السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف
سرخط خبرها

ابراز نگرانی افسران صهیونیست از ناتوانی نیروی دریایی اسرائیل مقابل حزب‌الله

  • کد خبر: ۱۱۴۲۴۶
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۳
ابراز نگرانی افسران صهیونیست از ناتوانی نیروی دریایی اسرائیل مقابل حزب‌الله
افسران رژیم صهیونیستی با تاکید بر افزایش روز افزون توانایی موشکی حزب‌الله اعلام کردند که اسرائیل در حفاظت از سکو‌های گازی در جنگ احتمالی آتی با مشکل مواجه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، افسران نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی برخی ضعف و مشکلاتی را که ممکن است در جنگ احتمالی آتی در حفاظت از میادین گازی بویژه در سایه تهدید‌های حزب‌الله لبنان با آن مواجه شوند، فاش کردند.

بنا به گزارش رای الیوم، افسران نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی در گفتگو با وب‌سایت عبری «ماکو» ادعا کردند: «حزب‌الله توانسته به مقادیر زیادی موشک زمین به دریا مانند موشک «یاخونت c۸۰۲» که توانایی هدف گرفتن تأسیسات مهم و حیاتی را دارند، دست پیدا کند. همچنین موفق به ارتقای موشک‌های دیگری که موشک‌های روسی را شبیه‌سازی می‌کنند، شده است. تهدیدات دیگری نیز وجود دارد و ممکن است شامل قایق‌های بمب‌گذاری شده، پهپاد‌ها و غواصان باشد».

این افسران صهیونیست تاکید کردند: با وجود همکاری میان نیرو زمینی، دریایی و اطلاعات و همچنین اختصاص جنگنده و ناو‌های جنگی با هزینه میلیارد دلاری، هنوز نیز خلأ‌ها و کمبود‌هایی در تعداد کشتی‌ها وجود دارد، بویژه آنکه نیروی دریایی موظف به تأمین ناوبری دریایی است، موضوعی که شریان اصلی اقتصاد اسرائیل است و تقریبا ۹۷ درصد از نیاز‌های آن از خلال دریا تأمین می‌شود.

آن‌ها در ادامه تاکید کردند: «نیروی دریایی در حال حاضر ۱۵ فروند ناو موشک‌انداز در اختیار دارد که ۴ عدد از آن‌ها «ساعر ۶» و همچنان در دست توسعه هستند؛ اما ناو‌های دیگر مانند ساعر ۴.۵ قدیمی و نسبتا کوچک است و ساعر ۵ نیز ۳۰ سال است که کار می‌کند».

بر اساس گزارش افسران صهیونیستی، با توجه به تهدیدها، نیروی هوایی مجبور خواهد شد انجام برخی مأموریت‌های را کنار بگذارد و بر حفاظت از میادین گازی متمرکز شود؛ چراکه یکی از اهداف اصلی و حیاتی در جنگ احتمالی آتی خواهند بود.

اخیرا یک روزنامه صهیونیستی اعلام کرد: «حزب‌الله لبنان با نمایش موشک‌های جدید می‌خواهد نشان دهد که هرگونه درگیری در آینده را به دریا خواهد کشاند».

همچنین  یک نشریه صهیونیستی نگرانی خود را از موشک‌های جدید کروز دریایی حزب الله لبنان ابراز کرد و نوشت، خطر واقعی سلاح‌های جدید حزب الله این است که برخی از آن‌ها ارتقا یافته‌اند یا از فناوری جدیدی استفاده می‌کنند.

روزنامه جروزالم پست نیز نوشت: در طول این سال‌ها، حزب الله بیش از ۱۰۰ هزار موشک و راکت ذخیره کرده است. با این حال، خطر واقعی این سلاح‌ها این است که برخی از آن‌ها ارتقا یافته‌اند یا از فناوری جدیدی استفاده می‌کنند.

این روزنامه همچنین نوشت: «حتی اگر حزب الله این سلاح را نداشته باشد، نشان می‌دهد که قصد داشتن چنین سلاح‌هایی دارد. این بدان معناست که حزب‌الله می‌خواهد نشان دهد که هرگونه درگیری در آینده را به دریا خواهد برد. حزب‌الله مدت‌هاست که می‌خواهد موشک‌های جدید ضد کشتی پرتاب کند. در سال ۲۰۰۶، حزب الله از یک موشک ضد کشتی «سی-۸۰۲» برای هدف قرار دادن نیروی دریایی اسرائیل استفاده کرد».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->