استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

جزئیات نشست علی باقری با نمایندگان مجلس| نتیجه مذاکرات احیای برجام چه می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۱۴۳۳۴
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۵
جزئیات نشست علی باقری با نمایندگان مجلس| نتیجه مذاکرات احیای برجام چه می‌شود؟
سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی مجلس جزئیات حضور معاون سیاسی وزارت امور خارجه و رییس هیات مذاکره کننده کشورمان در برجام در نشست فراکسیون متبوعش را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی محسنی بندپی در تشریح نشست صبح امروز فراکسیون مستقلین ولایی گفت: باقری کنی، معاون سیاسی وزارت امور خارجه و رییس هیات مذاکره کننده کشورمان در برجام مهمان امروز اعضای فراکسیون بود و در خصوص روند مذاکرات و سفر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به کشورمان گزارشی ارائه کرد.

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دغدغه‌ها و نگرانی نمایندگان در خصوص مذاکرات احیای برجام، فرسایشی شدن گفتگوها، ارتباط عمیق میان تحریم ها، مذاکرات، تورم و معیشت مردم، ایفای نقش برخی از واسطه ها، لزوم به سرانجام رساندن این فرآیند با حفظ منافع ملی، خطوط قرمز نظام و دستاورد‌های مصوب سال ۹۴ در قالب برجام در این نشست مورد بحث و  بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه باقری کنی در خصوص برخی موضوعات نیز پاسخ‌هایی را ارائه کرد، ادامه داد: وی اعلام کرد دولت سیزدهم پایبند به اصول خواهد بود، چنانچه تاکنون این مهم را اثبات کرده است. در واقع وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی وزارتخانه ایران است، نه وزارت امور خارجه دولت، لذا تیم مذاکره کننده نیز تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران است، نه دولت سیزدهم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: باقری کنی تصریح کرد سیاست خارجی نباید با نگاه‌های سیاسی درون کشور مخلوط شود و علیرغم اینکه مسائل اقتصادی کشور را به نوعی با تحریم‌ها مرتبط دانست، اما اعلام کرد دولت تلاش کرده اقتصاد و معیشت را به برجام گره نزند.

محسنی بندپی گفت: معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان تلویحا فرسایشی شدن مذاکرات را تایید کرد، اما گفت این مهم تحت کنترل هیات مذاکره کننده است.

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس اظهار کرد: باقری‌کنی در رابطه با واسطه‌های مذاکرات نیز اعتقاد داشت هر فردی درصدد تامین منافع خودش است لذا واسطه‌ها نیز به دنبال منافع خودشان هستند، اما اعلام کرد روسیه و چین تاکنون هیچ موضعی که به ضرر جمهوری اسلامی باشد اتخاذ نکرده اند.

وی اعلام کرد جریانی وجود دارد که به نوعی در جهت ارتباط جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های غیرغرب مقابله می‌کند؛ در واقع وی موضوع مذاکرات یا موضوع طرفین غرب و شرق را جدا کرد و روابط کشورمان را عملا به کشور‌های غرب و غیرغرب تقسیم کرد و عنوان کرد در این خصوص صرفا به شرق اتکفا نشده و حتی کشور‌های غربی غیروابسته به آمریکا نیز در برقراری روابط دارای اهمیت هستند.

سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وی در خصوص پیش‌بینی اینکه این مذاکرات به نتیجه خواهد رسید یا خیر پاسخ روشنی نداد و سفر جوزف بورل به کشورمان را ابتکار شکلی در روند مذاکرات تلقی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->