسو با فعال‌سازی دیپلماسی انرژی، دیدار‌های پرشماری با مسئولان این کشور‌ها داشت  و در جریان این سفر چهار تفاهم‌نامه و دو قرارداد در حوزه نفت و دو تفاهم‌نامه در حوزه کشاورزی امضا شد.

رؤسای جمهوری ایران و ونزوئلا روز شنبه (۲۱ خرداد) سند همکاری‌های جامع راهبردی ۲۰ ساله دو کشور را در مجموعه فرهنگی ـ تاریخی سعدآباد امضا کردند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->