انفجار ترقه در دست نوجوان کاشمری حادثه آفرید (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا مدارس، ادارات و بانک‌های تهران فردا (سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ حذف ترمیم نمره یا ایجاد سابقه پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار کاهش وزن آسان با مصرف ۷ ماده غذایی چربی‌سوز واکنش کاربران فضای مجازی به کارزار سربازی دختران + عکس معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند
سرخط خبرها

ثبت‌نام در پیش‌دبستانی؛ از ۳ تا ۲۰ میلیون تومان

  • کد خبر: ۱۱۳۰۳۹
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
ثبت‌نام در پیش‌دبستانی؛ از ۳ تا ۲۰ میلیون تومان
به گفته رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، «پیش‌دبستانی دولتی در شهرها وجود ندارد» از سوی دیگر خانواده‌ها از شهریه ۳ تا ۲۰ میلیونی و حتی بیشتر برای دوره پیش‌دبستانی می‌گویند.

به گزارش شهرآرانیوز، در کنار بخشی از خانواده‌ها که این روز‌ها درگیر ثبت‌نام پایه اول دبستان و دوره ابتدایی هستند، خانواده‌هایی هم هستند که ثبت‌نام فرزندشان در دوره پیش‌دبستانی به دغدغه آن‌ها تبدیل شده است حتی در برخی مواقع شهریه‌های درخواستی از خانواده‌ها عاملی می‌شود برای انصراف از ثبت‌نام کودک در دوره پیش‌دبستانی.

ثبت‌نام در دوره پیش‌دبستانی حداقل ۳ میلیون تومان هزینه برای خانواده‌ها رقم می‌زند و در مدارس غیردولتی هزینه ۲۱ میلیون، ۱۸ میلیون، ۱۶.۵ میلیون و ۶.۵ میلیون تومان هم دریافت می‌شود.

کمترین هزینه دوره پیش‌دبستانی (۳ میلیون تومان) مربوط به پیش‌دبستانی‌های ضمیمه مدارس دولتی است.

با توجه به تورم اقتصادی شدید و از سوی دیگر شهریه بالا، برخی خانواده از ثبت‌نام فرزند خود در دوره پیش‌دبستانی منصرف می‌شوند.

مجتبی همتی‌فر رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک درباره غیردولتی بودن دوره پیش‌دبستانی گفت: بر اساس مصوبه سال ۹۰ دوره پیش‌دبستانی یک تا دو ساله بوده، اما الزامی نیست البته دولت موظف است در مناطق عشایری، دو زبانه و روستایی خدمات دوره پیش‌دبستانی را رایگان ارائه دهد.

وی افزود: بعد از اجرای نظام آموزشی ۶.۳.۳، مدارس باید پایه ششم ابتدایی را هم پوشش می‌دادند و اگر فضا داشتند پیش‌دبستانی را در مدرسه دولتی ارائه می‌کردند که در بیشتر موارد فضای کافی وجود نداشت بنابراین مراکز پیش‌دبستانی غیردولتی شد.

همتی‌فر گفت: در شهر‌های بزرگ پیش‌دبستانی دولتی نداریم مگر اینکه برخی مدارس ابتدایی که تعدادشان زیاد نیست، فضای مازاد داشته باشند و از طریق مزایده این فضای مازاد را در اختیار مربیان بخش غیردولتی قرار دهند یعنی افرادی که پیش‌دبستانی غیردولتی تاسیس کرده‌اند از مکان مدرسه دولتی استفاده می‌کنند، در چنین شرایطی هزینه مکان و هزینه تمام شده کاهش می‌یابد و شهریه کمتری دریافت می‌کنند.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک بیان کرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از سال ۹۹ شکل گرفت و وظیفه‌اش سازماندهی خدمات تعلیم و تربیت کودک از تولد تا ۶ سالگی است. تاکید اساسنامه سازمان این است، کودک سه سال نخست زندگی در جمع خانواده تربیت شود.

همتی‌فر گفت: برای سه سال دوم، کودک باید به تدریج برای ورود به دبستان آماده شود، اما برای این موضوع بودجه پیش‌بینی نشده است. در حال حاضر ۴ میلیون کودک ۳ تا ۶ ساله داریم و برای هر دوره پیش‌دبستانی حدود ۱ تا ۱.۵ میلیون نفر مشمول هستند؛ هم‌اکنون در کشور پیش‌دبستانی به لحاظ تربیتی مهم است، اما با مدیریت بخش غیردولتی.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->