انجام بیش از ۲۹ میلیون سفر شهری با اتوبوس در مشهد طی ۷ ماه نخست سال | ۳۵ اتوبوس جدید به ناوگان اضافه شد آسفالت‌ریزی و توسعه پارکینگ ضلع جنوبی آرامستان بهشت جواد الائمه (ع) برای تسهیل تردد شهروندان لزوم ارتقای ظرفیت معابر شهری مشهد | همه معابر شهر مستعد ترافیک هستند استقبال بی‌سابقه از جشنواره «طعم و رنگ پاییز» مشهد در سال ۱۴۰۴ بولوار مشرف به دانشگاه آزاد مشهد، به نام «شهید محمدمهدی طهرانچی» نام‌گذاری شد هوای ناسالم، نفس‌های ناتمام | نگاهی به تداوم آلودگی در کلانشهر مشهد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) سرویس‌دهی صلواتی خطوط مترو در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) | تمهیدات شهرداری مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری اعلام شد گذر از شهر فناوری‌محور به شهر هوشمند مردم‌محور آلودگی هوای مشهد، فردا (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) بیشتر می‌شود بازدید استاندار خراسان رضوی از جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد + فیلم پاکستان به توافق ۱۰ ساله هند و آمریکا واکنش نشان داد راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) در مشهد، به‌صورت متمرکز در میدان شهدا برگزار می‌شود «طرح طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در آرامستان‌های مشهد موحدیان: شورای ششم با نگاه آینده‌نگرانه به توسعه مشهد می‌نگرد+ فیلم قیمت امروز پول افغانی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: وجود آمار و اطلاعات دقیق، در تحقق تصمیم سازی های مشهد و استان مؤثر است استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند آمار و اطلاعات موردنیاز را در اختیار رصدخانه شهری مشهد قرار دهند + فیلم کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | کیفیت هوای شهر همچنان در مرز هشدار است تحلیلی تاریخی و متفاوت از شرایط مشهد در دوران شورش عصر «محمدشاه قاجار» | ۲ روی سکه حکومت «حسن‌خان سالار»
سرخط خبرها

هوشمندسازی دریافت پایان‌کار در مشهد ؛ اولین‌بار در کشور

  • کد خبر: ۱۱۲۶۴۴
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
هوشمندسازی دریافت پایان‌کار در مشهد ؛ اولین‌بار در کشور
مدیریت شهری مشهد برای اولین بار در کشور همه فرایند گردش‌کار پایان‌کار ساختمانی را در اختیار متقاضی قرار دهد تا گام مهمی در جهت هوشمندسازی فرایندها و شهروندسپاری بردارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هوشمندسازی خدمات اداری در شهرداری‌ها گامی بزرگ در جهت شفاف‌سازی اطلاعات و تسریع امور شهروندان است؛ موضوعی که مدیریت شهری مشهد نیز با اهتمام و تأکید بر آن توانسته است برای اولین بار در کشور همه فرایند گردش‌کار پایان‌کار ساختمانی را در اختیار متقاضی قرار دهد تا گام مهمی در جهت هوشمندسازی فرایندها و شهروندسپاری بردارد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد با تأکید بر گام برداشتن در مسیر هوشمندسازی و تسریع در فرایندهای صدور پروانه و پایان‌کار ساختمانی در شهر مشهد گفت: براساس آمار، سال گذشته 11 درصد پروانه‌ها در مدت کمتر از سی روز، 23 درصد کمتر از شصت روز، 23 درصد کمتر از نود روز و 43 درصد بیش از نود روز زمان برده است؛ آماری که نشان از فرایند زمان‌بر دریافت مجوز پروانه در مشهد دارد.

حمید ضمیری با بیان اینکه براساس تأکیدات کمیسیون شهرسازی و معماری، همچنان تأکید داریم که شهرداری باید در مسیر کوتاه‌کردن فرایندها گام بردارد، افزود: به یک‌باره نمی‌توان این بازه زمانی را به پانزده روز رساند ولی به مرور باید در مسیر کم شدن آن‌ها گام برداریم تا در پایان چهار سال فعالیت شورای ششم، حداکثر رضایتمندی در این زمینه تحقق یابد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: یکی از مقدمات کوتاه شدن فرایندهای صدور مجوزها ساختمانی، هوشمندسازی است. گام‌های اثرگذاری تاکنون برداشته شده ولی همچنان باید در مسیر تکامل و پیشرفت گام برداشت و باید بتوانیم به نقطه هوشمندسازی صددرصدی در همه مناطق سیزده‌گانه شهرداری برسیم.

به گفته ضمیری اینکه همه فرایندهای گردش‌کار پایان‌کار ساختمانی را در اختیار متقاضی قرار دهیم حرکتی بسیار ارزشمند و سازنده‌ در حوزه شهرسازی است و شهرداری نیز باید اطلاع‌‍رسانی لازم در این حوزه را انجام و راهنمای آموزش متناسب درفضاهای مجازی را در اختیار مالکان قرار دهد.

وی افزود: شورای ششم و کمیسیون شهرسازی و معماری از هیچ حمایت و پشتیبانی‌ای در بحث هوشمندسازی فرایندهای پاسخگویی به شهروندان، مضایقه نخواهد کرد، زیرا هوشمندسازی ارتقای رضایتمندی عمومی را به همراه دارد و راهکار اصلی برای مقابله با فساد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->