چرا نرخ یورو امروز در مرکز مبادله ارز ایران افزایش داشت؟ (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) نان با طعم قهوه | نانوای فریبکار در مشهد به تعزیرات معرفی شد بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | رشد قیمت‌ها بررسی قیمت بازار خودرو‌های داخلی (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | بازار خودرو در انتظار نتیجه مذاکرات شرایط فروش ۵ محصول سایپا از روز دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول و مشخصات خودرو آخرین آمار نرخ بیکاری در کشور اعلام شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | پایین‌ترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان است؟ الگوی جدید مصرف آب ابلاغ شد | هر نفر در شبانه‌روز مجاز به مصرف چه میزان آب است؟ جلسه شورای عالی مسکن با دستورکار بررسی بسته ساماندهی بازار اجاره مسکن، فردا (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) برگزار می‌شود نگاه بازار سهام به مذاکرات عمان | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تعداد داوطلبان کنکور سراسری از مرز یک میلیون نفر گذشت معدن‌کاران، بی‌جان در معدن | لزوم بازگشت گواهی صلاحیت ایمنی پیمانکاران در مناقصات «آمایش سرزمین»؛ سند تشریفاتی اقتصاد ایران در صورت رفع کامل تحریم‌ها چگونه خواهد بود؟ | صاحبان صنایع خراسان رضوی پاسخ می‌دهند افت قیمت طلا در مشهد در آستانه مذاکرات مسقط (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۲.۵ میلیونی قیمت سکه رشد ۲.۵ برابری نرخ گمرک ارز کالا‌های اساسی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | دلار و طلا ریزش کرد مردم جرئت سرمایه‌گذاری در بازار مسکن را ندارند | بازار‌های ریسک‌پذیر، جذاب‌تر از بازار مسکن ظرفیت‌های بخش معدن در خراسان رضوی برای تحقق شعار امسال | معدن، گنج پنهان سرمایه‌گذاری مشهد میزبان دو رویداد اقتصادی بین‌المللی تا ۳۸ روز دیگر | آغاز طرح ارزیابی عملکرد استانداری از ابتدای تیرماه ۱۴۰۴ توزیع مرغ بالاتر از ۹۰ هزار تومان گران‌فروشی است اولین عرضه‌اولیه سال ۱۴۰۴ با نماد «وپایا» دوشنبه، ۲۵ فروردین، وارد بورس می‌شود + جزئیات قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | موز کیلویی ۷۰ هزار تومان قیمت ارز‌های دیجیتال در بازار امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین بیت‌کوین را صعودی کرد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | اوج گرفتن قیمت طلای جهانی خروج قطار سریع‌السیر مشهد تهران از ایستگاه کمبود اعتبار | تعیین تکلیف طرح به شورای ملی اقتصادی رسید رشد بار مصرفی شبکه برق کشور به ۸ درصد رسید انتقاد شدید کارگران به تثبیت حق مسکن ۹۰۰ هزار تومانی آیا خانوار‌هایی که یارانه نمی‌گیرند، می­‌توانند کالابرگ الکترونیکی دریافت کنند؟ | پاسخ به سوالات پرتکرار درخصوص کالابرگ جهش ۶۲ دلاری قیمت طلای جهانی در یک روز (۲۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
اظهارات رئیس کل دادگستری خراسان رضوی

آینده روشن در انتظار پدیده شاندیز

  • کد خبر: ۱۱۴۳۸
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۴
آینده روشن در انتظار پدیده شاندیز
«شرایط خوبی به نفع سهام داران شرکت پدیده در حال ایجاد است و هماهنگی خوبی بین ارکان حاکمیت و بخش خصوصی در این زمینه وجود دارد.». این جملات بخشی از اظهارات رئیس کل دادگستری خراسان رضوی درباره وضعیت شرکت پدیده اظهار کرده است. پیش از این نیز غلامعلی صادقی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که با حضور رئیس دفتر رئیس‌جمهور برگزار شده بود وضعیت کنونی شرکت پدیده را مثبت ارزیابی کرده‌بود. روز گذشته، اما غلامعلی صادقی توضیحات مفصلی درباره آخرین وضعیت این شرکت ارائه کرد. او به ایرنا گفت: امروز شرکت متعلق به مردم و سهام داران پدیده است، امکان جذب سرمایه و نقدینگی برای شرکت نیز فراهم است و اگر شخص یا مؤسسه‌ای در قالب رأی دادگاه و با طرفیت مردم برای مشارکت اعلام آمادگی کند، شرایط فراهم است. رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه محوریت اداره شرکت با سهام داری است که بیشترین سهم را دارد، از سهام داران خواست به شایعات در فضای مجازی توجه نکنند، اطلاع رسانی لازم از مبادی رسمی انجام می‌شود. صادقی در خصوص ورود شرکت پدیده به بورس نیز افزود: رایزنی‌ها و جلسات متعدد در سطح کلان در این خصوص برگزار شده است، همچنین ستاد تدبیر در راستای تأمین منافع طلبکاران و به خصوص سهام داران جلسات مختلف تشکیل داده که پس از اتمام فرایند محاسبه سهام سهام داران، طلبکاران و تعهدنامه داران و ثبات وضعیت، اقدام اجرایی در این خصوص صورت خواهد پذیرفت. وی ادامه داد: نحوه تخصیص و مقدار سهام جبرانی برای اختصاص به سهام داران نیز به زودی تعیین تکلیف خواهد شد. رئیس کل دادگستری استان با اشاره به اجرای سریع و قاطع رأی دادگاه در خصوص این پرونده گفت: از محل رد مال برخی از دلالان در حکم این پرونده تاکنون حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به شرکت پدیده مسترد شده که به نفع سهام دارانی است که در این مجموعه شریک اند. صادقی گفت: با توجه به تعیین تکلیف نهایی امور مختلف این شرکت، فضای خوبی برای جذب سرمایه گذار فراهم شده است، جذب سرمایه گذار نیازمند آرامش است، لذا سهام داران باید با بی توجهی به شایعات به حفظ آرامش موجود کمک کنند.
وی در زمینه بخش مفتوح پرونده نیز گفت: برای رسیدگی به اتهام سایر دلالان و مسئولان دخیل در موضوع نیز اقدامات لازم صورت گرفته و تحقیقات اولیه آغاز شده است. موضوع دلالان و همچنین عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی که در قالب مشارکت و معاونت در این پرونده دخیل بوده اند درحال بررسی است. رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه مجموعه بانکی و مؤسسات مالی سهام داران عمده این شرکت هستند ادامه داد: با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته و روند اجرای حکم، طلبکاران همکاری خوبی تاکنون داشته اند و به طور قطع این شرکت در آینده رشد خوبی را تجربه خواهد کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->