مراسم افتتاحیه شانزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» در مشهد برگزار شد + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: رصدخانه شهری مشهد، کامل‌ترین مجموعه کشور است نام‌گذاری «بولوار مشهد» در شهر رفسنجان معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل سفر کرد آلودگی هوا مهمان ناخوانده و ماندگار مشهدی‌ها | پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای شهر طی روزهای آینده (۴ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: امنیت پایدار، بستر خدمت به مردم است صدور هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهدی در پی پیش‌بینی آلودگی هوا | ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز (۳ آبان ۱۴۰۴) موحدیان: جلسه غیرعلنی شورای اسلامی شهر برای استیضاح شهردار مشهد نبود ترامپ برای دیدار با امیر قطر به دوحه می‌رود مشهد از نظر مدیریت، تفکیک و جمع‌آوری مکانیزه پسماند، جزو شهر‌های پیشرو است ضرب‌الاجل به ۳ اداره برای حل مشکلات شهرک مهرگان مشهد آمار، ابزار اصلی خدمت به شهروندان مجید مرتضایی: فوتسال افغانستان دیگر پدیده نیست، یکی از قدرت‌های آسیا است آلودگی هوای مشهد تا فردا (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) ادامه دارد | خطر تنفس برای گرو‌ه‌های حساس حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: وجود جانبازان شیمیایی رسوا کننده تمدن غربی است

  • کد خبر: ۱۱۴۸۴۲
  • ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۶
تولیت آستان قدس رضوی: وجود جانبازان شیمیایی رسوا کننده تمدن غربی است
تولیت آستان قدس رضوی گفت: شما جانبازان شیمیایی تابلو عطراگین در جهت مبارزه با استکبار هستید و وجود شما رسوا کننده تمدن غربی است.

مهدی بی‌باک|شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین مروی، صبح امروز در دومین همایش تکریم از جانبازان شیمیایی که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهارداشت: غربی‌ها ظاهرشان آراسته است، اما در پس این ظاهر حیوان‌های درنده خو هستند و تمدن‌شان براساس آدم کشی و نسل کشی شکل گرفته است. آن‌ها جز ظلم و جنایت چیزی از خودشان بجا نگذاشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: وجود و حضور شما رسوا کننده تمدن وحشی غربی است. مقام شما بالا است و شرایط سختی دارید.

تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: درد شما را هیچ وقت نمی‌توانیم درک کنیم. پیامبر بر شما شفاعت داده‌اند و همچنین جانبازان نشان شهیدان را دارند.

جانبازان شیمیایی سند مظلومیت یک ملت هستند

در ادامه این مراسم معاون رئیس جمهور گفت: شما سند مظلومیت یک ملت هستید. دشمنان شما فاقد هرگونه اخلاق الهی و بشری بودند.

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: علی‌رغم وجود کنوانسیون‌های بین‌المللی، صدام در جنگ علیه ایران از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرد. جنایات او اثبات شد، اما نهاد‌های بین‌المللی با اون برخورد نکردند.

رئیس سازمان بنیادشهید و امور ایثارگران با بیان اینکه شما نماد تزویر قدرت‌های جهانی هستید، افزود: آنچه باعث پیروزی ما در برابر حملات دشمنان شده، رحمت خدا و ایستادگی و شکر ملت ایران است.

۶۸ هزار جانباز شیمیایی در کشور وجود دارد‌

دبیرکل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی از وجود ۶۸ هزار جانباز شیمیایی دوران دفاع مقدس در کشور خبر داد.
سیدکمال لوح موسوی نیز در این مراسم اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش بزرگداشت مقام ایثار و جانبازان شیمیایی است. تکریم از کسانی که ۴۰ سال است که جنگ برایشان تمام نشده است.

وی ادامه داد: آثار شیمیایی بر جسم و روح آن‌ها نشسته و مشکلات زیادی برایشان ایجاد کرده است؛ لذا تلاش داریم با برگزاری چنین مراسم‌هایی اعلام کنیم که جانبازان شیمیایی نماد ایستادگی در انقلاب و دفاع مقدس و پشتیبان نظام اسلامی هستند.

دبیرکل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی کشور با اشاره به وجود ۶۸ هزار جانباز شیمیایی در کشور گفت: بناداریم هر دوره از ۲۰۰ جانباز شیمیایی با برگزاری چنین مراسمی تقدیر کنیم.

وی با اشاره به حقوق بشر آمریکایی نیز گفت: ظلم و جنایت آمریکا به ایران بسیار زیاد است، مانند اجرای تحریم‌های فلج کننده، حمله به هواپیمایی مسافربری در خلیج فارس، پشتیبانی از عراق در دفاع مقدس، تهاجم فرهنگی و غیره، لذا ما این جنایات و تبعیض‌ها و برخورد‌های دوگانه غرب با حقوق بشر را محکوم می‌کنیم.

به گفته لوح موسوی، قربانیان سلاح شیمیایی سند مظلومیت و شرافت جمهوری اسلامی ایران هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->