پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم افتتاح معراج شهدا در هفته دفاع مقدس کاهش ۳۰ درصدی مبتلایان به سالک در یکسال اخیر با اقدامات شهرداری مشهد | مبارزه با سالک جواب داد بوستان مینیاتوری مشهد با نصب ۳۲ المان جدید احیا می‌شود بخش اول فاز یک بوستان جهانشهر مشهد چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید؟ ۹۰ میلیون تومان خسارت در پاساژ قائم مشهد در پی آتش‌سوزی | پیگیری‌ها برای جبران خسارت ادامه دارد شاخص کیفی هوای شهر مشهد، ناسالم برای گروه‌های حساس (امروز، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشهد در هفته وحدت، غرق در نور و همبستگی | اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی ویژه شهر آتش، بازاری در ولایت تخار افغانستان را تبدیل به خاکستر کرد + فیلم گذری بر سرگذشت یخدان روستای «چهاربرج» به مناسبت سالروز ثبت‌ملی شدنش | موقوفه «نجدالسلطنه» در دیار شاهنامه شهردار مشهد مقدس خبر داد: تسهیلات ۴۰۰ میلیونی با سود ۸ درصد برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده مشهد در میدان‌بار نوغان مشهد، یکی از سنتی‌ترین دادوستدها، همچنان زنده است | بازار تاریخی بارفروش‌ها آغاز نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی مشهد امضای تفاهم‌نامه مشترک سازمان بازآفرینی و دبیرخانه شهر ترمیمی مشهد برای کاهش تخلفات شهری اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی شهر مشهد به مناسبت هفته وحدت هوای کلانشهر مشهد در وضعیت «ناسالم» برای همه گروه‌ها (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت دو هزار و ۷۴۰ مورد تخلف ورود وسایل باری به محدوده قرمز هسته مرکزی مشهد

  • کد خبر: ۱۱۳۵۸۷
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۹
ثبت دو هزار و ۷۴۰ مورد تخلف ورود وسایل باری به محدوده قرمز هسته مرکزی مشهد
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد از ثبت دو هزار و ۷۴۰ مورد تخلف ورود وسایل باری به محدوده قرمز هسته مرکزی شهر در طی سه ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جعفر شمس در این خصوص گفت: محدوده‌بندی مشهد برای تردد خودرو‌های باری به بخش‌های قرمز، زرد و سبز با هدف روان‌سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا در مناطق مختلف شهر از جمله هسته مرکزی صورت گرفته و بی توجهی به این محدوده موجب ایجاد ترافیک، افزایش تصادفات، ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی و آسیب به زیرساخت‌های شهر می‌شود.

وی ضمن اشاره به نظارت و کنترل مستمر و دقیق در این خصوص افزود: نظارت‌ها در حوزه ورود بدون مجوز به محدوده‌ها افزایش یافته و در نتیجه انضباط ترافیکی مرتبط با ناوگان باری در منطقه‌های مشخص شده افزایش یافته است.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: محدوده قرمز که هسته مرکزی شهر و اطراف حرم‌مطهر رضوی را شامل می‌شود، به‌دلیل تراکم بالای رفت‌وآمد زائرین و مجاورین از اهمیت بالایی برخوردار است که جزو برنامه‌های اصلی سازمان است.

شمس ادامه داد: خودرو‌های باری تنها در ساعات مشخصی می‌توانند در محدوده‌های تعیین شده تردد کنند که برای دریافت مجوز می‌توانند به شرکت‌های صدور پروانه مراجعه یا از طریق سامانه مختص به این موضوع به آدرس www.ftms.mashhad.ir اقدام کند.

وی افزود: تلاش می‌کنیم در کنار افزایش و گسترش نظارت‌ها، فرهنگ‌سازی لازم را در خصوص رعایت قوانین حوزه حمل‌ونقل بار درون شهری انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->