پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

باند بزرگ مواد مخدر شیشه در هرمزگان منهدم شد| بازداشت سرشبکه باند قاچاق "سلطان کویر"

  • کد خبر: ۱۱۴۰۵۵
  • ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۵
  • ۱
باند بزرگ مواد مخدر شیشه در هرمزگان منهدم شد| بازداشت سرشبکه باند قاچاق
جانشین فرماندهی انتظامی استان هرمزگان گفت: با هوشیاری و تلاش همه جانبه و ضربتی تکاوران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان باند بزرگ قاچاق موادمخدر صنعتی شیشه جنوب و جنوب شرق کشور شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ مهرداد مشوق اظهار داشت: پی وصول اخبار و اطلاعات مبنی بر قاچاق مواد مخدر صنعتی توسط قاچاقچیان از کشور افغانستان به داخل خاک ایران و قاچاق به کشور‌های حوزه خلیج‌فارس و تأثیر این پدیده شوم بر روابط اقتصادی ایران و متضرر شدن تجار ایرانی، پیگیری موضوع توسط مقامات کشوری و استانی به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.  

وی افزود: تکاوران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان با انجام اقدامات فنی واطلاعاتی شبانه روزی و هدایت پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا، در نهایت شبکه قاچاق مواد مخدر صنعتی به سرکردی "حمید. س" را شناسایی کردند.

جانشین فرماندهی انتظامی استان استان هرمزگان اظهار داشت: با بررسی‌های دقیق صورت گرفته مشخص شد سرکرده شبکه مراودات و تردد زیادی به کشور‌های متعدد منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، دبی داشته که با اشراف اطلاعاتی و طرح ریزی عملیاتی پلیس، کلیه اقدامات وی و دیگر اعضاء شبکه تحت رصد اطلاعاتی قرار گرفت و در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه اعضاء اصلی شبکه دستگیر و در این عملیات بیش از ۶۰ کیلو مخدر صنعتی شیشه در حین انتقال کشف و ضبط شد.  

مشوق اذعان داشت: رصد مالی و اقدامات و ارتباطات سرشبکه سلطان کویر با ایادی خود مشخص شد مقادیر قابل توجهی مواد مخدر صنعتی از استان‌های شرقی به استان هرمزگان به مقصد کشور‌های حوزه خلیج فارس قاچاق کرده است.

وی ادامه داد: در ادامه طی عملیات مشترک سرشبکه این باند در یکی از شهرستان‌های شمالی کشور و ۳ عضو دیگر این باند در بندرعباس دستگیر و با عنایت به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص ضربه به بنیان مالی قاچاقچیان مواد مخدرو جرائم حوزه پولشویی، ۱۷ دستگاه خودرو لوکس، ۳۵ باب ملک شامل آپارتمان، واحد تجاری و شرکت تولیدی و زمین کشاورزی به ارزش مالی بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان (حاصل معاملات نامشروع مواد مخدر) متعلق به این شبکه شناسایی و توقیف شده است.  

جانشین فرماندهی انتظامی استان استان هرمزگان تصریح کرد: بازرسی از مخفیگاه سرشبکه تعدادی مهر‌های جعلی مربوط به ارگان‌های دولتی و شرکت‌های تجاری کشف، تراکنش مالی سرشبکه اصلی این شبکه ۸۸۴ میلیارد تومان می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: تلاش پلیس برای شناسایی و دستگیری دیگر متهمان این پرونده ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۲
0
0
سلام ودرور
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->