ماجرای عجیب و ادامه دار بیرانوند، پرسپولیس و تراکتور ویدیوی عزاداری یاسین سلمانی در شب عاشورا بازگشت لک به اهواز راکیتیچ کفش هایش را آویخت حیدری دستیار ساپینتو شد سرگیجه فرعباسی بین فولاد و استقلال دوناروما سکوتش درباره برخورد با موسیالا را شکست تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات الاهلی ول کن مسی نیست گم شدن ۲ دوچرخه‌سوار ایرانی در کوه سبلان صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند درباره وضعیت نامطلوب هیئت‌های ورزشی | فهرست بلاتکلیف‌ها!
سرخط خبرها

قلعه نویی جواب خبرنگاران را نداد

  • کد خبر: ۱۱۲۹۱
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۳
قلعه نویی جواب خبرنگاران را نداد
در حالی که یکی از همراهان امیر قلعه‌نویی، سرمربی سپاهان قصد حضور در نشست خبری پس از دیدار با شهرخودرو را داشت، ماموران مانع حضور او شدند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ قلعه‌نویی پس از این اتفاق اعلام کرد که او همراه من است، اما به‌دلیل درگیری رخ داده قلعه‌نویی نشست را ترک کرد.

سرمربی سپاهان که از این موضوع ناراحت شده بود بار دیگر به‌محل نشست بازگشت تا به سؤالات خبرنگاران پاسخ دهد.

امیر قلعه‌نویی پس از تساوی یک بر یک مقابل شهرخودرو در هفته چهاردهم لیگ برتر در حالی‌که به دلیل حضور افراد متفرقه همراهش و اعتراض خبرنگاران یک بار اقدام به ترک سالن و سپس بازگشت کرده بود باز هم پاسخگوی رسانه‌ها نبود.

در ابتدای این نشست قلعه‌نویی عنوان کرد که صحبتی ندارد و به سؤالات پاسخ خواهد گفت، اما به سؤالات هیچکدام خبرنگاران پاسخ نداد و عنوان کرد حق با شماست.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->