سرپرست سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد منصوب شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بوستان بانوان آفتاب | این پروژه شهریور ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: سحر امامی ثمره یک تربیت شجاعانه است شهردار مشهد مقدس خبر داد: آمادگی مدیریت شهری در حوزه‌های مرتبط با بحران پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه بوستان «پنجتن ۴۸» در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جنایت‌های اسرائیل موضوعی فراملی و فرادینی است مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست نصب علائم هشداردهنده در ابتدای خط ویژه تقاطع فردوسی-خیام

  • کد خبر: ۱۱۴۳۲
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۶
درخواست نصب علائم هشداردهنده در ابتدای خط ویژه تقاطع فردوسی-خیام
اینجا تریبونی برای بیان نظرات، انتقادات، مشکلات و درخواست‌های شما شهروندان است و می‌توانید از روش‌های زیر، مطالبتان را با ما در میان بگذارید.
اینستاگرام: shahraranews@
تارنما: shahraranews.ir
رایانامه: info@shahrara.com
پیامک: ۳۰۰۰۷۲۸۹ پیام رسان:۰۹۱۵۴۲۹۴۵۸۰
مراجعه حضوری تلفن: ۵-۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱
شهروندان گرامی! با هدف پیگیری دقیق و سریع مسائل مطرح شده، لطفا آدرس و اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار دهید.

سازمان ترافیک
۲۷۶...۰۹۰۱ در تقاطع بولوار‌های خیام و فردوسی مسیر جدیدی برای اتوبوس احداث شده است. هرشب شاهد بروز حادثه و برخورد خودرو‌ها با جدول‌های این خط ویژه هستیم. دلیل بروز این حادثه هم این است که وقتی از میدان فردوسی به سمت چهارراه خیام می‌رویم انعکاس نور چراغ خورو‌های روبه رو باعث می‌شود رانندگان مسیر را تشخیص ندهند و حادثه ایجاد شود. لطفا در ابتدای مسیر خط ویژه علائم هشداردهنده و چشمک زن نصب شود.
۷۵۸...۰۹۳۵ یکی از دلایل افسرده و گاه پرخاشگر شدن عده‌ای از مردم ترافیک شدید است.
شرکت فراورده‌های نفتی
۷۷۳...۰۹۱۵ چرا باید در هرنوبت سوخت گیری ۳ لیتر از سهمیه بنزین کسر شود؟
قطارشهری
شهروند- اگر ایستگاه مترو الندشت در انتهای بولوار ملاصدرا احداث می‌شد، به دلیل نزدیکی به بولوار اصلی و بیمارستان ۱۷ شهریور، می‌توانست تبادل مسافر بهتری داشته باشد، ضمن اینکه از نظر مسافت نیز درست در میان ایستگاه‌های کوهسنگی و شریعتی قرار می‌گرفت.
مخابرات
شهروند- در بازخورد به مطلب «۶۵ نقطه کور ارتباطی در مشهد» و «دستگاه قضا برای رفع مشکلات ارتباطی، به اپراتور‌های تلفن همراه در استان ضرب الاجلی ۳/۵ ماهه داد» که ۱۲ آذر در صفحه ۳ چاپ شد باید بگویم در محدوده سرافرازان آنتن دهی افتضاح است.
شهرداری
۶۷۵...۰۹۱۵ به عزیزان فعال در بخش فرهنگی شهرداری انتقاد دارم، با توجه به ثبت نام این جانب برای فعالیت در شورای اجتماعی در محله منطقه ۳ متأسفانه هیچ پیگیری‌ای نکردند!
شهروند- در بازخورد به مطلب «زندان مرکزی مشهد، سومین زندان بزرگ کشور» که ۱۳ آذر در روزنامه شهرآرا چاپ شد می‌خواستم به حال مسیر‌های اطراف زندان هم فکری کنید. ساکنان اطراف ساختمان زندان مشکلات زیادی در رفت و آمد دارند. همچنین خیابان شهید قانع با وجود عرض کم، ترافیک زیادی دارد. لطفا به این موضوع رسیدگی کنید.
محیط زیست
شهروند- در شبکه مستند فیلمی از کشور سنگاپور نمایش دادند که بسیار پیشرفته شده بود، شهری با انواع گل و گیاه و نورافشانی در شب، همه جا حتی جاده‌ها گیاهان سبز قشنگی داشت.
شهروند- اشکال کار از اینجا شروع می‌شود که در کار‌های اجتماعی، هرکسی به دنبال منفعت خود است و این باعث می‌شود منفعت جامعه فراموش شود. این تفکر باعث ایجاد خودمحوری در اجتماع شده است. برای مثال کسی که با خودرو شخصی تردد و چراغ قرمز را رد می‌کند، به فکر زود رسیدن و منفعت شخصی خود است. در برخی گروه‌ها نیز همیشه یکی دو نفر به فکر منافع شخصی خود هستند و این سبب می‌شود آن‌ها در یک کار گروهی و اجتماعی هدفشان به نوعی جلب توجه و منفعت فردی باشد که این موضوع مسیر گروه را منحرف می‌کند. بهتر است با توجه به زندگی فردی هر شخص در اجتماع، فکر و تلاش در جهت منفعت اجتماع باشد، ازاین رو هرگاه خواستید استارت ماشین خود را بزنید یادتان نرود وقتی با استفاده نکردن از وسایل حمل و نقل عمومی به آلودگی هوا دامن می‌زنید، ناخواسته قاتل عزیزانتان خواهید بود..
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->