وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتراف رسانه‌های صهیونیستی به شکست اطلاعاتی این رژیم از ایران

  • کد خبر: ۱۱۵۴۸۴
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳
اعتراف رسانه‌های صهیونیستی به شکست اطلاعاتی این رژیم از ایران
منابع عبری از افشای ۱۰ مورد اطلاعات حساس و محرمانه فعالیت‌های رژیم صهیونیستی علیه ایران در دو ماه اخیر خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه صهیونیستی کان در گزارشی اعلام کرد: مقامات اسرائیلی به تازگی متوجه شده اند که در دو ماه اخیر ۱۰ مورد افشای اطلاعات حساس و محرمانه در ارتباط با فعالیت‌های امنیتی و تحرکات اسرائیل علیه ایران رخ داده که نشانه شکست اطلاعاتی این رژیم از ایران است؛ بنابراین گزارش، در پی این رخداد خطرناک امنیتی برای رژیم صهیونیستی، بنی گانتز وزیر جنگ این رژیم خواستار تحقیقات درباره علت این رخداد شده است.

بنابر اعلام شبکه صهیونیستی کان، به نظر می‌رسد موضوع نشست محرمانه میان «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی با «فیاض الرویلی» رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح عربستان سعودی در مصر، یکی از موارد افشا شده باشد.

در همین راستا، مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند اولویت آن‌ها شناسایی منبع افشای این اطلاعات است و نگرانی اصلی آن‌ها این است که این رخداد‌ها موجب آسیب وارد کردن به روند اقدامات جاسوسی و امنیتی این رژیم در آینده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->